JAKY SOFTWARE PRO ZPETNOU KONTROLU INTONACE ZPEVU GRAFEM V%?
Ten odkaz co ja jsem uvedl, dokazuje, ze se ti automaticky porizuje zaznam na graf, ktery zpetne muzez kontrolovat. Takze existuje.micanek píše:opet sis sam odpovedel - ten program co je na nej odkaz je v realnem case, takze je to opet mimo misu, odpoved tedy zni: ne
(Jen tento program ma nevyhodu, ze je ohranicen casovy usek onoho zaznamu. COz verim, ze se da vypidit podobny (stejny), ale bez casoveho omezeni onoho zaznamu.
A co je toto?:Pytkin píše:jirka : percenta tam urcite nebudu .. ale ked si to zvacsis , tak to vies odhadnut .. i ked samozrejme 2-3 percenta o ktore sa chces zlepsovat to neodhadnes .. taky software podla mna neexistuje ...
http://tuningmeister.com/Tutorial/TMMainRaga.html
Zde jsou dilky po 10 centech a z toho se da odhadnout pet ci tri procenta...
Hmm .. Tak o com je vlastne tato debata , ked uz si si ten software nasiel ?Jirka2 píše:A co je toto?:Pytkin píše:jirka : percenta tam urcite nebudu .. ale ked si to zvacsis , tak to vies odhadnut .. i ked samozrejme 2-3 percenta o ktore sa chces zlepsovat to neodhadnes .. taky software podla mna neexistuje ...
Jackies
(a ostatni):
PROSIM, CTI A VNIMEJ ME ODPOVEDI. PROTOZE VSE, CO SI ZDE REKL, NA TO JSEM JIZ NEKOLIKRAT REAGOVAL:
CITACE:
LADICKY ti POUZE ukazujou jak jses naladeny v REALNEM case, ale nedelaji ZAZNAMY. Ja nechci porad cucet na nejaky display. A krome toho, je to jednodusi, kdyz se v realnem case koukas na ten displej a pomoci opticke kontroly v realnem case se opravujes. Jenze to je chybny nacvik, protoze si zvyknes na optickou opravu, nikoliv na sluchovou opravu. Ty se musis naucit ridit se (OPRAVOVAT SE) podle zvuku, nikoliv podle optickeho vjemu na nejaky display. PROTO POTREBUJI ZPETNOU KONTROLU. =Pote co je to odzpivane. (A pak si rici: Kurva, musim se vice soustredit na poslech doprovodne hudby - akorduuu.) (Ale kdyz by si se ridil v realnem case OPTICKY dle displaye, tak by te to svadelo se vice soustredovat na opticky vjem. Nikoliv na poslech doprovodne hudby.
A votomtoje.
Abych se stal takovym profesionalem, tak potrebuji pilne cvicit a cvici a civicit POD DOHLEDEM policajta = onech grafu, ktere me vzdy upozorni: "Vole, chyba! Vrat se, a zlepsi to!!!"
UCENY (PROFESIONAL) Z NEBE NESPADL. (ale to uz tady take bylo receno.)
(a ostatni):
PROSIM, CTI A VNIMEJ ME ODPOVEDI. PROTOZE VSE, CO SI ZDE REKL, NA TO JSEM JIZ NEKOLIKRAT REAGOVAL:
jackies píše:Jirka2 : prosím tě chlape, namiř si kameru na display
té tvojí "procentové" ladičky
CITACE:
LADICKY ti POUZE ukazujou jak jses naladeny v REALNEM case, ale nedelaji ZAZNAMY. Ja nechci porad cucet na nejaky display. A krome toho, je to jednodusi, kdyz se v realnem case koukas na ten displej a pomoci opticke kontroly v realnem case se opravujes. Jenze to je chybny nacvik, protoze si zvyknes na optickou opravu, nikoliv na sluchovou opravu. Ty se musis naucit ridit se (OPRAVOVAT SE) podle zvuku, nikoliv podle optickeho vjemu na nejaky display. PROTO POTREBUJI ZPETNOU KONTROLU. =Pote co je to odzpivane. (A pak si rici: Kurva, musim se vice soustredit na poslech doprovodne hudby - akorduuu.) (Ale kdyz by si se ridil v realnem case OPTICKY dle displaye, tak by te to svadelo se vice soustredovat na opticky vjem. Nikoliv na poslech doprovodne hudby.
A votomtoje.
nebo na ten 60 vteřinový graf a můžeš se zlepšovat jak je libo.
.... problem je v tom, ze graf ma delku pouze nekolik vterin a pote se to maze a znovu nahrava na stejne misto. Ja totiz potrebuji, aby graf mel delku minimalne hodinu ci vice, ci neomezenou dobu.
Pokud to ale nemáš v uchu, žádný graf tě nezachrání a nic nenaučí.
A pane Drumer, podle ucha se vzdy takove detaily nerozpoznaji. (Snad to rozpozna nekolik lidi z mnoha miliard na teto planete. Ti pak maji absolutni sluch a zejmena absolutni hudebni pamet.)
Pytkin, Jenze tvoje ucho (a ani zadne jine ucho) ti nikdy nerekne presnost na jednotky procent jednotlivych tonu. (Na desitky procent ano. Ale to me nestaci. Jsem na sebe vice narocnejsi nez ty.)
Já fakt nechápu, jaké věci může člověk (budoucí 2% profesionál) řešit
Abych se stal takovym profesionalem, tak potrebuji pilne cvicit a cvici a civicit POD DOHLEDEM policajta = onech grafu, ktere me vzdy upozorni: "Vole, chyba! Vrat se, a zlepsi to!!!"
UCENY (PROFESIONAL) Z NEBE NESPADL. (ale to uz tady take bylo receno.)
Naposledy upravil(a) Jirka2 dne 07 lis 2008 12:46, celkem upraveno 2 x.
DEBATA JE O TOMTO:Pytkin píše:Hmm .. Tak o com je vlastne tato debata , ked uz si si ten software nasiel ?Jirka2 píše:A co je toto?:Pytkin píše:jirka : percenta tam urcite nebudu .. ale ked si to zvacsis , tak to vies odhadnut .. i ked samozrejme 2-3 percenta o ktore sa chces zlepsovat to neodhadnes .. taky software podla mna neexistuje ...
.... problem je v tom, ze graf ma delku pouze nekolik vterin a pote se to maze a znovu nahrava na stejne misto. Ja totiz potrebuji, aby graf mel delku minimalne hodinu ci vice, ci neomezenou dobu.
Myslim si, ze urcite existuje takovy to program i s neomezene dlouhym ( ci alespon hodinovym) zaznamem. Jen ho najit. Je to specialni program na procvicovani intonace. Nasel jsem mraky podobnych programu, ale zatim , pouze tento tam ma detailni priblizeni s presnosti na procenta. (Mnoho jinych jsou bez priblizeni, to jest, s rozlisenim na pouhe tony (noty).Pytkin píše:Jirko : aha .. to som nepochopil ze ten software ukaze len kratky kusok ... napis tej firme nech to prerobia na hodinovy zaznam ..
A to vis, ze v budoucnosti, jiste ten cas prodlouzi ci udelaji neomezeny, a vylepsi to, udelaji nove verze programu. Jenze to potrva mesice ci rok(y)??? Take me napadlo, zda toto neni jen NEUPLNA DEMO verze onoho programu, ktery ma neomezeny cas v UPLNE verzi. (Ale nikde jsem nevidel napsano, ze je to DEMO verze, kdyz jsem to stahoval. Tak nevim, nevim, nevim.) A proto se pidim po jinem, podobnem, ktery ma take toto detailni priblizeni na ony procenta, ale casove neomezeny zaznam ci alespon hodinovy.
Naposledy upravil(a) Jirka2 dne 07 lis 2008 14:13, celkem upraveno 1 x.