Sony Vegas
pytkin: to asi hej, ale nebudes mi verit, nemam telku 
(spravy si pozriem aj na 15" monitore a mimoto bezia v telke same chujoviny
)
ale preview v okne na druhom monitore bezala v pohode, len to neslo maximalizovat... proste cele to menu za tou ikonkou modreho televizorika akokeby nic nerobilo... ale som si skoro isty ze to bolo vecou ovladaca grafiky, mozno keby som vypol extended desktop, ze by sa hw port uvolnil pre vegas, alebo take daco... ale to by zasa neslo ine aplikacie roztahovat
je to jedno, dnes striham v uleade a ten pre istotu dva monitory nevie vobec (resp zasa tam ma podobne menu a tiez nefunguje, ale objekty aplikacie nejde vyhodit na druhy monitor)

(spravy si pozriem aj na 15" monitore a mimoto bezia v telke same chujoviny

ale preview v okne na druhom monitore bezala v pohode, len to neslo maximalizovat... proste cele to menu za tou ikonkou modreho televizorika akokeby nic nerobilo... ale som si skoro isty ze to bolo vecou ovladaca grafiky, mozno keby som vypol extended desktop, ze by sa hw port uvolnil pre vegas, alebo take daco... ale to by zasa neslo ine aplikacie roztahovat
je to jedno, dnes striham v uleade a ten pre istotu dva monitory nevie vobec (resp zasa tam ma podobne menu a tiez nefunguje, ale objekty aplikacie nejde vyhodit na druhy monitor)
kexik : jo jo .. ale musim povedat ze telka je telka .. trebars uz to ze nevidis orezy .. proste na telke je to tak , ako to je v skutocnosti .. ten preview na monitore bol vzdy len taky nahladovy ..
tie dva monitory prave bezadli v extended mode .. teda ak myslis normalne 2 obrazovky v DISPLAY control paneli .. Ak myslis jeden desktop na 2och obrazovkach , tak tak to nejde ..
tie dva monitory prave bezadli v extended mode .. teda ak myslis normalne 2 obrazovky v DISPLAY control paneli .. Ak myslis jeden desktop na 2och obrazovkach , tak tak to nejde ..
inak zvykol som si nahravat vsetko do jedneho projektu. pride mi to praktickejsie.... nieco niekomu nejde zahrat, tak nechajme to a pome nahrat nieco ine lahsie odinakadial... len sa prikliknes na ine miesto v projekte a nahravate. nezdrzujes zatvaranim a otvaranim noveho projektu... navyse pokial maju mat vsetky skladby obdobny sound a rovnake pomery nastrojov, tak ked Ti pri mixazi dojde, ze nieco treba namixovat a naefektovat inac, treba to robit vo vsetkych projektoch zvlast, co je otrava... ja robim vzdy vsetky skladby do jedneho projektu skratka...