Sony Vegas

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 úno 2008 17:24

Drummer : ked uz mas 2 monitory .. mozes vyskusat taku vec .. ze si na druhy monitor das preview videa .. fullscreen .. v nastaveni externeho monitora to je .. celkom prima .. ale musi to stihat komputer ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 17:30

pytkin: mne to zial na nvidii nefungovalo dobre... dalo sa poslat preview okno na tv out, ale nie na druhy dsub vystup... neslo ani na 4200Ti ani na 6200, ci co to mam teraz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 úno 2008 17:49

kexik : ja som to raz skusal a chodilo to .. priznam sa , ze lepsie sa mi zda prijiit FW prevodnik a pozerat vystup na telke .. ale aj ten dual monitor je pouzitelny..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 21:33

pytkin: to asi hej, ale nebudes mi verit, nemam telku :)
(spravy si pozriem aj na 15" monitore a mimoto bezia v telke same chujoviny :) )
ale preview v okne na druhom monitore bezala v pohode, len to neslo maximalizovat... proste cele to menu za tou ikonkou modreho televizorika akokeby nic nerobilo... ale som si skoro isty ze to bolo vecou ovladaca grafiky, mozno keby som vypol extended desktop, ze by sa hw port uvolnil pre vegas, alebo take daco... ale to by zasa neslo ine aplikacie roztahovat
je to jedno, dnes striham v uleade a ten pre istotu dva monitory nevie vobec (resp zasa tam ma podobne menu a tiez nefunguje, ale objekty aplikacie nejde vyhodit na druhy monitor)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 úno 2008 23:14

kexik : jo jo .. ale musim povedat ze telka je telka .. trebars uz to ze nevidis orezy .. proste na telke je to tak , ako to je v skutocnosti .. ten preview na monitore bol vzdy len taky nahladovy ..

tie dva monitory prave bezadli v extended mode .. teda ak myslis normalne 2 obrazovky v DISPLAY control paneli .. Ak myslis jeden desktop na 2och obrazovkach , tak tak to nejde ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 23 úno 2008 00:00

jeden desktop na dvoch obrazovkach, hej... hovorim, tam je pes zakopany
aplikacia "vidi" len jedno zariadenie

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 23 úno 2008 00:12

kexik : jasne .. to je problem potom ..

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 25 bře 2008 16:32

Chlapi,nevíte jak by se dalo udělat ve Vegasu to abych z jedné skladby do druhé zkopíroval veškeré nastavení efektů(počet stop a pořadí je stejné)?.Abych to nemusel vsechno znovu nastavovat do každé skladby,jestli mi rozumíte;-)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 25 bře 2008 17:05

no neviem, ci je na to oficialny sposob, ale taky ten obycajny "sedlacky" je taky, ze si spravis kopiu toho *.veg suboru, otvoris ju, vyhodis vsetok obsah (ctrl+a, delete), premenujes projekt a zostane Ti presne to, na co sa pytas ;)

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 25 bře 2008 20:39

vyzkouším,diky;-)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 26 bře 2008 12:25

inak zvykol som si nahravat vsetko do jedneho projektu. pride mi to praktickejsie.... nieco niekomu nejde zahrat, tak nechajme to a pome nahrat nieco ine lahsie odinakadial... len sa prikliknes na ine miesto v projekte a nahravate. nezdrzujes zatvaranim a otvaranim noveho projektu... navyse pokial maju mat vsetky skladby obdobny sound a rovnake pomery nastrojov, tak ked Ti pri mixazi dojde, ze nieco treba namixovat a naefektovat inac, treba to robit vo vsetkych projektoch zvlast, co je otrava... ja robim vzdy vsetky skladby do jedneho projektu skratka...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 26 bře 2008 13:22

rastis: to ide len pri rocku... mne by tak dost rychlo dosla cpu ;) (nie vsetky vst vedia nepracovat bez signalu)

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 26 bře 2008 14:36

on to myslí asi jinak,jakože za sebou,ne?Pak je to jedno;-)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 26 bře 2008 15:03

ano, presne tak - vsetky pesnicky za sebou v tych istych trackoch... a co to ma s rockom ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 26 bře 2008 20:01

no ze v rocku mas basu, jednu biciu sadu, ktoru zvucis vzdy rovnako a jedine co sa meni je eq na gitarach... so 16timi stopami si vysmiaty... ked ja mam v jednom tracku 30 syntakov a samplerov, tak projekt v ktorom by bolo povedzme 5 trackov, by mal 150 otvorenych vst instrumentov...

Odpovědět