Sony Vegas

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 03 srp 2008 16:12

nikdo nevi?:-(

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 03 srp 2008 16:22

a mixer dole vidis ? vies si ho potiahnut hore ?

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 03 srp 2008 17:21

mixér je v pohodě,jen fx zmizne někam dolů pod lištu

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 03 srp 2008 17:25

už jsem na to prisel,byl skrytý za windows lištou,dal jsem skrýt a vytáhl ji nahoru;-)

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

VEGAS render rozmazání

Příspěvek od TAP » 18 srp 2008 14:40

Trápí mě rozmazání při renderingu.

Pomocí envelopes/velocity mám animovaný průjezd zahradou (z animačního programu) hodně zpomalený.

Když to vyrendruju, Vegas jaksi dopočítává stav mezi políčky, čímž vzniká nechtěný halucinogenní efekt.

Dá se nějak udělat, aby to nepočítal? Aby do rendru do poslední chvíle posílal jedno políčko a pak rovnou další?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 srp 2008 14:54

TAP : pri spomalovani musis prepocitavat frejmy .. proste potrebujes vyrabat medzi polohy .. inak by to bolo sekane ..

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 18 srp 2008 15:00

Pytkin píše:TAP : pri spomalovani musis prepocitavat frejmy .. proste potrebujes vyrabat medzi polohy .. inak by to bolo sekane ..
Toto riziko jsem ochoten podstoupit. Vlastně mi o to de. Přinejhorším to vyrendruju jako sérii obrázků.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 srp 2008 15:02

TAP : to co chces , ten algoritmus nevie .. urob si to teda sam s obrazkami ..

Uživatelský avatar
TAP
Příspěvky: 449
Registrován: 20 črc 2004 10:04

Příspěvek od TAP » 18 srp 2008 15:05

Pytkin píše:TAP : to co chces , ten algoritmus nevie .. urob si to teda sam s obrazkami ..
Díky za ušetřený čas

Odpovědět