Windows 7
Re: Windows 7
Je pravda ze W7 Home Premium nema tzv XP mode?
(kompatabilita se starsimi aplikacemi, pro me dost dulezite)
Jinak se na W7 tesim, zatim vetsinou pozitivni ohlasy.
Taky jsem jeste nevidel rychly Visty, je to system strasnej, nedokazu nikomu po telefonu poradit ani jak treba jen prekopirovat soubor...coz zatim vetsinou nebyl problem u predchozich win.
(kompatabilita se starsimi aplikacemi, pro me dost dulezite)
Jinak se na W7 tesim, zatim vetsinou pozitivni ohlasy.
Taky jsem jeste nevidel rychly Visty, je to system strasnej, nedokazu nikomu po telefonu poradit ani jak treba jen prekopirovat soubor...coz zatim vetsinou nebyl problem u predchozich win.
Tak je to pravda, no to je spatna zprava:(Vlad píše:XP mode podporuje jen win7 Profi a Ultimate
Treba netbooky, ktery by to nejvic potrebovaly se urcite budou dodavat jen s W7 Home.
Ale i system na stolni PC se tim padem prodrazi. MS mel marketing vzdycky na vysi, co se da delat:(
Ahojky,
dnes večer nemám co na práci,ale k fóru o Win 7 se přidám.
Používán je již druhý měsíc a XP mode je nenahraditelný pomocník pro všechen soft.
Používám Samplitude soft k nahrávání a hlavně masteringu a na XP mi to škubalo,zrychlovalo,zpomalovalo,
(NB HP 6730b Dual Core 3GB paměti atd..).
Windows 7 = žádný problém a věnuji se čistě práci s audiem.
Kdo nevěří,ať si to vyzkouší,ale ani Visty na to nemaj,opravdu to chodí zlehka (nejlépe verze Enterprise).
dnes večer nemám co na práci,ale k fóru o Win 7 se přidám.
Používán je již druhý měsíc a XP mode je nenahraditelný pomocník pro všechen soft.
Používám Samplitude soft k nahrávání a hlavně masteringu a na XP mi to škubalo,zrychlovalo,zpomalovalo,
(NB HP 6730b Dual Core 3GB paměti atd..).
Windows 7 = žádný problém a věnuji se čistě práci s audiem.
Kdo nevěří,ať si to vyzkouší,ale ani Visty na to nemaj,opravdu to chodí zlehka (nejlépe verze Enterprise).
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... ws-xp-modePytkin píše:co je XP mode ?
virtualni winXP, jestli jsem to spravne pochopil
cize realne XP vo Virtual PC ? to je pekna chujina ale dobry napad ako osrat problemy s kompatibilitou ..
aha, tak ze precejen jedna ubohost od microsoftu.. no uz jsem zacal verit ve svetlejsi zitrky
vlastne mi i vadi ty ruzny verze.. proc proste neni jedna za rozumnou cenu - ultimate a basta?
vlastne mi i vadi ty ruzny verze.. proc proste neni jedna za rozumnou cenu - ultimate a basta?
Protoze v ni je hromada softu pro adminy apod. a bezny user by tak cele okna rozdrbal aby z nich tenhle soft dostal pryc..?
Narazil som na srandovny bug v sedmicke. Pokial nainstalujete viac softu tak sa vam casom stane ze otvorite ponuku Start a ikony s programami nikde. Ma to limit na 80 poloziek a ked je viac tak tam nezobrazi nic. Treba potom kliknut pravou mysou na All Programs tam z menu Open All Users a premazat folder Programs.
Me to prijde jako uzitecna vec, jestli to chodi dostatecne svizne! Ve Vistach dost veci nechodi, to bude ve win7 asi to samy (bez XP mode). No uvidime.Pytkin píše:cize realne XP vo Virtual PC ? to je pekna chujina ale dobry napad ako osrat problemy s kompatibilitou ..
Mohl by tu prosim nekdo rozvest sve zkusenosti s XP mode ve Win7? Fakt me to zajima, lidem odtud verim, neni nad osobni zkusenost (ja ji nemam zatim bohuzel).
Vuid: virtuálna pc a reálne xp si predsa môžeš nainstalovat aj do visty.
Hmm. A jakto že to trebars Linux zvládne? Pri instalacii si vyberas či ches desktop (dokonca si môžeš vybrať z viacerych prostredí) alebo server, alebo graficky server, atd.. Potom si môžeš customizovat, čo si nainstalujes až do úrovne jednotlivých aplikácii. Koniec koncov Microsoft to tiež umožňuje trebárs pri instalacii ofisu.Settler píše:Protoze v ni je hromada softu pro adminy apod. a bezny user by tak cele okna rozdrbal aby z nich tenhle soft dostal pryc..?
Lebo to už by bol vlastne potom OSXbiscuit píše:aha, tak ze precejen jedna ubohost od microsoftu.. no uz jsem zacal verit ve svetlejsi zitrky
jako W7 maji knemu opravdu hodne blizko.... ne legrace , ale je to fakt dobrej system, uvidime co to bude delat za pul roku ci za rok .Pytkin píše: Lebo to už by bol vlastne potom OSX