Windows 7

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 led 2009 11:16

dendy : no jo . manazery ale potrebuju outlook .. tiez im hovorim aby sme presli na zimbru .. oni radsej presli na OSX ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 led 2009 11:21

nojo.. to je fakt a su aj horsie riesenia ako MS Exchange :)) u Drahej v robote pouzivaju Lotus Notes a to je 10000x horsie pomalsie otrasnejsie nez Outlook/Exchange ...

takze neni M$ najhorsi.. su aj horsie firmy (napr. SAP)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 20 led 2009 12:56

Dendy, je to novy notebook s 2GHz core duo a 3 GB ram s externou grafikou.
Nejde ani tak o rychlost ale o vsetky tie zbytocne vycackania, divne umiestnenie ovladania.. napr som plakal pri robeni s uctami, mal som problemy s CMD aj ked som bol prihlaseny ako administrator a nemohol som robit ipconfig /release a renew. Pisal mi ze nemam dostatocne opravnenie :)...Ale to na inom notebooku. A podobne.
Chyba mi tam nieco take, ze fakt jednou zmenou tomu priradim klasicke windows ovladanie.. tak ako to je na xp, 2003 a pod.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 led 2009 13:10

aa tieto opravavnenia.. to je klasicky problem... si sa mal opytat :)

control panel > kontrola uzivatelskych kont ... vypnut ... a mas po probleme :)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 20 led 2009 13:23

To robi aj tu pucovinu co sa stale pyta ci to ma naozaj spravit, ze ?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 20 led 2009 13:34

ano presne.... to bola prva vec co som vypol hned po 5 minutach pace s vistou :)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 20 led 2009 13:35

tak to este tiez seste vypnem

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 led 2009 14:44

Venti : to nevies ? Vsade sa pise ze UAC je prva vec po instalacii visty , ktoru musis vypnut :) vela otravnych veci to vyriesi .. bohuzial vela veci to nevyriesi :(

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 21 led 2009 01:55

Pytkin, zubami nechtami sa branim akemukolvek styku s Vistou... pokial to nie je nevyhnutne nutne.. toto som nepocul bohuzial, ale hned aplikujem :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 29 led 2009 01:03

Blizka sa na lepsie casy ?

http://www.cdr.cz/a/diskuze/14113

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 29 led 2009 10:02

obavam sa ze ked obama bude este chvilu chodit s takymito napadmi tak sa nedozije konca prezidentskeho obdobia :((

ale bolo by to fajn :)) aj ked po mojich poslednych skusenostiach z linuxom uz nechcem o nom ani pocut velmi dlho :D

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 29 led 2009 10:15

neviete ako je to s pristupom vo Viste do User\xxx\data aplikaci ? Vobec ma tam nechce pustit aj ked som ako admin...

Palio-boss
Příspěvky: 103
Registrován: 23 kvě 2006 18:41

Příspěvek od Palio-boss » 02 úno 2009 03:37

No ja si pockam kym s tou sedmickou bude mat niekto skusenosti.Osobne mi preslo rukami dost PC kde bola VIsta a po zvykoch z XP som mal dost nervy tam najst co hladam. Pokial tam bude moznost nechat si ten "98" vzhlad, a pojde kapanek rychlejsie, nebude papat tolko ramky, tak by sa to dalo risknut. Na linux moc neberem. Parkrat som sa s nim stretol a vazne to prostredie moc nemusim a navyse ta podpora programov na hudbu (DAW, VST...). O OSX som pocl vela, dokonca som kdesi videl nejaku "verziu" ktora sa dala rozbehnut na beznych PC, no nemal som odvahu to nikdy skusit(nezarucujem ze keby na nom robim v Logicu nejaku chvilku ci by sa mi to nezapacilo). Ako vravi sa ze OSX je rychly a stabilny, ale pokial to neodskusam, nebudem nic riskovat.

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Re: Windows 7

Příspěvek od SoundsFine » 22 říj 2009 21:41

Která verze W7 64bit bude pro muziku vhodná?

Starter, Home Premium, Professional nebo Ultimate?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Windows 7

Příspěvek od Kermitak » 22 říj 2009 21:50

Kterakoliv, je to jedno. Snad jen starter bych neriskoval.

Odpovědět