Windows 7
Dendy, je to novy notebook s 2GHz core duo a 3 GB ram s externou grafikou.
Nejde ani tak o rychlost ale o vsetky tie zbytocne vycackania, divne umiestnenie ovladania.. napr som plakal pri robeni s uctami, mal som problemy s CMD aj ked som bol prihlaseny ako administrator a nemohol som robit ipconfig /release a renew. Pisal mi ze nemam dostatocne opravnenie
...Ale to na inom notebooku. A podobne.
Chyba mi tam nieco take, ze fakt jednou zmenou tomu priradim klasicke windows ovladanie.. tak ako to je na xp, 2003 a pod.
Nejde ani tak o rychlost ale o vsetky tie zbytocne vycackania, divne umiestnenie ovladania.. napr som plakal pri robeni s uctami, mal som problemy s CMD aj ked som bol prihlaseny ako administrator a nemohol som robit ipconfig /release a renew. Pisal mi ze nemam dostatocne opravnenie

Chyba mi tam nieco take, ze fakt jednou zmenou tomu priradim klasicke windows ovladanie.. tak ako to je na xp, 2003 a pod.
-
No ja si pockam kym s tou sedmickou bude mat niekto skusenosti.Osobne mi preslo rukami dost PC kde bola VIsta a po zvykoch z XP som mal dost nervy tam najst co hladam. Pokial tam bude moznost nechat si ten "98" vzhlad, a pojde kapanek rychlejsie, nebude papat tolko ramky, tak by sa to dalo risknut. Na linux moc neberem. Parkrat som sa s nim stretol a vazne to prostredie moc nemusim a navyse ta podpora programov na hudbu (DAW, VST...). O OSX som pocl vela, dokonca som kdesi videl nejaku "verziu" ktora sa dala rozbehnut na beznych PC, no nemal som odvahu to nikdy skusit(nezarucujem ze keby na nom robim v Logicu nejaku chvilku ci by sa mi to nezapacilo). Ako vravi sa ze OSX je rychly a stabilny, ale pokial to neodskusam, nebudem nic riskovat.
- SoundsFine
Re: Windows 7
Která verze W7 64bit bude pro muziku vhodná?
Starter, Home Premium, Professional nebo Ultimate?
Starter, Home Premium, Professional nebo Ultimate?
Re: Windows 7
Kterakoliv, je to jedno. Snad jen starter bych neriskoval.