Windows 7
tomu moc nerozumiem, chapal by som tomu ak by sa MS choval ako sa chovaju koncesionarske poplatky.. ale nemam ten pocit...Pytkin píše:Mna ale najviac serie ze microsoft smeruje svet do zahuby, a chce od nas za tu svoju zahubu peniaze .. A pritom tu mame alternativu , ktora je lepsia a je zadarmo .. To mi pripada take smutne ..
chciet moze, je len na tebe ci mu ich das tie peniaze predsa.. sak ked niekto nechce MS nech ide alternativnou cestou, nechapem.. sak je k dispozicii..
neviem kde je problem...
problem je v tom, ze mas vic distribuci, vic programu se stejnym ucelem. asi tezko vyberes tu ci ten, ktery potrebujes, pokud o tom nic nevis.
taktez napr instalace zarizeni... ve windows tam jebnes install cd a hotovo... v linuxu mozna ani to, ale mozna te ceka rekompilace jadra
svet by byl krasny, kdyby byl linux absolutne uzivatelsky, ale to myslim neni duvod, proc vznikl
a ty standardy - MS je nevytvari, MS je przni
taktez napr instalace zarizeni... ve windows tam jebnes install cd a hotovo... v linuxu mozna ani to, ale mozna te ceka rekompilace jadra
svet by byl krasny, kdyby byl linux absolutne uzivatelsky, ale to myslim neni duvod, proc vznikl
a ty standardy - MS je nevytvari, MS je przni
spousta pc ma predinstalovany linux. A u tech se da celkem predpokladat, ze si na ne uzivatel nainstaluje kradeny windows.
Naposledy upravil(a) Amorph dne 19 led 2009 16:08, celkem upraveno 1 x.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
ok, ale niekto ti prikazuje mu platit? mas tu alternativyPytkin píše:EXCOM : Problem je v tom , ze by som cakal , ze ked MS je majorom na trhu , a platime mu za to , tak by mal robit stale lepsi a lepsi operacny system .. a on robi stale horsi a horsi .. to je to co ma serie ..

automobilke sa nevydari rok, spravi nejaky nestastny model a odsudime ju za to? sak su tu ine auta..
ja stale nechapem preco v komercnom kapitalistickom svete sa na niekoho pinda

nechapem stale kto ma aky problem... ked sa to niekomu nepaci tak nech to nepouziva...
toto si hadam myslel ako forPytkin píše:Na jednej strane alternativy nemas .. Proste ked chces Nuendo , tak musis mat PC

uf, zacina mi to tu pripadat ako Marxizmus... vrah je vlastne bez vyny a vrazednu zbran mu dal do ruky stat lebo to stat umoznil

no.. koncim... prijemnu zabavu vam tu prajem....