Windows 7

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EXCOM : co konkretne mas na mysli ?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:EXCOM : co konkretne mas na mysli ?
no ze presne tak isto sa to da napisat na cokolvek..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

EXCOM : nerozumiem sice na co narazas , kam mieris , a co od toho ocakavas .. ale prdim na to a idem spat ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:EXCOM : nerozumiem sice na co narazas , kam mieris , a co od toho ocakavas .. ale prdim na to a idem spat ..
toto mam na mysli :
pytkin píše: ... verim tomu ze si firmy uvedomia , ze MS je cesta zlym smerom ...
to mozme povedat na cokovlek, to MS je len premenna, za to sa da dosadit cokolvek.. nemozes to generalizovat...
len to som mal na mysli :)

kexik

Příspěvek od kexik »

cyril: open office nevie spustu veci. v prvom rade je ms office skriptovatelny a daju sa do neho dorabat moduly napisane vo visual basicu, co vyzaduje velmi nizke naroky na programovanie. samotny tabulkovy procesor v openoffice nevie skoro nic v porovnani s excelom. je to proste pekna aplikacia pre maleho uradnika a na doma. dalsi problem povedzme linuxu je biedna podpora .NET, v ktorom sa hodne programuje a biedna podpora vseobecne. komercne linuxy su drahsie ako windows a linuxove firmy maju nedostatok radovych udrzbarov, nevykonny helpdesk a podobne. u nas v podniku sa ludia fakt snazia z mikrosoftu co najviac vykluckovat ale skutocne to nejde, rozhodne nie z roka na rok. cely workflow ktory sa roky vyvijal na windowsove pracovne stanice by sa musel zahodit a prepisat a vsetci robosi by boli zo dna na den pocitacovo negramotni. preskolenie by stalo miliony eur v nakladoch a v stratenom case. a verim tomu ze v rovnakej situacii je n dalsich firiem

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Cyril píše: Apple se vratil k PowerPC a prestal se prodavat kdejakymu slizskymu pcckarskymu metrosexualovi.
proc k PowerPC ? apple Intelu to fachci normalne...

dendy

Příspěvek od dendy »

preco sa kazda debata o M$ musi zvrhrhnut na debatu M$ vs. APPLE vs. LINUX ??

chvalabohu mame alternativy a kazdy moze vyuzivat to co chce... teda zatial, pokym sa Billovi nepodarilo kupit licenciu na linux :))))))

kexik

Příspěvek od kexik »

to je predsa logicka debata. ked ta nejaky produkt serie, musis rozmyslat co ponuka konkurencia, nie? mna len bavia take vselijake kategoricke hodnotenia. mna na kazdom systeme daco prudi a daco sa mi paci

Cyril

Příspěvek od Cyril »

ekeaze: ja jsem zaslepenej priznivce kvalitnich systemu, takze moje duvody nejsou nijak zvlast racionalni. Na Motorole bezela pokud vim vetsina "tech ostatnich", konkretne Apple (nejvetsi prezivsi) se tim odlisoval, pokud vim bejvalo i vykonnejsi nez Intel/AMD ale o to mi tolik nejde, hlavne by nedochazelo ke zverstvum typu Hackintosh, ktery pravovernymu pekne rychle seberou iluze.

dendy

Příspěvek od dendy »

nuz.. moje skusenosti s win/linux/macos co sa tyka nedostatkov, ako pise kexik na kazdom mi nieco vadi.. takze nevyberes si ;)

windows - nestabilita, velka zataz
linux - maly support vyrobcov sw, nie celkom jednoduche konfigurovanie
macos - dizajn/vzhlad na vyraznu ukor ergonomie a pouzitelnosti

to je len moj nazor samozrejme, ale presne tieto veci mi vadia na win / lin / mac ... konkretne apple ma EXTRA sere s tym ako je pre nich vzdy na 1 a 2 mieste to ako veci vyzeraju, potom dlho nic, a az potom ako pohodlne sa s nimi pracuje... (to sa tyka aj uzasneho AjTelefonu)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Já osobně Microsoft nemusim, ale určité zásluhy v IT se mu zapřít nedají.

Mám zkušenosti jak s Linuxem (slackware, gentoo, debian, mandriva), tak FreeBSD i Windows. Je to každého věc, co mu vyhovuje.

Někde jsem četl pravidlo, že Win by měly být klient a linux server. S tím ale taky nesouhlasim.

Nedovedu si představit, že by ze dne na den šlo přejít z Win na unix/linux. Jak už někdo psal, i linux potřebuje administrátora, alespoň na instalaci a konfiguraci.
Obrázek
live free or die!

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Ja mam nekolikaletou zkusenost s linuxem (byl to muj jedinej OS asi tak 5-6 let) a musim rict, ze dokud jsem nepotreboval delat muziku (polo)profesionalne, tak jsem byl maximalne spokojenej. Bohuzel, na Linuxu se hudba proste objektivne dela hur, uz jenom proto, ze komercni software se na linux zpravidla nezameruje a drtiva vetsina open-source softwaru zkratka neni tak dotazena jako jejich predlohy (protoze zvlaste tady se celkem dost kopiruje).

To byl taky duvod, proc jsem presel na WinXP a nez abych furt rebootoval, tak jsem si radsi nechal jen Windows. Ano, nektere funkce mi chybi, neco jsem zase uvital, kolem a kolem mi to vychazi, ze oba jsou to kvalitni systemy a ani jeden nelze rozhdone odsoudit, zvlast kdyz si vezmeme, jak ruznorode jsou naroky uzivatelu.

Mac OS jsem bohuzel nikdy nemel moznost poradne vyzkouset.

Co se tyce Windows 7, tak jsem skeptik, ale pokud to bude opravdu upgrade po vsech strankach, proc ne.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

kexik: podpora .NET na linuxu sice neni 1:1 s windows, ale je velmi dobra. A helpdesk Novellu (Suse) je z my zkusenosti asi stokrat lepsi nez helpdesk MS.
Ale pouzivam oboji a asi to tak hodne dlouho bude, protoze windows me zivit nikdy nebudou a stejne tak zadnej unix mi jen tak nenabidne pohodli a kvalitu Cubase, UAD a VSTcek, na ktery jsem zvyklej.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

luphtrack píše:Já osobně Microsoft nemusim, ale určité zásluhy v IT se mu zapřít nedají.
A ktery? Fakt by me zajimala aspon jedna vec kterou neokopiroval a byla skutecne prinosna :)

luphtrack

Příspěvek od luphtrack »

Tak mě napadá, existuje pro Windows něco jako JACK?
Obrázek
live free or die!

Odpovědět