Zadejte specifikace idealni DAW

Ostatní audio software, obecná diskuse
MMtm
Příspěvky: 135
Registrován: 22 dub 2004 14:22

Příspěvek od MMtm » 15 srp 2005 17:55

dendy: mám takovej pocit že existuje nějakej "plugin chainer", hodíš ho na stopu jako insert nebo send, a v něm si můžeš řetězit vstčka různým způsobem, ale je to jenom zlomek toho co popisuješ. Jasně je so super věc na různý experimenty, ale aby na tom byl postavenej DAW bych nechtěl. Nemůžu si pomoct, ale SX2 + pár věciček přes rewire + vst + vsti je pro mě naprosto dostačující a starýmu Steinbergovi skládám poklonu.

nigol
Příspěvky: 37
Registrován: 17 zář 2002 09:25

Příspěvek od nigol » 16 srp 2005 09:02

Nevim, jestli presne chapu ten system co popisoval dendy, ale myslim, ze presne tak je to udelane prave na Linuxu pomoci audio systemu Jack. Veskere aplikace, ktere podporuji Jack a jsou spustene je mozne libovolne mezi sebou propojovat. Treba kdyz si pustim program na bici (Hydrogen), tak me to ukaze, ze ma napr. 16 vystupu, ktery si muzu naroutovat kam potrebuju. Bud na vystupy na zvukovku nebo do vstupu HDR programu nebo treba do nejakeho efektoveho racku...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 16 srp 2005 09:27

nigol píše:Nevim, jestli presne chapu ten system co popisoval dendy, ale myslim, ze presne tak je to udelane prave na Linuxu pomoci audio systemu Jack. Veskere aplikace, ktere podporuji Jack a jsou spustene je mozne libovolne mezi sebou propojovat. Treba kdyz si pustim program na bici (Hydrogen), tak me to ukaze, ze ma napr. 16 vystupu, ktery si muzu naroutovat kam potrebuju. Bud na vystupy na zvukovku nebo do vstupu HDR programu nebo treba do nejakeho efektoveho racku...
to vaazne ?? hhmm.. to znie velmi zaujimavo...

nigol
Příspěvky: 37
Registrován: 17 zář 2002 09:25

Příspěvek od nigol » 16 srp 2005 09:41

dendy: Jestli chces, muzu poslat nejaky screenshot, abys mel predstavu

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 16 srp 2005 10:14

nigol píše:dendy: Jestli chces, muzu poslat nejaky screenshot, abys mel predstavu
netreba mam predstavu.. nieje to presne to co chcem ale tiez je to urcite super, dohry napad..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 21 říj 2005 18:41

to same robi aj cortex v beose... respektive beos sam, cortex je len 50kB velky frontend ;)

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 21 říj 2005 23:53

dendy píše:
nigol píše: nieje to presne to co chcem ale tiez je to urcite super, dohry napad..
Myslels něco takovéhleho ?
http://www.pawfal.org/Software/SSM/images/ssm.png
nebo
http://beast.gtk.org/screenshots/image-zoom-1.html

a pak ještě dvě další, jejichchž názvy si nevybavuju. Jedno mají ale všechny společné, skoro nikdo to nepoužívá.

zajíc zvědavec
Příspěvky: 69
Registrován: 03 kvě 2005 21:41

Příspěvek od zajíc zvědavec » 22 říj 2005 15:02

bože, lidičky, co vám říká energyXT ???

celé energy je o tom že můžete všechno pozapojovat jak se vám zlíbí

skuste poslední betu... je to sa.zip

http://xt-hq.com/download/

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 22 říj 2005 16:20

zajic: taky ho tu porad propaguju ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 čer 2008 16:23

...a nebo, Dendy, zkus Art Teknika Console (VSTcko)... ja ho pouzivam v EnergyXT2, protoze ta mrcha jeste nema hlasitost na kazdym "kabliku" v modularnim zobrazeni.

Snad vazeny lidovy soud ezone uzna tuto exhumaci za opravnenou :)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět