.
A mozno na tom nieco bude lebo jedna nemecka firma v pohode predava hackintoshe a vsetci cakaju kedy im da Apple po prstoch a stale nic - https://www.pearc.de/
Pytkin píše:to je zbytocne .. hudba uz je vsetka urobena .. my si tu radsej pokrafreme ..
No staci kliknout: system preferences/Network/Ethernet/Advanced/Ethernet/Ethernet IDFractal píše: ja saatana ted sem zkusel v apllu PRO najit MAC adress pro pripojeni pres ethernetovou snuru a ani v "konzoli" sem to nenasel...
ja som vcera instaloval USB TV na priatelkyn notebook s Vistou a skoro ma slak trafil pri hodinovej instalacii aj potom pri pozerani TV... najprv sa zacyklil pri rozpoznavani noveho zariadenia. za kazdym, ked zariadenie nasiel a nainstaloval drivery, restartoval pocitac a po nebehnuti systemu znova rozpoznaval nove zariadenie a zase instaloval a zase restartoval dokola. ked som ho nakoniec usmernil manualne a konecne zacalo vsetko fungovat, vzal som si dialkovy ovladac do postele, prepol na oblubeny program, ze si nieco na dobru noc pozriem, vyskocilo nejake dialogove okno, ktore mi s oneskorenim asi 10 minut vitazoslavne oznamilo, ze moj dialkovy ovladac je tiez nainstalovany a ready to use (pritom uz davno fungoval) a ze stlacenim mysi ho mozem nakonfigurovat podla potreby. samozrejme som musel z postele vyliezt a okno zrusit.....dendy píše:dneska ma zase neuveritelne do nepricetnosti vytocil windows... bez akychkolvek predchadzajucich zmien prestal fungovat jeden soft ... riadne som si zanadaval a zaspominal ako taketo nervy boli s win na dennom poriadku... uz len koli mojmu zdraviu bol mac dobra investicia))) a vcera mi zas mama volala ze jej bez priciny prestal word otvarat dokumenty, akykolvek sa pokusi otvorit word oznami ze subor neexistuje (po tom co ho predtym nabrowsuje z disku:)) ... asi jej kupim mac s openoffice tiez
![]()
akykolvek kontakt s akymkolvek windows mi teraz uz pride utrpenie za trest)