davaj fotku .. bud tvoju , alebo tej buchtyFractal píše: ten druhy cernoch do jaguara s nejakou buchtou ktera byla hezci nez ja!!! cenu se neodvazim tipovat.... toho jaguara, ne te gazely)
asi zalezi ake vaio to je .. mal som v praci tiez vaio asi za 80 litrov a bola to umelohmotna kokotina vrzgajuca .. vyzeral jak ten najlacnejsi acer .. ale zase bolo to pred 6 rokmi .. i ked apple uz mal vtedy titanium G4 , ktory stal tiez 80 litrov a to bol teda proti tomu vaiu rols royceSTi píše:vaio sa kvalitou spracovania na macbook zdaleka nechyta, ano mal som ho v ruke viackrat. pripadal mi lacno a tak krehko. aj displej oproti macbooku nic moc.
to bol minulorocny jeden z tych najvyssich 13" modelov, pocit z toho bol podobny, vrzgajuca umela hmotaPytkin píše:asi zalezi ake vaio to je .. mal som v praci tiez vaio asi za 80 litrov a bola to umelohmotna kokotina vrzgajuca .. vyzeral jak ten najlacnejsi acer .. ale zase bolo to pred 6 rokmi .. i ked apple uz mal vtedy titanium G4 , ktory stal tiez 80 litrov a to bol teda proti tomu vaiu rols royceSTi píše:vaio sa kvalitou spracovania na macbook zdaleka nechyta, ano mal som ho v ruke viackrat. pripadal mi lacno a tak krehko. aj displej oproti macbooku nic moc.
psk501 píše:Ne nedrzel ty ano? Stejne tak jsem nedrzel macbook. A ac je "uplne inde spracovanim" dozajista vyborna reference, za 1000EUR navic mi to asi proste nestoji.michael píše:psk501: A drzal si to Vaio za 1420 eur v ruke? Ten sony je samozrejme fajn, ale macbook je uplne inde spracovanim.
Kvalitne PC notebooky na urovni macbooku samozrejme su, ale s cena je velmi podobna, alebo dokonca vyssia.
http://www.alza.sk/lenovo-thinkpad-w700 ... 163674.htm
Pred par rokmi som kupoval powerbook G4 za skoro 90 tisic z druhej ruky, takze terajsie ceny mi nepridu absolutne predrazene
Applisti jsou fakt blazni. Sony je vyborna renomovana firma se spoustou spokojenych zakazniku, ale proste je to zpracovanim uplne jinde:D Jeden jim vsem kaze, do temnoty svaze
to je sice mozne, ale prax ukazuje presne to co pise TranzistorKermitak píše:znam to i naopak, akorat to u maca koncilo kernel panicem ;]
Hmm .. tak to neviem .. Padanie , tomu slovu nerozumiem .. Co to je ?Kermitak píše:Pytkin: pozna se to tak, ze uz to defaultne bootuje s 64bitovym kernelem a nepada to s nim tak casto
Tiez mi to pride smiesne .. Ale oni to maju radi .. Kukni si na internete videa z tych podobnych Microsoft akcii .. V zasade to vyzera uplne rovnako , akurat im sem tam ten windows pri uvadzani padne do BSODIvo píše: Mac je obecně obrovský hype , každý nový model je prezentován jako nejlepší zjevení v galaxii od stvoření vesmíru a za pár měsíců je z toho sunt s x zavadami a ať žije nový ashtar sherannež ho zase hodíme na smetiště kvůli dalšímu. Na apple nabubrelou rétoriku jsem trochu alergický...
hmm... a nebude to vegasom? striham teraz 720p amaterske video na starej svokrovej kraksi s pentiom D 3ghz (co je P4 v puzdre 775 fakticky) a 2GB ram, 80GB systemovym IDE diskom s tym ze surovinu mam v usb sufliku (!!!). render je samozrejme nekonecny ale strihat sa napodiv da... dovod? corel video studio 11. uz som na pc skusal vegas, premiere, pinnacle a vsetky boli bez brutalneho hw bud nepouzitelne alebo aspon nestabilne. suhlasim s tym ze na macu je to s videom podstatne bezproblemovejsie, len neviem ci ten rozdiel nevidis vacsi nez skutocne je. lebo blby softver a blba platforma su dve veci.Pytkin píše:Hmm .. tak to neviem .. Padanie , tomu slovu nerozumiem .. Co to je ?Kermitak píše:Pytkin: pozna se to tak, ze uz to defaultne bootuje s 64bitovym kernelem a nepada to s nim tak casto
Neviem ake jadro ma OSX .. Pamate mozes dat kolko chces .. Cize toto obmedzenie tu neexistuje .. 6GB ram sme mali uz v Tigrovi pred 6 rokmi .. Ci je jadro 32bit alebo 64bit mi je v podstate jedno .. Podstatne je , ze to funguje a nepada .. Pred 6timi rokmi strihat HD video nebolo take jednoduche .. Postavil som striznu s P4 3GHz , raid radic , do neho 4 disky do strajpu .. A Vegas nebol schopny prehravat 720p video .. Pozicali sme G5tku a ta to 720p bola schopna v pohode strihat z interneho systemoveho disku .. Uz vtedy som si hovoril , ze Windows je na internet celkom v pohode .. Ale na serioznu pracu bude asi ten OSX vhodnejsi .. Po 5 rokoch fungovania musim povedat , ze ta srizna s tou G5 do dnes funguje .. Do dnes nepada .. Dodnes je prudko pouzitelna .. PCcka sme uz 2x vymenili za nove, rychlejsie .. Maju sice 64bitovy windows , ale nejak im to na stabilite nepomohlo ..