LCD TV k PC
Pytkin, presne to rozlisenie mam nastavene na monitore na 75hz. To mi tam este nastavil Tonko Kubasak, ze podla neho to je najlepsie a najbezpecnejsie
co sa da z toho Flinstobrontomonitora dostat.
Takze som na to zvyknuty uz niekolko mesiacov a okrem toho, ze mam pod sebou vyjazdene kolajnice od koliesok na stolicke, ked prepinam polohu medzi cumak na monitor a pocuv v aspon priblizne "rovnoramennom" trojuholniku, mi okrem toho, ze mi ochadzaju vsetky oci, vooobec nic nevadi.
Takze som na to zvyknuty uz niekolko mesiacov a okrem toho, ze mam pod sebou vyjazdene kolajnice od koliesok na stolicke, ked prepinam polohu medzi cumak na monitor a pocuv v aspon priblizne "rovnoramennom" trojuholniku, mi okrem toho, ze mi ochadzaju vsetky oci, vooobec nic nevadi.
2Martin: ta "blbá" technologie se jmenuje digitální
Vylepšení určitě možná jsou, ale co se týče práce v různých rozlišeních - tady je to prostá matematika a přepočet jde dělat jen jedním způsobem. Holt je třeba si vybrat mezi analogovou krávou tlustou půl metru, nebo tenkou plackou, která má ve svém nativním rozlišení lepší podání obrazu (co do ostrosti) než klasická CRT. Nemluvě o stálosti tohoto obrazového podání...... Prostě to je stejná vlastnost digitální technologie, jako je třeba hranice 0dBFS u AD/DA převodníků. Proto je tu možnost volby - podle vkusu každého soudruha 
P.
P.
zkousim si tak koukat do 19" LCDcka ze vzdalenosti v jaky ho budu mit ve studiu vzhledem k planovanymu tvaru a konstrukci stolu a muzu rict ze uz to vidim blbe, ze se k tomu budu natahovat jak zelva co je lina hnout krunyrem i kdyz vi ze na to zradlo nedosahne, uff, uz ted me boli za krkem, bohuzel 20" to neresi pac ma zas vetsi rozliseni a tim padem jeste horsi citelnost, tak nevim, uvidim, asi to budu muset nejak preresit nebo netusim, treba taky koupit LCD telku, nebo dat monitory na nejaky rameno a priblizovat si je nebo netusim, je to rozhodne dobry tema k zamysleni, pac hrbit se nad stolem a zaostrovat na blechy metr od hlavy je fakt kruty
babo rad
babo rad
no spis asi vyhazim hardwer stranou a monitor pujde do cela pracovni desky, chtel sem mit pred xichtem dve sikmy rady x6U rack na hardwery a monitor az na nich, ale byl by pak fakt ze dost daleko, no nejak to poresim, prznit rozliseni LCDcek se mi moc nechce, to uz radsi ten monitor na posuvny rameno
kermit : to je ten zasadny problem .. rozslisenie vs. velkost uhlopriecky .. mam pocit ze optimalne vychadzaju 19" monitory .. mame v rezii 2x 21" 1600x1200 .. je to pouzitelne .. je to meter od xichtu . je to male .. uvazujeme o vacsom monitore jednom ..
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... u=222-0863
to je kandidat .. ale furt to neni uplne ono .. ale mozno to bude lepsie ako 2 moniky ..
http://accessories.us.dell.com/sna/prod ... u=222-0863
to je kandidat .. ale furt to neni uplne ono .. ale mozno to bude lepsie ako 2 moniky ..