LCD TV k PC
LCD TV k PC
Zdravicko vsetkym, rad by som sa spytal, ci ma niekto skusenosti s LCD TV pripojenim k PC. Rozmyslam, ze by som nahradil klasicky monitor kvoli vzdialenosti od monitorov(posluchovych). Kde v ramci zachovania rovnoramenneho trojuholnika musim byt od monitora vzdialeny vyse 1m a na mojich 17 palcov nedovidim a takych sirokouhlych 27 a viac palcekov by mi to umoznilo.
Dnes mi to osobne jeden mudry muz z ezones uz viac menej odobril, len by ma zaujimalo ci to tu uz niekto riesil a s akym vysledkom. Dik.
Dnes mi to osobne jeden mudry muz z ezones uz viac menej odobril, len by ma zaujimalo ci to tu uz niekto riesil a s akym vysledkom. Dik.
kexik: nj, jenze telka, ktera ma HDTV stoji pekny prachy (myslim HDTV 1080i, protoze kdyz uz clovek soli za HDTV televizi, mela by to umet. A to za 600 jurosu nekoupis. Nemyslim takovy ty HD ready, ktere s HDTV nemaji nic spolecneho jako Sony Bravia a spol.).
Jinak jak bych s nakupem HDTV televize pockal, protoze je zrovna doba velkych zmen (napriklad ted je mozne pouzit DVI aka HDMI pro pripojeni compu, ale za par mesicu s novou grafickou kartou resp. Windows Vista uz to nemusi jit (DisplayPort, HDCP a pod.). Navic HDTV televizi je malo, jsou drahe a technicky nedoresene (vetsinou jsou to plazmy, co vydrzi jenom par let, nez se vypali), nedavno o tom byl tusim zrovna na tvfreak pekny clanek.
Jinak jak bych s nakupem HDTV televize pockal, protoze je zrovna doba velkych zmen (napriklad ted je mozne pouzit DVI aka HDMI pro pripojeni compu, ale za par mesicu s novou grafickou kartou resp. Windows Vista uz to nemusi jit (DisplayPort, HDCP a pod.). Navic HDTV televizi je malo, jsou drahe a technicky nedoresene (vetsinou jsou to plazmy, co vydrzi jenom par let, nez se vypali), nedavno o tom byl tusim zrovna na tvfreak pekny clanek.
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=47
24" (61cm) s pom?rem 16:10 1920 x 1200 za 32600CZK
*slinty slint* sorry ale nie je to telka...
24" (61cm) s pom?rem 16:10 1920 x 1200 za 32600CZK
*slinty slint* sorry ale nie je to telka...
http://www.alzasoft.cz/32-lcd-tv-hyunda ... d60165.htm
mam tuhle a fakt pohoda, i když , samozřejmě CRT měl obraz lepší. Na DAW tohle uplně v pohodě...
mam tuhle a fakt pohoda, i když , samozřejmě CRT měl obraz lepší. Na DAW tohle uplně v pohodě...
kexik: ja taky nic nepisu o tuneru. Ale na 1365x768 si zobrazis max. 720p a to kdovi jestli t jeste umi @60Hz.
Jinak v 1080i se da chytit nekolik satelitnich kanalu, DVDcek uz taky peknych par je a na netu najdes TUNY filmu a serialu v HDTV (prece jen v USA a Japonsku v tom uz jedou dost intenzivne).
Solarfal: nj, jenze u pocitace si ten film tak neuzijes jako u velky televize a poradnyho ozvuceni
Navic S-PVA panel uz je dneska historie ;o)
Jinak v 1080i se da chytit nekolik satelitnich kanalu, DVDcek uz taky peknych par je a na netu najdes TUNY filmu a serialu v HDTV (prece jen v USA a Japonsku v tom uz jedou dost intenzivne).
Solarfal: nj, jenze u pocitace si ten film tak neuzijes jako u velky televize a poradnyho ozvuceni
Naposledy upravil(a) Kimi dne 30 kvě 2006 11:39, celkem upraveno 1 x.