Oxyygen píše:no ivo touzil po srovnatelnym a nebo lepsim notebooku nez MB Pro. Nejak ho nenašel.

Takze 100X opakovana pohadka, ze apple je predrazenej a poza a je dalsich 30 notebooku, ktery jsou lepsi za polovicni cenu.

A co se tyce operacnich systemu, rozdil je ze s windows pracuju od 3.11 nepretrzite denne a s apple od 10.4 taky denne.
Mas takovou zkusenost s obema operacnimi systemy, ze muzes vydavat takova stanoviska?.

co je nieco lepsie je diskutabilne ked do toho miesas image a design. pokial sa budeme bavit v rovine stability a vykonu, tak tam rozdiel nieje ziadny, naopak je W vraj lepsie optimalizovany pre processory Intel a ako iste vies, Apple pouziva dnes uz prave Intel. W-su taky multitasking ide sviznejsie, ma vacsiu podporu v multimediach, ovela vacsiu podporu instrukcnej sady SSE, vidis to na vykone gamesiek, ktore idu najlepsie prave pre PC oproti konzolam, tak mi to bolo vysvetlene. Mac-u ide zasa sviznejsie pristup k datam, ale to je bezvyznamne. a aj ta fama o potrebe po mesiaci preinstalovat W je uz minulostou. tak to si pomerne slaby uzivatel applu ked v tom ides od roku 2005 10,4 tiger, potom by si vedel ze taka veria 9 mala dost velke problemy a moja niekdajsia G3 zoparkrat zamrzla. je to precenovane a to co rozpravate o Macoch je nezmysel. akykolvek notebook od SONY vaio je kvalitou porovnatelny, aj lepsi s akymkolvek Macbook-om ti povie kazdy. osobne niesom na notebboky, ale co som mal v rukach MSI, ACER, TOSHIBA slapalo vsetko bez problemov a aj vypracovanie bolo v pohode po rokoch, az na par kusov, ale to je samozrejme normalne, vsade najdes nieaky suviks o ktorom rozhoduje cena. rad by som vedel v com je lepsi dnes system Mac podla vas, kazdy ma s tym problem co pocuvam