Nový notebook pro obecné použití
Tak už tu Toshibu asi pár dní používám ... Je fajn, akorát se tam při kontinuálnější zátěži roztočí větrák, který je docela slyšet (např. při editaci v Samplitude). Uvažoval jsem chvíli dokonce o vrácení, ale pak si uvědomil (a v okolí i vyzkoušel) že to prostě holt dělají všechny notebooky (zvlášt s tak silným procesorem), některé i znatelně více a že to prostě není za co lepšího vyměnit.
Je fakt že editace jemné hudby se sluchátky Koss Porta byla trochu stresující, ale ted jsem si vyzkoušel nasadit Beyer DT 770 a to jsou skoro dřevorubecká sluchátka, větrák je i zblízka skoro neslyšitelný. Takže je budu pro tento účel využívat a nechám to tak ... Proti mému bývalému slavnému Powerbooku je to i tak lesní studánka ... (to byl docela vysavač)
Jinak notebook je opravdu dobře a solidně postaven, je ale fakt, že reproduktorům z mého starého Acera Aspire 2003 se nic nevyrovná (z boku po celé délce klávesnice). Tyhle znějí jako klasické telefonní sluchátka. Ovšem DA převodník je na Toshibě citelně kvalitnější (detailnější) - při porovnání na sluchátka je to jasně slyšet.
Je fakt že editace jemné hudby se sluchátky Koss Porta byla trochu stresující, ale ted jsem si vyzkoušel nasadit Beyer DT 770 a to jsou skoro dřevorubecká sluchátka, větrák je i zblízka skoro neslyšitelný. Takže je budu pro tento účel využívat a nechám to tak ... Proti mému bývalému slavnému Powerbooku je to i tak lesní studánka ... (to byl docela vysavač)
Jinak notebook je opravdu dobře a solidně postaven, je ale fakt, že reproduktorům z mého starého Acera Aspire 2003 se nic nevyrovná (z boku po celé délce klávesnice). Tyhle znějí jako klasické telefonní sluchátka. Ovšem DA převodník je na Toshibě citelně kvalitnější (detailnější) - při porovnání na sluchátka je to jasně slyšet.
Ale kde se to nastavuje ? V ovládacích panelech je jen nastavení pro použití s bateriemikexik píše:ivo: vetrak sa da ovplyvnit softverovo, ked nasadis profil pre nizku spotrebu cpu, procak je vacsinu casu podtaktovany, a nehreje sa... a na hodne veci ti hentaka svina na polovicnom takte spravi robotu...