problem s PC -

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

styx : aha .. cize zmena je ulozena len to zamrzne ? aj tak je to divne .. a siel by som to reklamovat .. este ma napada .. nemas tam daky stary bios a novy CPU ? ktory ten bios nepozna ? alebo nieco take .. inak by som to siel reklamovat na tvojom mieste .. mas tam CPU ktore je podporovane hej ?

styx_oarsman

Příspěvek od styx_oarsman »

pytkin: no, s reklamaciou bude asi problem, je to doska z bazaru, ono na celeron 2.4 socket 478 sa uz snad nove dosky ani nevyrabaju, nie?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

styx : jo zrovna pred 3mi tyzdnami som hentu dosku kupoval so sem dal EXCOM ..

OK .. mas z dosku z bazaru .. mas v nej najnovsi firmware ? aky CPU tam mas ?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin : ja som ju tiez kupoval, som spravil z nej komp pre syna za 7k :) a funguje perfektne, nejaky Duo procesor som tam dal a fici jak hodinky :) ma to integrovanu grafiku.. je to uplne v pohode doska a este je aj Micro

kexik

Příspěvek od kexik »

duo procak do 478 patice? aky prosimta...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

duo do 478 je prima .. mozno myslel hyperthreading ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

kexik píše:duo procak do 478 patice? aky prosimta...
musim pohladat ako sa volal, ale je to dvojjadro sa mi zda a bol aj vcelku lacny pre 478 tak som ho hned zobral... Dual Core sa tusim volal

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

v ageme ziaden nevidim .. ale mozno dual core je aj na 478 . . i ked je mi to divne . .myslel som ze intel uz davno 478cku pochoval ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : radsej pozrem fakturu aby som netrepal kokotiny :)

kexik

Příspěvek od kexik »

novy core duo 2 urcite na 478 nie je... mozno nejake tie stare dua co boli dve p4 jadra v jednom puzdre a dal sa tym vykurovat byt

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : to bol pentium D ne ?

styx_oarsman

Příspěvek od styx_oarsman »

ok, dosky na chvilu nechajme tak, nevie niekto co s tymto? fakt by som tam tie xpcka potreboval aspon provizorne dostat cim skor... patral som po nete, ale nic som nenasiel.
styx_oarsman píše:pykin: no, tie zmeny v biose sa ukladaju, ale proste to nejde bez toho restartu.

inak som sa pokusal preinstalovat xpcka, kamos mi pozical disk (na tom svojom mam nejake data o ktore by som celkom nerad prisiel), ale setup z cd sam od seba nenabehne, spusti sa len dos, a ked sa pokusim spustit setup xpciek odtial z cdcka cez winnt.exe, vyhodi mi to modru obrazovku "not enough space to create swap file" a koniec. Z disku sa mi ale v dose neda nic vymazat, nejde ani naformatovat . . .
Inak sa ten disk chova pri normalnom spusteni (tj bez xp cdcka) rovnako ako ten moj, tj restartuje sa pocitac v momente, ked sa ma spustit system - len s tym rozdielom, ze skoci na tu modru obrazovku "system windows objavil chybu a vypol sa aby nedoslo k poskodeniu pocitaca . . ."
:(
hlavne co ma znamenat to "not enough space . . . " by ma fakt zaujimalo, lebo na tom disku by malo byt miesta a miesta . . .

Odpovědět