UAD2 Oficialne

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

no to je jasny, pac kolik lidi si da do studia comp napichlej na celosvetovou virovou databazi zejo :mrgreen:

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

No podle me to je stejne jako s VSTckama - bud registrujes online, nebo z 'jineho pocitace'. Jinak to nemuze byt.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Takže UA se konečně vzchopili a karty jsou po úvodním vakuu k mání. U Velvet o něco levnější než u Thomanna ... (Matucho, promiň ) :wink: Kdyby to někoho zajímalo, napište PM.

matucha

Příspěvek od matucha »

neprominu, ale co mi je to platny ;-)

Napsal sem do disku, kolik daj slevu... zatim mam tu zkusenost, ze z cen co maji na strankach umi hodne slevit. Uvidime jak to bude tentokrat.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

matucha: a cim argumentujes? ze to maj levnejsi u thomanna?

matucha

Příspěvek od matucha »

no ne... me zajima kde to maj nejlevnejsi

Cyril

Příspěvek od Cyril »

matucha: ja myslel kdyz pises do Disku

matucha

Příspěvek od matucha »

jo tak... no ja se proste zeptam kolik mi daj slevu ;-), nijak je netlacim, to nema smysl, ale za to zeptani nic nedam a uz to beru trochu jako kolorit ;-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Tak jak to teda je ? Uz dakto registroval UAD-2 kartu ? Je ju treba mat v pocitaci ?

matucha

Příspěvek od matucha »

To urcite musi jit, protoze to by si uaudio nemohlo lajsnout kvuli lidem, ktery maj DAW na pocitacich bez pripojeni. A myslim, ze to je nekde popsany.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : pockaj .. ja nehovorim o tom , ze mas mat internet .. ale ze ju mas mat v pocitaci .. to su dve rozne veci , i ked dajme tomu trochu suvisia .. Cital som ze UAD2 sa registruje priamo z ovladacov .. Uad1 sa normalne na WEBe naklepe cislo a je zaregistrovany ..

matucha

Příspěvek od matucha »

Myslis kvuli tomu, ze kdyz koupis vic karet, abys moh mit sdilenej "pool" pluginu jako to dela vicero lidi mezi sebou, aby naredili cenu jednotlivejch pluginu? Jestli myslis to, tak to doufam, ze furt de a zdalo se mi, ze jsem nekde zahlid naznak toho, ze by to melo jit.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : presne o to mi ide .. ze mam 2 systemy , do kazdeho chcem dat UAD2Q a ide mi o to , ci to pojde .. ci pri registracii nemusia byt oba v jednom PC .. co je problem lebo nemam 2 sloty PCIe volne ..

matucha

Příspěvek od matucha »

Znovu sem nekde cet, ze proste muzes mit ty karty v ruznejch pocich... presne jak je to s registraci to nevim. Ale podle me muzes registrovat z ruznejch pocu.

Jinak co se cen u Disku tyce, po poptani mi nabidli docela prijemny ceny. Fakt doporucuju se pozeptat na slevy, protoze to neni o drobnejch. Aspon teda u me, kdo u nich uz neco nakoupil a u tech nejvyssich karet (beru quad a nevanu128).

Mirecsynth

Příspěvek od Mirecsynth »

Sorry ze som neodpovedal na otazku co sa tyka registracie no mal som vela prace. Takze s registraciou je to jednoduche. 1Kupis kartu 2 zaregistrujes sa na UAD 3 zaregistrujes si karty - napises seriove cislo. v okamziku sa ti ukaze presne kolko a ake karty pouzivas. Stiahnes atorizacny subor, a potom si ho mozes preniest na kluci do studia. 4 spustis subor z kluca a vsetko je OK.

Az na to ze na posledy som si kupil Fairchilda za 150 dolacov a doteraz mi nefunguje - chyba v autorizacii. Vsetci tlieskame skvely system - of down.

Zvuku zdar Miro
Dynaudio BM6A, Tapco S8, Avantone, JBL, Maudio mix IO, Motu 828 MK3 , UAD2, mic-Flea U-47, ART TCS, Art tube 8, Rode- K2, Korg karma, Gitarove aparaty, Basove aparaty, Rode K2, Motu 828mkIII, BBE, Lexikon, ART VOICE CHANEL, SM pro audio.

Odpovědět