UAD2 Oficialne
Znovu sem nekde cet, ze proste muzes mit ty karty v ruznejch pocich... presne jak je to s registraci to nevim. Ale podle me muzes registrovat z ruznejch pocu.
Jinak co se cen u Disku tyce, po poptani mi nabidli docela prijemny ceny. Fakt doporucuju se pozeptat na slevy, protoze to neni o drobnejch. Aspon teda u me, kdo u nich uz neco nakoupil a u tech nejvyssich karet (beru quad a nevanu128).
Jinak co se cen u Disku tyce, po poptani mi nabidli docela prijemny ceny. Fakt doporucuju se pozeptat na slevy, protoze to neni o drobnejch. Aspon teda u me, kdo u nich uz neco nakoupil a u tech nejvyssich karet (beru quad a nevanu128).
-
Mirecsynth
Sorry ze som neodpovedal na otazku co sa tyka registracie no mal som vela prace. Takze s registraciou je to jednoduche. 1Kupis kartu 2 zaregistrujes sa na UAD 3 zaregistrujes si karty - napises seriove cislo. v okamziku sa ti ukaze presne kolko a ake karty pouzivas. Stiahnes atorizacny subor, a potom si ho mozes preniest na kluci do studia. 4 spustis subor z kluca a vsetko je OK.
Az na to ze na posledy som si kupil Fairchilda za 150 dolacov a doteraz mi nefunguje - chyba v autorizacii. Vsetci tlieskame skvely system - of down.
Zvuku zdar Miro
Az na to ze na posledy som si kupil Fairchilda za 150 dolacov a doteraz mi nefunguje - chyba v autorizacii. Vsetci tlieskame skvely system - of down.
Zvuku zdar Miro
Dynaudio BM6A, Tapco S8, Avantone, JBL, Maudio mix IO, Motu 828 MK3 , UAD2, mic-Flea U-47, ART TCS, Art tube 8, Rode- K2, Korg karma, Gitarove aparaty, Basove aparaty, Rode K2, Motu 828mkIII, BBE, Lexikon, ART VOICE CHANEL, SM pro audio.