UAD2 Oficialne

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : napis o registracii UAD2 ! Jak to prebehlo ? V tom ciernom paneli si dal dako register HW ? Ci co ?

IGGY: Pluginy registrujes stale rovnako .. cize net nepotrebujes na DAW ..

matucha

Příspěvek od matucha »

Ne, na webu sem dal registraci HW a ono to naslo presne muj HW a k nemu pridruzenej soft (nevana) a taky prislusny vouchery.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : ale ako si tu registraciu robil ? sak na webe v register hardware je napisane ze to je len pre UAD1 karty .. ze pre UAD2 mas pouzit uadovsky kontrol panel .. takze ty si tam aj napriek zakazu natukal cislo z UAD2 ?

matucha

Příspěvek od matucha »

Ja sem dal register HW a vono si to naslo rovnou uad2 nevana.... ani prave moc nevim, moc prehledne to udelany nemaj, ale nic sem natukavat nemusel, jen sem nekam klik a bylo to.

Este budu registrovat jednu kartu, tak se budu snazit si to nejak zapamatovat ;-).

IGGY
Vybavení

Příspěvek od IGGY »

diky za info, ja porad doufal, ze to nejak pujde.... Zvlastni ale je, ze jak jsem se to snazil prihlasit, tak mi pribyl 150 dolarovy kupon a to jsem zadny novy hardware neprihlasil. Uvidim co se s nim stane a tam tu kartu prihlasim....

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : register HW si stalcil na WEBe ? alebo v control paneli UADu ?

matucha

Příspěvek od matucha »

web... v control panelu sem nic takovyho ani nenasel...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : to je fakt divne .. prihlas sa .. klikni na register hardware .. a otvori sa ti stranka . .kde mozes zadat seriove cislo novej kaerty (UAD1) a potom je tam napisane , ze pre UAD2 mas pouzit uadovsky control panel ..

fakt tomu nerozumiem :)

SoundsFine

Příspěvek od SoundsFine »

Mám hudební PC oddělené od internetu, nemám na něm nainstalovanou žádnou ochranu ani antivir.
Je nějaká možnost registrace UAD2 z jiného počítače, tak jako u většiny soft firem (TC, Steinberg,fxpansion, atd...?

matucha

Příspěvek od matucha »

no das kartu do jinyho pocitace a zaregistrujes

mam daw napojeny na net mnoho let a nemel sem jedinej problem... nikdy, moc nechapu lidi, co to maj odpojeny...

IGGY
Vybavení

Příspěvek od IGGY »

tak jsem to registroval,150 kupon zustal, misto 50 vocheru me to pripsalo 150,po autorizaci to u koupenych plugin pise upgrade, ale po spusteni registru mam porad dema, mam takovy neblahy dojem, ze musim udelat jeste transfer, ale pak ty plugnins pojedou je na 2, je to tak?

IGGY
Vybavení

Příspěvek od IGGY »

tak jsem tu autorizaci provedl jeste jednou a ted je ok, bud se to musi udelatz 2x anebo je to tim, ze jsem to podruhe delal na Mackovi. Postup je nasledujici, na panelu jsem zmackl registraci a autorizaci, pak se otevrela uad stranka, prihlasil jsem se, pres registraci produktu to neslo, tak jsem v panelu v zalozce plugins zmackl autorizaci a to meuz hodilo na stranku, ktera rozeznala uad 2, pak uz je to klasika, az na ten registracni file, ktery jsem musel delat 2x.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ok .. takze registracia sa musi robit so zastrcenou kartou ..

Příspěvek od Profil »

Skoda, ze zatial 8 plug-inov nefunguje pod UAD-2, 5 z tho mam celkom oblubene. ide o to ze by som UAD-1 najradsej vyhodil z PC(no zatial UAD-2 nemam, no planujem este do vianoc) neviete kedy budu vsetky pluginy fungovat na UAD-2 ? Musel by som mat potom dve kraty UAD v PC, a mne vykonovo staci DUO.

matucha

Příspěvek od matucha »

Uad1 a uad2 fungujou naraz... a to bez problemu... nevidim jedinej duvod, proc se zbavovat uad1, kdyz nemusis... stejne se to neda rozumne prodat. A svym dilem vykonu taky prispeje... me ted z ni jedou verby a uad2 se stara o zbytek.

Odpovědět