UAD2 Oficialne
Pytkin: To by bolo super, nie, ze by som pohrdal vykonom starej UAD-1 ale mne uplne staci DUO. Do teraz som sa musel zmestit do jednej UAD a zrazu budem mat 5, tak to je super. Tym netvrdim, ze mi stacila jedna. Musel som viac kombinovat s neuadovskymi pluginmi. Teraz aspon budem moct pouzivat vacsinou UAD pluginy a to naplno!.
To je paradoxne obcas problem... protoze sem si zvyk na to, ze uad je vzacnej a tak vetsinu veci resim bez uadu a uad si nechavam na hlavni veci, prestoze k tomu neni zas az tak duvod. Ale je pravda, ze na neUAD kompresory sem v mziku zapomel
a vlastne je nepouzivam, krome vnitrniho cubasovskyho na sidechain.
matucha: ja pouzivam uad na kazdej stope, uz len ked CS-1 ako equalizer, skratka som si na to tak zvykol, ono to vsetko hra nejak lepsie ako ked pouzijem napr. EQ z cubase, A tie kompresory to je basen....teraz som si dokupil akurat Precision Buss Compressor, a nelutujem.
Pytkin:ano mam tiez len jeden PCIe(zatial prazdny) slot no dalsie UAD uz neratam kupovat, aj ked si ma teraz dostal do pomykova (ako aj s tymi BM5A-nelutujem), no asi budem musiet na quad este nieco dosetrit, lebo mam vasen fotografovanie a tam som vyclenil prostriedky(50D). Este si to rozmyslim a popripade kupim hned quad, ale to az buduci rok...skoda ze to bezplatne prenesenie plug-inov plati len do konca roka...mohli by tu akciu predlzit
Pytkin:ano mam tiez len jeden PCIe(zatial prazdny) slot no dalsie UAD uz neratam kupovat, aj ked si ma teraz dostal do pomykova (ako aj s tymi BM5A-nelutujem), no asi budem musiet na quad este nieco dosetrit, lebo mam vasen fotografovanie a tam som vyclenil prostriedky(50D). Este si to rozmyslim a popripade kupim hned quad, ale to az buduci rok...skoda ze to bezplatne prenesenie plug-inov plati len do konca roka...mohli by tu akciu predlzit
No tak proti vetsine cubasovskejm pluginum je EX urcite posun, ale to je skoro jakejkoli jinej plugin
. Ty vnitrni cubasovsky sou na urovni velmi obycejnyho freewaru. Nicmene takova Blockfish, ktera je zadara je supr kompresor, kterej kdyz nastavis na "complex", tak obcas neni o nic horsi nez UAD komresory.
profil : tiez bojujem s tym , ci to kupit rychlo este teraz alebo nie
ono tych 250$ zase neni nejaka palba ..
Ale quad je podla mna dobra volba .. dnes mas pocit ze DUO bude stacit .. ale budes robit vacsi projekt a zistis ze nestaci a budes si hovorit , preco si nekupit QUAD .. dalsia vec je ze pridu nove zaujimave pluginy .. kedze mame UAD2 , kludne si mozu dovolit aj vacsiu zataz CPU .. a zistis ze na DUO pustis par novy pluginov a zozeru kartu .. a opat si povies , ze preco si si radsej vtedy nekupil QUAD ..
.. to su klince do hlavy , co ?
Ale quad je podla mna dobra volba .. dnes mas pocit ze DUO bude stacit .. ale budes robit vacsi projekt a zistis ze nestaci a budes si hovorit , preco si nekupit QUAD .. dalsia vec je ze pridu nove zaujimave pluginy .. kedze mame UAD2 , kludne si mozu dovolit aj vacsiu zataz CPU .. a zistis ze na DUO pustis par novy pluginov a zozeru kartu .. a opat si povies , ze preco si si radsej vtedy nekupil QUAD ..
Pytkin: to su teda klince,....
presne nad tymto som premyslal a kazdy den bojoval s touto myslienkou, az vyrzim s nou bojovat do konca roku tak na buduci rok je to jasne-QUAD , pravda je taj to, z som chcel usetrit tych 250$, skutocne to nie je palba, ale potesi, ked ich mam vo vrecku. S tym vykonom je to pravda, ze casom zacnu robit take plug-iny, ktore nebudu moc sporive k vykonu procesoru (UAD-ovskeho)....
Mam taky pocit, ze zmena PC(zakladnej dosky) kôli PCIe slotom bude ovela jednoduchsia zalezitost v buducnosti ako kupovat teraz quad...pokial nevyuzijem viac ako 2/3 vykonu....duo a neskor mozno budu aj UAD-2 lacnejsie....inac pozrel som si cenu quad, trocha mi presiel maraz po chrbate, nemyslim, ze je to zla cena oproti vykonu, ale momentalne by to pre mna bol luxus...
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál