UAD2 Oficialne

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

profil : pisu ze v novych driveroch 5.2 pribudbu 2 nove pluginy a uz vsetky stare UAD1 budu portovane aj na UAD2 .. urcite to bude co chvila ..

Příspěvek od Profil »

Pytkin: To by bolo super, nie, ze by som pohrdal vykonom starej UAD-1 ale mne uplne staci DUO. Do teraz som sa musel zmestit do jednej UAD a zrazu budem mat 5, tak to je super. Tym netvrdim, ze mi stacila jedna. Musel som viac kombinovat s neuadovskymi pluginmi. Teraz aspon budem moct pouzivat vacsinou UAD pluginy a to naplno!.

matucha

Příspěvek od matucha »

To je paradoxne obcas problem... protoze sem si zvyk na to, ze uad je vzacnej a tak vetsinu veci resim bez uadu a uad si nechavam na hlavni veci, prestoze k tomu neni zas az tak duvod. Ale je pravda, ze na neUAD kompresory sem v mziku zapomel ;-) a vlastne je nepouzivam, krome vnitrniho cubasovskyho na sidechain.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

profil zvazil by som ten quad .. jasne stoji 2x tolko .. ak mas volne sloty v PC , tak neni problem .. ja mam trebars len jeden slot , takze quad je nutnost ..

Příspěvek od Profil »

matucha: ja pouzivam uad na kazdej stope, uz len ked CS-1 ako equalizer, skratka som si na to tak zvykol, ono to vsetko hra nejak lepsie ako ked pouzijem napr. EQ z cubase, A tie kompresory to je basen....teraz som si dokupil akurat Precision Buss Compressor, a nelutujem.
Pytkin:ano mam tiez len jeden PCIe(zatial prazdny) slot no dalsie UAD uz neratam kupovat, aj ked si ma teraz dostal do pomykova (ako aj s tymi BM5A-nelutujem), no asi budem musiet na quad este nieco dosetrit, lebo mam vasen fotografovanie a tam som vyclenil prostriedky(50D). Este si to rozmyslim a popripade kupim hned quad, ale to az buduci rok...skoda ze to bezplatne prenesenie plug-inov plati len do konca roka...mohli by tu akciu predlzit :wink:

matucha

Příspěvek od matucha »

No tak proti vetsine cubasovskejm pluginum je EX urcite posun, ale to je skoro jakejkoli jinej plugin ;-). Ty vnitrni cubasovsky sou na urovni velmi obycejnyho freewaru. Nicmene takova Blockfish, ktera je zadara je supr kompresor, kterej kdyz nastavis na "complex", tak obcas neni o nic horsi nez UAD komresory.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

profil : tiez bojujem s tym , ci to kupit rychlo este teraz alebo nie :) ono tych 250$ zase neni nejaka palba ..
Ale quad je podla mna dobra volba .. dnes mas pocit ze DUO bude stacit .. ale budes robit vacsi projekt a zistis ze nestaci a budes si hovorit , preco si nekupit QUAD .. dalsia vec je ze pridu nove zaujimave pluginy .. kedze mame UAD2 , kludne si mozu dovolit aj vacsiu zataz CPU .. a zistis ze na DUO pustis par novy pluginov a zozeru kartu .. a opat si povies , ze preco si si radsej vtedy nekupil QUAD .. :) .. to su klince do hlavy , co ?

Příspěvek od Profil »

Pytkin: to su teda klince,.... :D presne nad tymto som premyslal a kazdy den bojoval s touto myslienkou, az vyrzim s nou bojovat do konca roku tak na buduci rok je to jasne-QUAD , pravda je taj to, z som chcel usetrit tych 250$, skutocne to nie je palba, ale potesi, ked ich mam vo vrecku. S tym vykonom je to pravda, ze casom zacnu robit take plug-iny, ktore nebudu moc sporive k vykonu procesoru (UAD-ovskeho)....

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

profil : tak tak .. ak mas tendenciu v buducnosti , ze si prikupis dalsi UAD2 , tak DUO dnes moze byt dobre riesenie .. ale ak mas problemy s miestom v PC , je asi lepsie dnes dosetrit a kupit hned QUADa ..

Příspěvek od Profil »

Mam taky pocit, ze zmena PC(zakladnej dosky) kôli PCIe slotom bude ovela jednoduchsia zalezitost v buducnosti ako kupovat teraz quad...pokial nevyuzijem viac ako 2/3 vykonu....duo a neskor mozno budu aj UAD-2 lacnejsie....inac pozrel som si cenu quad, trocha mi presiel maraz po chrbate, nemyslim, ze je to zla cena oproti vykonu, ale momentalne by to pre mna bol luxus...

Příspěvek od Profil »

Inak privital by som UAD-2 aj vo forme UAD-Xpander

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ja mam radsej vsetko in the box ..

matucha

Příspěvek od matucha »

JJ hlavne ne firewire nebo usb nebo cat-x ... to je vsechno vzdycky hromada problemu. Zlaty PCI(e).

Příspěvek od Profil »

zatial som nepocul problemy s PowerCore FireWire, alebo ze by ? Inak aj ja mam najradsej vsetko "in the box", len uvazujem o variante pripojenia k notebooku...

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

Profil píše:zatial som nepocul problemy s PowerCore FireWire, alebo ze by ?
taky sou.

Odpovědět