UAD2 Oficialne

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

PoCo mame FW a nie su s nim nejake problemy .. V principe si nepamatam ze by to blblo .. ale karta je mi vzdy sympatickejsia :)

matucha

Příspěvek od matucha »

ale je to samo konina... duende nefunguje ani na firewire ani na pci-e.... evidentne nejde o rozhrani

IGGY
Vybavení

Příspěvek od IGGY »

matucha:jak nefunguje duende, muzes to rozvest? Ted mam pcie objednane, complu mam Powercore Mk2, UAD 1+2,do posledniho slotu chci dat Duende.

matucha

Příspěvek od matucha »

ted to dva lidi z ezone vracej, kvuli neresitelnejm problemum (brooklin a ecson)

IGGY
Vybavení

Příspěvek od IGGY »

a jde ciste o problem s Duende nebo s tim, ze jsou v systemu jine arc karty?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

IGGY píše:a jde ciste o problem s Duende nebo s tim, ze jsou v systemu jine arc karty?
zda se, ze ciste duende, ecson jiny dsp ma, ja zadny. faktem je, ze pres firewire to delalo mnohem vic problemu nez pres pcie, ale ani s pcie to neni stabilni.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ecson mi hlavne hovoril ze mu includovane pluginy presli do demo modu a vyexpirovali .. co je celkom kuriozne ..

Profesionál

Pytkin píše:ecson mi hlavne hovoril ze mu includovane pluginy presli do demo modu a vyexpirovali .. co je celkom kuriozne ..
to je _ten_ problem.

IGGY
Vybavení

Příspěvek od IGGY »

no to je ulet, to jsem zvedavy, uz je objednana, ja jsem akorat cetl na foru SONARu, ze u freze to mrzlo. Vyjadrilo se k tomu nejak primo SSL?

Profesionál

IGGY píše:no to je ulet, to jsem zvedavy, uz je objednana, ja jsem akorat cetl na foru SONARu, ze u freze to mrzlo. Vyjadrilo se k tomu nejak primo SSL?
to je mozny, ze to mrze, protoze to funguje jen jako 'realtime rendering device'. ssl maji dobrej support a resi to, ale 1/ za dva roky nebyli schopny stejnou chybu nasimulovat u sebe 2/ pisou na svym webu, ze "cubase&nuende: no known issues", a to mi prijde eufemisticky receno na zahlavec.

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Pytkin píše:ecson mi hlavne hovoril ze mu includovane pluginy presli do demo modu a vyexpirovali .. co je celkom kuriozne ..

presne tak.

Uz jsem dostal od SSL odopved, nabidli mi vymenu za PCIe a nebo ze mi vratej penize. Budu chtit vratit penize. Skoda, zvukove je to fakt super DSP, ale bohuzel dost nestabilni. Expirace zakoupenejch pluginu je nepripustna. Cekam ted jen na zpravu meho prodejce od kteryho kartu mam oupenou, pres nej se musi vratit zpet do SSL.

Pruser byl kdyz mi Duende zacalo takhle blbnout, ze jsem mel roztoceny dve kapely pred dokoncenim, ktery byly na Duende dost postaveny (hlavne compressory), jediny stesti je ze jsem je moh s velmi velkym uspechem nahradit podobne fungujicima Waves SSL 4000, ktery jsou trochu "tmavsi" nez transparentni Duende ale maji taky hodne dobrej zvuk.

.
Naposledy upravil(a) ECSON WALDES dne 10 pro 2008 18:58, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

a funguju vobec akceleracne karty inak ako realtime? ja myslim ze nie... ked sa stlaci freeze aj tak musi freezovanie trvat dlzku skladby, nie?

Profesionál

ECSON WALDES píše:

presne tak.

Uz jsem dostal od SSL odopved, nabidli mi vymenu za PCIe a nebo ze mi vratej penize. Budu chtit vratit penize. Skoda, zvukove je to fakt super DSP, ale bohuzel dost nestabilni. Expirace zakoupenejch pluginu je nepripustna. Cekam ted jen na zpravu meho prodejce od kteryho kartu mam oupenou, pres nej se musi vratit zpet do SSL.

Pruser byl kdyz mi Duende zacalo takhle blbnout, ze jsem mel roztoceny dve kapely pred dokoncenim, ktery byly na Duende dost postaveny (hlavne compressory), jediny stesti je ze jsem je moh s velmi velkym uspechem nahradit podobne fungujicima Waves SSL 4000, ktery jsou trochu "tmavsi" nez transparentni Duende ale maji taky hodne dobrej zvuk.

.
no ja si rekl o pcie, ktery mi do tri dnu privezl fedex domu na zkousku, takze ted mam doma obe verze a resim, co udelam, ale asi to vsechno zkusim vratit. problem je s vymazanim licenci pluginu z tech krabic, ale to uz je OT...

IGGY
Vybavení

Příspěvek od IGGY »

jeste jedna otazka, ty problemy delaji dokoupeny plugins nebo i ten zakladni chanelstrip?
K freze u akceleracnich karet, u POCO UAD a LINE 6 neni zadny problem, freze tracku probehne od zacatku prvniho wavu po konec posledniho wavu.

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

2IGGY: asi jsi nepochopil přesně, jak to kexik myslí - dotaz byl na délku času toho freeze; pokud je něco integrované do systému (VST, VSTi apod.), tak probíhá rendering formou výpočtu pouze, čili celá stopa trvá několik desítek vteřin. Pokud je ale něco typu externího (HW efekt na insertu apod.), musí freeze proběhnout "realtime", čili je-li stopa dlouhá 3min, bude i freeze trvat 3min.

Že to bude "od začátku do konce" je jasnačka v každém případě, ale JAK DLOUHO to potrvá, tak to bylo myšleno ;-)

P.

Odpovědět