Avid present Pro Tools 9 (a uz i 10!)

Vše o programu Digidesign Pro Tools
pharao
Příspěvky: 202
Registrován: 28 lis 2006 23:23

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od pharao » 10 lis 2010 14:54

ekral píše:To se snad blíží konec světa, že ProTools budou fungovat i bez jejich HW. Jsem ale překvapeny, že nemají 64bitovou verzi, nebo ta paměť se fakt hodí.
hm nemaj no, jsou to stejne vykukove...

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od carloff » 24 lis 2010 01:19

Tak uz je mam...a celkem mne nastvalo ze neni ADC na HW insertech...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

listonos
Příspěvky: 314
Registrován: 08 říj 2006 07:29

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od listonos » 24 lis 2010 03:57

Nezrychlilo sa trochu GUI? Lebo v osmicke mi pride dost lenive.

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od carloff » 24 lis 2010 09:16

zda se mi ze jo...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Zazy
Příspěvky: 73
Registrován: 24 čer 2004 23:08

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od Zazy » 24 lis 2010 17:44

Nazdar Borisi!!!
Tys šel do PT? Ale to asi kvůli kompatibilitě, ne? :-) Jak fungují?
Měj se výborně!!!

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od carloff » 24 lis 2010 19:20

Ahoj Zazy:) mam oboji Nuendo 5 i Protools 9.Nuendo mam stale radsi:)
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od 120BPM » 25 lis 2010 00:30

Tak ty mas Nuendo?! Jsem blbej. Ja myslel, ze delas v Cubase. Co to ADC pro HW inserty? Funguje to uz?
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od hombrefeo » 17 bře 2011 22:06

po nejake dobe se vracim k tematu s otazkou, kdo vyuzil crossgrade na pt9?
a jeste kdo ze zdejsich cubasistu, kterych je tu tusim velka vetsina, aspon zapremyslel, ze kdyz uz ted protools nejsou podmineny hardwarem, tak by je zvolil nebo aspon vyzkousel pred moznosti upgradu na cubase6?

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od 120BPM » 17 bře 2011 22:12

Ja upgradeoval PT HD 8 na 9.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od 120BPM » 17 bře 2011 22:15

Jo a pokud vim tak Carloff vyuzil me licence M-Powered Pro Tools na upgrade to Pro Tools 9. Pokud vim tak ani chvilku neuvazoval o tom, ze by preskocil z Cubase. :lol: Ma to jenom kvuli zakaznikum ve studiu.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od hombrefeo » 17 bře 2011 22:25

120BPM píše:Jo a pokud vim tak Carloff vyuzil me licence M-Powered Pro Tools na upgrade to Pro Tools 9. Pokud vim tak ani chvilku neuvazoval o tom, ze by preskocil z Cubase. :lol: Ma to jenom kvuli zakaznikum ve studiu.
to mi bylo jasne hned

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3102
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Avid present Pro Tools 9

Příspěvek od hombrefeo » 22 říj 2011 00:33

vypada to jako sranda, ale avid uvedl desatou verzi protools a novinku HDX (v teto verzi mj. prechazi na plovouci des. carku)

Uživatelský avatar
Tranzistor
Příspěvky: 286
Registrován: 26 led 2006 00:02

Re: Avid present Pro Tools 9 (a uz i 10!)

Příspěvek od Tranzistor » 22 říj 2011 02:54

Ne, neni to srande, je to venku: http://www.avid.com/us/products/pro-tools-software

...a tupy ovce jako ja zase vytahneme tisice za upgrade... no nic co se da delat je tam pro me par zasadnich veci za co update stoji, navic co si stezuju, je to lepsi nez desetitisice za Nuendo zejo ;-)

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: Avid present Pro Tools 9 (a uz i 10!)

Příspěvek od Ivo » 22 říj 2011 12:26

32bit floating point, real time crossfades, interleaved files, clip based volume automation ... wow ! :D

Liquid Sound
Profesionál
Příspěvky: 1075
Registrován: 17 čer 2002 17:39

Re: Avid present Pro Tools 9 (a uz i 10!)

Příspěvek od Liquid Sound » 22 říj 2011 13:18

Jsem zvědavej na HDX karty. Moc. :wink:
Sound engineer & producer
Smecky Music Studios | CoPPO | IMDb | ALLMUSIC | ARTIST direct

Odpovědět