$1milion - za důkaz že předražené kabely znějí lépe

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 14 říj 2007 15:37

nunu: Jasně, já měl na mysli samostatný DAC. Tam se hodiny i data pro převodník získávají z příchozího S/PDIF streamu nějakým receiverem (CS84xx). V horším případě jdou výstupy rovnou na převodník, v lepším se tam pokošejí o rekonstrukci clocku pomocí PLL a převzorkování dat.

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 14 říj 2007 16:51

safa píše:Behringer forever
Ano,souhlasim.Behringer navzdy,ale jenom detem jako hracku ktera kdyz omrzi tak se proste vyhodi.Prodat znovu uz nejde.
safa píše:S tama kabelama ... ono taky zalezi na prostredi. Pokud se kolem nedeje zadny ruseni tak rozdil mezi Gotham a Proel treba nepoznas ale pokud mas 5km od baraku vysilac pro stredni cechy nebo staci na baraku BTWku, radioalarm nebo podobny zarizeni emitujici elmg. pole tak ten rozdil muze bejt sakra znat.
A to mas overeno nebo se domnivas?

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 14 říj 2007 17:27

nunu píše:
safa píše:Behringer forever
Ano,souhlasim.Behringer navzdy,ale jenom detem jako hracku ktera kdyz omrzi tak se proste vyhodi.Prodat znovu uz nejde.
Jasne ze jde, prodal jsem Truthy i Vamp pro ;) A BTW, oboji fungovalo na svou cenu velice dobre a spolehlive.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 říj 2007 22:08

Ono tech zacatecniku, co nemaji penize je hodne. Ti radi sahnou po ojetem Behringeru, protoze je to stoji pakatel.
Zrovna nedavno jsem prodal nekolik let stary mixacek UB1202.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 15 říj 2007 19:37

nunu píše:
safa píše:S tama kabelama ... ono taky zalezi na prostredi. Pokud se kolem nedeje zadny ruseni tak rozdil mezi Gotham a Proel treba nepoznas ale pokud mas 5km od baraku vysilac pro stredni cechy nebo staci na baraku BTWku, radioalarm nebo podobny zarizeni emitujici elmg. pole tak ten rozdil muze bejt sakra znat.
A to mas overeno nebo se domnivas?
... to mam setsakra draze overeno, ne nadarmo jsme meli 6 let studio 1km pod vysilacem Cukrak (nejsilnejsi vysilac pro Prahu a stredni cechy kde kdyz das drat do vzduchu, propojis ho na zarovku a druhym koncem zarovky se dotnes topeni tak zarovka sviti).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 15 říj 2007 19:54

safa : to je realne s tou ziarovkou ?

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 15 říj 2007 20:18

No, to je uz extrtem,ja jsem spis nevybiravym zpusobem reagoval.Nicmene si myslim ze v nasi republice neni noc mist,spis zadne bez znacneho el. smogu. Velke mesta jsou na tom samozrejme hur nez ty mensi a vesnice a vesnicky.I tak se domnivam ze to, jak to popisujes je agresivne receno blbost, v tech kabelech bude vzdy rozdil , protoze jsou ruzne resene vstupy a vystupy.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 16 říj 2007 12:58

Pytkin píše:safa : to je realne s tou ziarovkou ?
... mmno uprimne receno tohle s tou zarovkou jsem nezkousel ale traduje se to. To ze nam to lezlo do vsech mikrofonnich i linkovejch kabelu bohuzel bylo az neprijemne realne ;-(. On to nemusi ale bejt zrovna TV/R vysilac, v Obecnim dome je treba na strese jakejsi pager system diky kterymu to tam pri nahravani jendou za par minut lupne. Taky moc dobry ... proste ve stoleti bezdratove informace je toho ruseni vsude kolem mraky.
Naposledy upravil(a) safa dne 16 říj 2007 13:02, celkem upraveno 1 x.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 16 říj 2007 13:02

nunu píše:I tak se domnivam ze to, jak to popisujes je agresivne receno blbost, v tech kabelech bude vzdy rozdil , protoze jsou ruzne resene vstupy a vystupy.
... mysli si co chces, ja jsem si to zkusil.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 01 lis 2007 16:47

Tak jsem nakoupil nove kabely.
Moje soucasne Proely, Bespeco a SSSNake pujdou na poslech do obyvaku a misto nich jsem vzal nemecke Sommer Cable (diky Martinovi za pomoc) s dvojitym stinenim a pro me doposud nezname nemecke kabely Pro Snake.
Jeden typ kabelu, ktery jsem chtel od Sommer Cable momentalne nemeli skladem, tak mi doporucili ty Pro Snake. Prodavaci udajne pri poslechovych testech nepoznali zadny rozdil mezi Pro Snake a Sommer Cable a Pro Snake jsou pry velmi kvalitni.
Vsechny tyhle kabely maji Neutrik konektory.
Ke sluchatkovemu zesilovaci jsem vzal jeden vyssi typ od Cordialu.

Predratovani u meho studijka s dvoukanalovym nahravanim vyslo celkem na 5500Kc.

Odpovědět