AP192 vysiela ruchy

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 10:24

pytkin: takze zatial som skusil len AP2496 v oboch slotoch - nerobi to ziadny bordel!!!!!

Takze AP192 bude bud chybna, alebo je na nieco citliva, na co AP2496 nie je...

Ak by som chcel narvat AP192 do dolneho, tak by som musel vysekat zadnu dolnu cast keysu... Tam proste brani ta dolna hrana

Fotky nahodim

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 10:28

dano : jo sprav fotku .. to by bolo najrozumnejsie ..

napada ma , ze ak by bol problem len v kejse , tak proste kup novy .. zdroj mas .. kejs stoji do litra .. ak by to riesilo problem ..

Ale kedze ap2496 nema problem ani v tom vyssom , moze byt problem v tom ze :
1/ tvoja konkretna AP192 je zla .. to by sa dalo riesit reklamaciou ..
2/ AP192 je globalne zla .. no zla .. proste citlivejsia na ruchy z okolia .. to uz bude vacsi problem ..

asi to budes musiet otestovat v dakom inom pocitaci ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 10:33

pytkin: jo nechapem, preco to AP2496 nerobi a AP192 ano. skusim to este raz nahodit... a uvidim...

tu su fotky (sorry za mobilovu kvalitu, dufam ze tam nieco uvidis):

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) dano dne 14 bře 2008 20:12, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 10:39

dano .. mam tu tieto skrine .. nechapem co vadi tomu , aby si tu kartu namontoval dole .. pockaj idem si pozriet ako vyzera ap192

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 10:43

dano : kde to vadi ? zospodu ?

<img src="http://www.m-audio.com/images/global/pr ... ile192.jpg">

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 10:52

Jasne zospodu. ten cierny "nasadec" je strasne mohutny a tym padom mu vadi dolna hrana keysu... Ale podla by to robilo aj v tom dolnom. Este raz som to vyskusal a robi to stale... Cize 2496 bez problemov v oboch a AP 192 s ruchmi...

Tie ruchy su pocutelne len na totalne vyhulenom volume a len pri nejakom diani v PC... Cize karta je inak ticha. Ale aj tak by to nemalo kua nic riesit...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 10:58

dano : neviem .. kexik mozno bude vediet viac .. ale je to proste ina karta .. ma iny layout .. neviem ci komunikuje rovnako so zbernicou ..

mozno ale hladas ducha .. ked to pocut len pri fakt maximalnom zosileni , tak je to mozno uplne zbytocne sa tym zaoberat .. dalsia vec je ta , ze to skus nahrat .. ci to bude aj tam .. alebo to je len pri prehravani ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:01

pytkin: ak je to duch, tak v tom pripade ten prechod na AP192 nebol moc stastny sakra... Inak volal som do Sunteq a Uhercik mi povedal, ze to moze byt vo vela inych veciach (zem, nesymetricke kable, blby mix...)... Nemas nahodou trochu casu ze by som to u teba supol do kvalitnejsieho prostredia?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 11:21

dano : iste ze to moze byt tisic veci .. akurat ty to porovnavas s AP2496 , ktoru mas v uplne rovnakom prostredi ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:23

pytkin: tak sa zda, ze som to vyriesil... ked idem priamo do monitorov mimo mixu, tak nic nepocut... bud je to tym, ze to ten mix este zhlasnil, alebo sa to vyriesilo a ako predpovedal Uhercik, moze to byt aj mixom...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 11:35

dano : urcite to ten mix este zhlasnil ..

ale fakt to otestuj tak ze nieco nahras .. a zisti si uroven , kde to sumi .. pripadne nahravas a rob aktivitu v pc .. a potom pozeras meraky , ci na nich vidis kontinualny sum , alebo aj tam to bude .. znormalizuj a analyzuj ..

podla mna si fakt lovis ducha ...
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 14 bře 2008 11:37, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 bře 2008 11:36

Pred nejakou dobou se tu resilo, jestli A192 ma ve zvuku zvyseny sum, jak napsal jeden clovek v USA.
Zkusil jsem tedy vytvorit nahravku ticha pres A192 a poslechl jsem si ji na sve Sennheisery HD595.
Nic rusiveho jsem tam neslysel.
Pak jsem ten signal zesilil o +12dB na vsech frekvencich a tehdy uz jsem sum zaznamenal, ale nijak vyrazne mi nevadil.
Takze muj konkretni kus pracuje naprosto bezproblemove a zadne rusive veci ve zvuku nemam.
Ale muzu to kvuli tobe jeste jednou o vikendu vyzkouset.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:37

pytkin: cize podla teba to tam ostalo, len to nepocut? ale to asi nemusim riesit. :-) v kazdom pripade diik za rady...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:39

fova: mne nerobi problem sum, ale tie rusive zvuky... teraz ich uz nepocujem, lebo idem priamo do monitorov... a zistim, ci sa to nahra alebo nie. ak nie, tak nemam co riesit...

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 bře 2008 11:41

Ja jsem to sem napsal kvuli tomu, ze jsem neslysel NIC rusiveho, tzn. nejen sum, ale i jakekoliv jine rusive zvuky.

Odpovědět