AP192 vysiela ruchy

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 11:42

dano : hej .. myslim si ze to tam je stale .. ale moze sa to aj indukovat do pultu , co mi pride ale menej pravdepodobne ..

HLAVNE UZ SER NA TO .. nahraj daco a tam analyzuj ci to je alebo nie .. je uplne jedno ak nieco take pocujes ale pri 100nasobnom zosileni ..

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 bře 2008 11:42

Kdyz jsi to slysel s mixem a ted to neslysis, tak mam podezreni, ze sis vytvoril zapojenim mixu nejakou zemni smycku a lezl ti do signalu brum ze site.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:43

pytkin: jasne mas pravdu... ok.. nahram a uvidim...
Naposledy upravil(a) dano dne 14 bře 2008 11:44, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:43

fova píše:Kdyz jsi to slysel s mixem a ted to neslysis, tak mam podezreni, ze sis vytvoril zapojenim mixu nejakou zemni smycku a lezl ti do signalu brum ze site.
toto iste mi hovoril Uhercik... ze ked mam nejaky lacny Phonic alebo Behringer, ze sa mam na to vysrat a ist priamo... lebo ze to sluckuje

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 11:44

fova : on pocuje zivot v PC .. to neni smyckou .. a ked to pri rovnakom zapojeni s AP2496 nema , tak to ide z karty ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 11:44

dano : co to za mix vlastne mas ?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:46

Pytkin píše:fova : on pocuje zivot v PC .. to neni smyckou .. a ked to pri rovnakom zapojeni s AP2496 nema , tak to ide z karty ..
ale vraj AP192 je ovela citlivejsia na prostredie... ja sa v tom teda vobec nevyznam, ale vraj taketo nieco moze sposobovat cokolvek od nekvalitnych kablov az po zlu zastrcku.. teda aspon v Sunteq ked som tam volal, hned zacali riesit, ze ake kable pouzvivam a ci leziem do lacneho mixu... Lebo ze na rozdiel od AP2496 je toto o dost ine...
Naposledy upravil(a) dano dne 14 bře 2008 11:50, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:47

Pytkin píše:dano : co to za mix vlastne mas ?
blby Phonic MM1002 za 5000sk z cias Marie Terezie. Mam ho len kvoli sluchatkam...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 11:54

dano : jasne .. skus nahrat a uvidime .. to je to najpodstatnejsie .. pri monitoringu je to jedno ..
este skus jednu vec .. pusti si muziku .. daj ju fakt nahlas ..az tak ze uz ti to bude vadit .. potom muziku vypni a este to trosku zhlasni .. a potom pocuvaj , ci pocujes tie zvuky .. ak nie , tak hladas ducha ..

ale samozrejme nahraj vstup .. a tam pozeraj , ci tie zvuky PC pocujes (a vidis) ..

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 bře 2008 11:56

Tak se na mix vykasli a kup externi headphone amp. Bute to zvukove vyrazne lepsi. Tady jich mas spoustu na vyber:

http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... sc&start=0
Naposledy upravil(a) fova dne 14 bře 2008 11:57, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 11:57

super. poskusam a dam vediet... hned mam lepsi den.. :-)

fova: jo to spravim... este musim doriesit aj to, ako ist do karty dvoma HW syntakmi, ked ten mix dam bokom... alebo budem mix pouzivat aj nadalej a az kled budem nahravat tak pojdem priamo...

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 14 bře 2008 12:03

dano píše:Tie ruchy su pocutelne len na totalne vyhulenom volume a len pri nejakom diani v PC... Cize karta je inak ticha. Ale aj tak by to nemalo kua nic riesit...
Na to bych se asi vykaslal. Po zmixovani jednotlivych stop skladby si nikdo niceho nevsimne.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 13:32

inak este som dostal jednu radu: vraj treba spojit kostru mixu s kostrou skrine PC a tym sa pomoze vsetkemu neduhu, co by mohlo vzniknut nedzi nimi dvoma... poculi ste o tom?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21303
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 bře 2008 13:36

dano : to by uz malo byt spravene aj tym ze je to spojene .. vyskusat to mozes .. ale napred otestuj co som ti povedal .. hladas problem , kde mozno ani neni ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 14 bře 2008 13:43

pytkin: jasne, ja tu uz ani neriesim ako problem... skor som to s tym prepojenim sem hodil ako typ o ktorom som sa dozvedel... teraz ziadne ruchy nepocujem. skusim to este nahrat. ak to bude v pohode, tak uz nic neriesim.

Ale mas pravdu, dnes som dost zbytocne spanikaril a spravil som z toho komara dost velkeho somara. To sa mi obcas stava. a pritom ak by som mal riesit vsetky ruchy, tak sa zblaznim :-)

Odpovědět