Budování nového studia - online
Trošku jsem updatoval sekci Savita Studio na stránkách www.savita.cz včetně malé fotogalerie ...
Po víkendovém semináři v Děčíně už začíná naplno zimní tvůrčí perioda. Do léta by se měla objevit dvě nová CD z nového studia ...
Ve středu čekám už zmíněného vzácného nového obyvatele:
http://www.pendulumaudio.com/MDP-1HiRes.html
Po víkendovém semináři v Děčíně už začíná naplno zimní tvůrčí perioda. Do léta by se měla objevit dvě nová CD z nového studia ...
Ve středu čekám už zmíněného vzácného nového obyvatele:
http://www.pendulumaudio.com/MDP-1HiRes.html
No, ono to ještě není úplně hotové. Podél těch rohů ještě přijdou (retušovací) dřevěné dubové lišty a místo té rohožky na přední stěně bude originál povznášející obraz, jen co ho Mistr konečně namaluje ...sparX píše:Moc pěknej design
(www.wagner-art.sk)
ivo ako hodnotis upravu studia po case, ktory si v nom urcite stravil??? tvori sa Ti lepsie alebo horsie v tom novom prostredi...a so zvukom si viac spokojny, alebo to este nie je uplne to co si chcel?
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu
Ani se mu moc nedivit po tom ce su tu poslední dobou delo.....osobne to tu ze zacatku bylo fajn ale ........ v okamziku kdy s nekym nesouhlasim tak asi podle nekterych musim byt nutne netolerantni deb... a to ze se nekomu nel. nejaky druh music tak ho jeste neopravnuje k tomu ze bude nekoho urazel .............. jinak si Iva vazim a myslim si ,ze je to inteligentni ,rovny clovek ktery ma slusny prehled ..... je skoda ze to takhle dopadlo ......KAYKO píše:co sa stalo s Ivom, nieco mi uslo?
borec - nedelam s Iva vrchol cnosti ..... jen jsem videl par debat a myslim ze to bylo docela drsne ..... sam jsem dostal email od clena e-zone a bylo to docela zabavne/urazenionehalph píše:synth: nevim, proc vsichni delate z Iva prave ten vrchol ctnosti a nedotknutelnosti (kdyz prave on se v mnoha ohledech projevoval jako nejvic netolerantni)?

Ak mam tomu rozumiet, Ivo hodil kasel na ezone? A ked ano, tak je to rozhodne skoda.
Podla mna tu treba ludi ktory sa vyznaju v problematike hw,sw, nahravania a vsetkeho okolo vzniku muziky a hlavne dokazu poradit.
Subjektivne nazory na muziku, zeny, zivot...... treba asi riesit na inom fore........popripade tu zriadit cast s nazvom "ventil" a nic z neho by sa nebralo vazne a vstup by tam bol od 18. Hm....len ako sa okontroluje ten vek.
Podla mna tu treba ludi ktory sa vyznaju v problematike hw,sw, nahravania a vsetkeho okolo vzniku muziky a hlavne dokazu poradit.
Subjektivne nazory na muziku, zeny, zivot...... treba asi riesit na inom fore........popripade tu zriadit cast s nazvom "ventil" a nic z neho by sa nebralo vazne a vstup by tam bol od 18. Hm....len ako sa okontroluje ten vek.
kayko : na to je tu smetiste ..
ja sa zmietam v podobnych pocitoch .. tak 50% fora ma nezaujima .. su to nove tracky s hudbou ktora ma nebavi , debaty o hudbe ktora ma nebavi atd .. 40% fora su zaciatocnicke dotazy, kde sa snazim pomoct ale tiez mi to moc nedava ... a zvysnych 10% je celkom zaujimavych a kvoli nim sa to tu oplati citat ..
ja sa zmietam v podobnych pocitoch .. tak 50% fora ma nezaujima .. su to nove tracky s hudbou ktora ma nebavi , debaty o hudbe ktora ma nebavi atd .. 40% fora su zaciatocnicke dotazy, kde sa snazim pomoct ale tiez mi to moc nedava ... a zvysnych 10% je celkom zaujimavych a kvoli nim sa to tu oplati citat ..