Co vam priniesol rok 2019 ? (HW/SW)
Re: Co vam priniesol rok 2019 ? (HW/SW)
Samplitude X4, Korg Gadget plugins (Win), Dune 3 (překvapivě dobrej zvuk), M-Audio Air, ERA plugins.
Jestli se to počítá, tak ještě 27 4K monitor Philips (tam mě překvapilo, že většina DAW (i pluginů) sere na upscaling i tmavý režim) ackoliv na macu funguje bezproblémů.
Jestli se to počítá, tak ještě 27 4K monitor Philips (tam mě překvapilo, že většina DAW (i pluginů) sere na upscaling i tmavý režim) ackoliv na macu funguje bezproblémů.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Ten ION je fakt nářez! (mám taky trochu Micronovou nostalgii)
Přijde mi, že vlastně potřebuju radikální omezení, abych mohl něco vytvořit
Ale ty neomezené možnosti jsou samozřejmě úžasné. Teď jenom někde sehnat neomezené časové možnosti.
Přijde mi, že vlastně potřebuju radikální omezení, abych mohl něco vytvořit

jo soft... tiez by som zabudolmatucha píše: ↑27 pro 2019 14:02Jo vidis soft, na ten jsem uplne zapomel. Bylo letos to vyroci steinbergu? To sem presel z cubase 6 na 10, protoze upgrade stal polovinu a me se fakt hodilo pouzivat exportovani vice regionu (cycle markers) naraz. To 6 neumela a delat to externe byl protivnej krok navic.
A pak jsem si po zkouknuti toho jak micha Eric Valentine koupil Fabfilter Saturn, ProG a Oeksound Soothe.
Jo a taky upgrade (Fabfilter) ProL2, jako alternativu k Limitless.

pre mna najzasadnejsia vec miRack (iOS port VCV racku) - modularne peklo, nekonecny zdroj zabavy

Yamaha MODX7 + vela cvicenia a hrania..
- ReaktoplazmAR
- u mna tento rok hlavne stavba modularu, zatial 25 modulov, dufam ze na buduci rok to bude hotovy nastroj a tuto kapitolu na dlhy cas uzavrem. uz ma to nebavi..
- Yamaha SY77 - fm neni nikdy dost
- Crumar Performer - ..ved to nema MIDI
- Behringer D - moj prvy Mug
- do Yamahy A3000 som namontoval SCSI2SD, este zajtra idem pre Yamahu A5000 + hned objednavam dalsie SCSI2SD
- umrel mi E-mu Esi-32 Turbo
a mechanika v Korgu DSS-1
- SW tento rok tusim ziadny..
- niekolko parov superlux sluchatok
- milion nudnych a potrebnych blbosti (stojany , drzaky, kable..) konecne som sa k to.u dokopal
V januari planujem Behringer Xair XR12, Arturia Keystep (alebo este jeden Beatstep Pro), detom chcem kupit nejaky groovebox asi Drumbrute a potom dlho dlho nic!!! az do 2600 od Uliho.
- Yamaha SY77 - fm neni nikdy dost
- Crumar Performer - ..ved to nema MIDI
- Behringer D - moj prvy Mug
- do Yamahy A3000 som namontoval SCSI2SD, este zajtra idem pre Yamahu A5000 + hned objednavam dalsie SCSI2SD
- umrel mi E-mu Esi-32 Turbo
- SW tento rok tusim ziadny..
- niekolko parov superlux sluchatok
- milion nudnych a potrebnych blbosti (stojany , drzaky, kable..) konecne som sa k to.u dokopal
V januari planujem Behringer Xair XR12, Arturia Keystep (alebo este jeden Beatstep Pro), detom chcem kupit nejaky groovebox asi Drumbrute a potom dlho dlho nic!!! az do 2600 od Uliho.
V cem te bavej stary yamahacky samplery? Cista nostalgie po slozitejch casech? 

- ReaktoplazmAR
Mam taky "dawless madness drum live rig" na ktory hram beatstepmi, el.bicimi a pod. Nechcem do toho setupu tahat Ableton a tiez sa nechcem obmedzit len na konkretne syntaky ale radsej mat moznost pouzit zvuky zo vsetkych syntakov co mam. Yamaha Ax000 je podla mna najlepsi hw sampler co sa tyka workflow, efektov a live midi ovladatelnosti. Obklukou som sa k nim vratil po rokoch.. ziadny akai ani emu uz nechcem vidiet..
Jasne to dava smysl a s SD kartama to muze bejt i docela prijemny na krmeni narozdil od vsech starejch zpusobu.
Ja si akorat pamatuju jak tomu odchazely ty nekonecny knoby na ovladani, coz by me dost odradilo.
Ja si akorat pamatuju jak tomu odchazely ty nekonecny knoby na ovladani, coz by me dost odradilo.
Presne toto som si povedal, keď tu čítám, aké veci ste tu pokúpili

Tak vono zalezi na urovni na ktery to chces delat. Kdyz ke me nekdo prijde neco nahravat, tak je dobry kdyz mam lepsi mikraky nez co ma doma
.
Este bych rad mel vetsi a lepsi prostory, ale to je v dnesnim svete hodne tvrdej orisek tim jak vsechny nemovitosti zdrazujou ve vysokejch desitkach procent rocne a muj prijem je jenom ze zvuku. A timhle tempem fakt rust nedokaze.

Este bych rad mel vetsi a lepsi prostory, ale to je v dnesnim svete hodne tvrdej orisek tim jak vsechny nemovitosti zdrazujou ve vysokejch desitkach procent rocne a muj prijem je jenom ze zvuku. A timhle tempem fakt rust nedokaze.
U mne hlavne upgrade na Ozone9, nejake dalsi pluginy, Roland TR08 a starsi Korg Micro-X do jednoho projektu..
Já po dlouhých letech pauzy a na poslední chvíli:
Audient ASP800
Sennheiser e906
Cascade Knuckle Head (na to se fakt těším, že bude kopa srandy)
P.
Audient ASP800
Sennheiser e906
Cascade Knuckle Head (na to se fakt těším, že bude kopa srandy)
P.
pavlii: co rikas na ten Audient? Amorph ho ma taky a iirc byl docela nadsenej 

Jsem amatér a ještě jsem ho nezkusil....jen zamontoval do racku, zapojil a tak. Snad si s ním stihnu teď mezi svátky pohrát aspoň trochu - na ty první dva kanály jsem moc zvědavej. Každopádně se mi občas naskytla možnost točení, ale 8 vstupů bylo málo....tak jsem se holt plácnul přes kapsu, ale jestli se mi to naskytne znova....ví bůh. Každopádně víc nesmyslů se mi do stolu už nevejde (jo možná ještě po jednom přesunu by se mohla šiknout BassStation nebo BassStation2, uvidíme).
P.
P.
Mně přinesl o rok navíc a spostu pochybností o smyslu všeho kolem muziky ..
Co se týče železa, tak znova Kawai K4, Kurzweil PC3K, Roland JU06, Steinberg CMC Series sadu kontrolerů pro Cubase a pak ještě monitory KRK S4V4 včetně subwooferu.
Ze software akorát Hollywood Symphonic Orchestra a pak Caustic, což by mohl bejt pěknej zdroj inspirace a nové zábavy. Mám ho na Androidech i na Windows a zatím mě fakt baví ..
Co se týče železa, tak znova Kawai K4, Kurzweil PC3K, Roland JU06, Steinberg CMC Series sadu kontrolerů pro Cubase a pak ještě monitory KRK S4V4 včetně subwooferu.
Ze software akorát Hollywood Symphonic Orchestra a pak Caustic, což by mohl bejt pěknej zdroj inspirace a nové zábavy. Mám ho na Androidech i na Windows a zatím mě fakt baví ..