ad/ Ecson - fakt mi připadá, že by Dave mohl přeladit trochu dolu
T.
Si delas srandu vid ?sparX píše: No nevím nevím pánové :--) Ale pokud Dave byl nìkdy hodnì vysoko až mu to nesedìlo , tak to bylo rozhodnì na albu Counterfeit2 v songu Loverman .
Já pozoruju jen jeho zesílení hlasu vìkem ...... to že je to blbì mixnutý je vìc jiná
Tak ted jsi mě ?rozsek? ?. ty vole málem mě trefil šlakeGen píše:Si delas srandu vid ?:):):):):):)
JAko toje hlaska dne !)
Jestli to nebude tim ze Counterfeit i Counterfaith2 jsou solova alba Martina Lee Gore a zadnej Gahan tam nezpivaA Martin zni vyklestene or te doby co se narodil
Ty voe!sparX píše:Tak ted jsi mě ?rozsek? ?. ty vole málem mě trefil šlakeGen píše:Si delas srandu vid ?:):):):):):)
JAko toje hlaska dne !)
Jestli to nebude tim ze Counterfeit i Counterfaith2 jsou solova alba Martina Lee Gore a zadnej Gahan tam nezpivaA Martin zni vyklestene or te doby co se narodil
) kdybych to neviděl na vlastní oči tak bych ti neuvěřil ( http://www.repriserec.com/depechemode// ... ars320.mov )
.. a já celou tu dobu žiju v domnění , že mu to Dave nazpíval .... dyt neumí ani mluvit ... jak to že zpívá ? ... tak to si dovolil moc :--))
EXCOM píše:uz to mam celkom opocuvane a konstatujem ze je to skvely album! tento album by sa dal charakterizovat ako neopocuvatelny, cize moze hrat nonstop dokola a neprekazacim viac ho pocuvam tym viac v nom nachadzam kvalitu a silu albumu..
je to presne tak ine ako bol iny album Metamorphoses od Jean Michela Jarra. je to proste ine a dobre!