Fova: na tej ceste sme vsetci lebo mame ego ci uz si to chces pripustit alebo nie ono tak proste je. Daj mi dokaz o tom, ze tvoje ego neovplyvnuje tvoj usudok
Tomy: To je jasne, ze by me to s tim Luftakem vnitrne nastvalo
Ale snazim se ve svem zivote praktikovat ten princip, ktery jsem nacrtl, abych usetril sam sebe ruznych citovych zklamani.
Tomy ja som sa mozno nevyjadril dostatocne jasne, ale je aj celkom mozne ze som ovplyvneny aj tym co mi tlacili do hlavy na skolach.
To s tym egom je pravda, napriklad ked si to tak zoberiem, tak napriklad petrzalsky rap a hip hop, alebo aj Rytmus, to je do znacnej miery vylievanie svojho ega, zakomplexovanosti a neviem coho vsetkeho. Zase je to do znacnej miery vyprodukovane tak, ze to dokaze konzumovat pomerne siroke publikum.
Pytkin píše:...
ale s fotkou je to to iste .. je to relativne .. jednemu sa paci , inemu nie ..
ano - paci / nepaci je o individualnom vkuse a je to dost relativne... na druhej strane fotografia je tak stara, ze za ten cas sa stihlo dost dobre definovat, kedy sa da povazovat za dobru a kedy nie. clovek co o tom nema sajn zostane pri tom svojom subjektivnom paci / nepaci... to vsak neznamena, ze uz inac sa to hodnotit neda...
no ale ja prdim na to , ako to "odbornici" ohodnotia .. odbornikov mame na vsetko .. a jak to v tomto kokotskom state vyzera .. mne sa vacsinou nikdy nepaci to co odbornici hodnotia kladne ..
galod píše:co tych ludi donuti mysliet si , ze by sa dnes venoval popularnej hudbe namiesto vaznej ?
No treba to, ze vazna hudba byla v jeho dobe hudbou popularni.. ..ale jinak ne ze bych se s onim nazorem ztotoznoval..
nebola ani omylom.
to ze sa stali niektore melodie popularnymi , a predvadzali sa samostatne, je dramaticky ina forma popularnosti hudby ako je tzv "popularna hudba "
galod nechces sa prestat pokrytecky ukryvat za hladanie nejakych hlbokych pravd a povedat priamo kam mieris a co vlastne touto temou (okrem primarnej snahy uputat na seba pozornost ktora ti v celku vysla) chces vlastne nam vsetkym dokazat ?