EU - regulace, centralizace... nazory
Acid: no ja to pochopil tak, ze by jako Vaclav Klauzu mel bejt v cele evropskyho superstatu, proti jehoz vzniku bojuje. Coz me prislo ponekud rozporuplny
Ja osobu V. Klause nemam rad, to musim priznat, ale s jeho nazorama se v drtivy vetsine musim ztotoznit. A v posledni dobe jsem si ho docela zacal vazit, za to, jak nebojacne je zastava. V evrope je, bohuzel, zda se, opravdu svetla vyjimka. Taky vkladam nadeje do ty novy Strany svobodnych obcanu...

Naposledy upravil(a) Cyril dne 27 led 2009 22:46, celkem upraveno 1 x.
Kravina no, nemají co už vymýšlet...ale celá EU mi přijde, jako kdyby si Hitler řekl "no co, Evropu nezískám násilnou cestou, chce to čas a diplomacii" a stalo se. Evropa je spojená, v podstatě jeden stát, jak chtěl Hitler. Jenže oproti USA tu máme jednu hlavní nevýhodu - různorodost jazyků, takže tady to ještě asi dlouho bude ve sračkách. A vůbec, různé kravské regulace z Bruselu jsou výplody idiotů z nějakých kanceláří. Olomoucké syrečky nám chtěli zakázat! To mě fakt hodně nasralo. Ještě ať zruší pivo, cigára, kafe a jsem připraven na vystřílení europarlamentu.
Co syrecky z olomoca, ale bryndzu ze slovenska! Takova to byvala dobrota pred regulemi eu.. halusky s bryndzou, ted je to jen syrJindy2 píše:Kravina no, nemají co už vymýšlet...ale celá EU mi přijde, jako kdyby si Hitler řekl "no co, Evropu nezískám násilnou cestou, chce to čas a diplomacii" a stalo se. Evropa je spojená, v podstatě jeden stát, jak chtěl Hitler. Jenže oproti USA tu máme jednu hlavní nevýhodu - různorodost jazyků, takže tady to ještě asi dlouho bude ve sračkách. A vůbec, různé kravské regulace z Bruselu jsou výplody idiotů z nějakých kanceláří. Olomoucké syrečky nám chtěli zakázat! To mě fakt hodně nasralo. Ještě ať zruší pivo, cigára, kafe a jsem připraven na vystřílení europarlamentu.

A treba lokalni utopenci a nakladany hermelin jsou po nejake dobe odmlky uz jen podpultovky

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Hmm jeste New Speak a zakazy jak mysletCyril píše:Jindy2: Jo, s tim Hitlerem to prirovnani neni uplne od veci. Jak zacina bejt cimdal vic vynucovana politicka korektnost, genderova korektnost a dalsi totalitni zrudnosti, beha mi mraz po zadech... jinak ale zakazu piva se myslim bat nemusis, bez toho by snad volici levice bejt nemohli, ne?

Peace

-
- Profesionál
... jako sorry, ale syrecky z Holomoca zacaly bejt hnusny hned po revoluci, kdy zmenil vyrobce suroviny - tak jako nanukac (ne smetana, ale suseny mliko a ztuzeny tuk), tvarohovy misa (ted je to hnus) a spousta dalsich veci...Acid Punk píše:Co syrecky z olomoca, ale bryndzu ze slovenska! Takova to byvala dobrota pred regulemi eu.. halusky s bryndzou, ted je to jen syr
A treba lokalni utopenci a nakladany hermelin jsou po nejake dobe odmlky uz jen podpultovky
S tim, ze malem zmizely nazvy, to uz je jina - ale za to nemuze primarne EU, ale nasi poblbli politikove, kteri v Bruselu nedokazou vyjednat vubec nic...
Ale zase na druhou stranu diky EU ma spousta malych vesnic a mestecek cisticky, kanalizace, inteligentni skladky, podporu turismu a nebo spalovny... netecou jim sracky potokem uprostred dediny, jak to bylo driv... a nebyt EU, nevim, kde by na to ten nas zlaty cesky stat vzal...
Mozna by strejda euroskeptik Klaus vymyslel zase nejakou super kuponovou privatizaci a z jejich vynosu by to zaplatil...

Dovolil jsem si tohle tema prejmenovat...
Merlin: pravidelne ctu- euportal.cz, eportal.cz, eurabia.cz, nekorektne.com a obcas neco, na co tam jsou odkazy... doporucuju
Nejvic me sokuje, kolik levicaku je mezi mladyma, mam dojem, ze naprosto drtiva prevaha (a nemyslim tim jen extremne levicovou zumpu- vsechny ty neonacisty, "antifasisty", komunisty a spol.). Tohle smysleni je, mam pocit, uz defacto standard
Nechapu vseobecny nadseni pro rovnostarstvi vseho druhu, feminismus, genderovy blaboly, antiamerikanismus, "mirovy hnuti"...
Merlin: pravidelne ctu- euportal.cz, eportal.cz, eurabia.cz, nekorektne.com a obcas neco, na co tam jsou odkazy... doporucuju
Nejvic me sokuje, kolik levicaku je mezi mladyma, mam dojem, ze naprosto drtiva prevaha (a nemyslim tim jen extremne levicovou zumpu- vsechny ty neonacisty, "antifasisty", komunisty a spol.). Tohle smysleni je, mam pocit, uz defacto standard

"V čele státu stojí vlastenec, jehož slovo platí!", "Patrioti všech zemí spojte se! – proti EU a novému světovému řádu", "Petr Mach: Demokracie nemůže v EU fungovat".... to je web delnicke strany? Paranoidni nesmysly o NWO, to je teda fakt dobry.
Merlin: nevim co je ta tvoje "bruseloza", ale urcite to je lepsi nez tady ty narodovecky blaboly od Petra Macha a podobnejch pochybnejch individui.
Tady ty smesny figurky umi maximalne tak byt proti necemu (EU, lisabonske smlouve, kdovicemu vsemu), ale nikdy sem se od nich nedozvedel, jak by si to predstavovali.
Postavime na hranicich zed a budem se navzajem placat po ramenach a rikat si "si cech cech cech, tak si toho vaz!" ? Nebo co jako? Fakt smesny...
Merlin: nevim co je ta tvoje "bruseloza", ale urcite to je lepsi nez tady ty narodovecky blaboly od Petra Macha a podobnejch pochybnejch individui.
Tady ty smesny figurky umi maximalne tak byt proti necemu (EU, lisabonske smlouve, kdovicemu vsemu), ale nikdy sem se od nich nedozvedel, jak by si to predstavovali.
Postavime na hranicich zed a budem se navzajem placat po ramenach a rikat si "si cech cech cech, tak si toho vaz!" ? Nebo co jako? Fakt smesny...