http://www.ceskenoviny.cz/kultura/zprav ... dby/357151
EU - regulace, centralizace... nazory
mno kdyz uz jednou jsou tak musi koukat aby byli delat neco aby byli uzitecni a meli co delat.. jeste by mohli vymyslet nejake lejstro nebo normu a umoznovat certifikovanym spolecnostem aby za tezke keke mohli udelovat ze dany vyrobek dane spolecnosti v dane fabrice normu splnuje
a pak si plesat po ramenou jak to EU zase zmakla a ipody nebudou poskozovat teenagerum sluch.. no a pak se `logicky` vrhnou na akce a soundsystemy protoze co je 20 kw proti teenagerovym prehulenym peckam
to bude krasa
budeme vsichni krasne slyset az do duchodu (ktereho se nedozijem) 
Edit: Mno v praxi.. jak o tom tak uvazuju... budou asi prosazovat ochranu sluchu vsech zamestnanych okolo hud. byznysu, bednaku, hracu, obsluhy na baru, zvukaru... a mohli by davat prisne tresty za nedodrzeni podminek 2 tlumicu na hlavu
tak ze by pak po akcich pobihali jak Otici...
Edit: Mno v praxi.. jak o tom tak uvazuju... budou asi prosazovat ochranu sluchu vsech zamestnanych okolo hud. byznysu, bednaku, hracu, obsluhy na baru, zvukaru... a mohli by davat prisne tresty za nedodrzeni podminek 2 tlumicu na hlavu
tak ze by pak po akcich pobihali jak Otici...
Naposledy upravil(a) Acid Punk dne 27 led 2009 19:53, celkem upraveno 1 x.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Na zemi jsou války, hladomor, otroctví, náboženství, demokracie apod. a mnohem větší zla a jako tradičně naše zastoupení bude řeši "kosočtvercoviny". Furt mám neodkladný pocit, že bude potřeba planetu Zemi zachránit ... před lidmi 
Mimochodem si z dávných zábav (tak 20 let), kdy walkman byl docela drahá záležitost pamatuju "posluchače" kteří stáli přímo u beden, že by to nebyl zase tak nový problém

pardóóón mám dnes náladu na ....
Mimochodem si z dávných zábav (tak 20 let), kdy walkman byl docela drahá záležitost pamatuju "posluchače" kteří stáli přímo u beden, že by to nebyl zase tak nový problém
pardóóón mám dnes náladu na ....
Ale jináč su Moravák
sa uz fakt musia nudit ked riesia taketo chujoviny... nechapem to.. keby radsej riesili ako minimalizovat potreby fosilnych paliv... nie chobotiny riesit ktore len nasieraju ludi... proste politici to su darmozraci na ntu
samotna tema ma nesere- ja obecne pouzivam veci potichu... ide mi ale o princip ze sa peniaze danovych poplatnikov minaju na taketo hovadiny...
samotna tema ma nesere- ja obecne pouzivam veci potichu... ide mi ale o princip ze sa peniaze danovych poplatnikov minaju na taketo hovadiny...
len by som trosku poopravil to posledne slovo [img]http://www.electrozone.cz/images/icon/icon6.gif[/img] píše:ide mi ale o princip ze sa peniaze danovych poplatnikov minaju na taketo [s]hovadiny[/s] KOKOTiNY...
Zrejme tohle:
Vaclav Klaus = euroskeptik
Fova = euroskeptik
Vaclav Klaus = euroskeptik
Fova = euroskeptik
Naposledy upravil(a) fova dne 27 led 2009 22:41, celkem upraveno 1 x.