Zjistil jsem, že jelikož k tomu člověk nemá takový "vlastnický" vztah jako ke "své" hudbě, tak to jde daleko lehčeji, rychleji a příjeměji od ruky a i se při tom pobavim a i něco nového naučim.

Sorry, ale tady už si možná hraješ trochu na soudce, kterej ani pořádně nezná, co tady lidi tvořej...Oxyygen píše:Me prijde jak kdyby jste s tvorbou hudby resili byti a nebyti. Pro drtivou vetsinu z Vas je to jen zabava a vubec nic se nestane, kdyz to nejde. Stejne tlacenim na pilu nikdy nic dobryho nevzikne. Kdyz nemam napady, no a co, tak je budu mit jindy, mam se kvuli tomu trapit?delay píše:+Člověk musí mít taky víru sám v sebe a když už se rozhodne, že s tím sekne viz Oxygen, tak to podle mě chce dost odvahy, nedokážu si to představit. Takže určitě hraje nějakou roli i myšlení a nějaké to duchovní zdraví nebo jak to nazvat.
Samozrejme neco jinyho je, pokud je clovek na napadech existencne zavislej. Ale to si troufam tvrdit, ze z vas nikdo neni.
Me se treba z vyse uvedenych duvodu nechce nic tvorit, ale to neznamena, ze nemam hudbu rad a ze se ji nevenuju jinak.
V cem si myslis, ze je hudebnik lepsi a vznesenejsi, nez ten co vyrobil, navrhl policku, zidli nebo treba dizajn holiciho strojku ci otviraku na konzervy - Kazdej obor ma sve "hvezdy" ke kterym ostatni vzhlizi.(A maji monografie na netu)haralambos píše: treba se ale pletu a krome dejin hudby a monografii o vyznamnych skladatelich jsou knihovny po celem svete narvany k prasknuti i zivotopisy vyrobcu policek - je to prece uplne to samy
dovolim si offtopic:Oxyygen píše: To ze JA nechci delat prumerne veci jsem psal POUZE ZA SEBE nikoliv jako platne dogma.
A uz si nekdy videl muzikanta, kterej je ocenenej za dizajn nebo ze jeho dilo je v galerii??? Co to je proboha za argument.Amorph píše:souhlas s haralambos. Uz jste nekdy videli truhlare, ktery jezdej na festak delat policky?
no dyt jo! Prave, ze to nejde porovnavat, neni neco z toho vic, ale proste neco jineho, jine motivace, jine cile, jine aspekty te cinnosti te naplnujou a zenou do ni.Oxyygen píše:
A uz si nekdy videl muzikanta, kterej je ocenenej za dizajn nebo ze jeho dilo je v galerii??? Co to je proboha za argument.
Muj osobni nazor je, ze kdo si mysli ze muzikanti jsou neco vic nez ostatni obory, tak maji dost omezenej pohled na svet.