Každoroční téma: Co jste si v 2013 koupili do studia?
Re: Každoroční téma: Co jste si v 2013 koupili do studia?
ja som si kupil iba zopar appiek do ipadu. co som nekupil, ale "pořídili" sme si je inspiracia do studia - ci uz zvukova alebo múzová - nasa dcerka Ester;)
U mě se par věci otočilo. Zustalo: Bruel kjaer lampovej premp 50s, Nějaký mikrofony, starý dynamický, divný stereo mikrofony, akg, telefunken, shure a tonsil.. Modifikovanej kompressor tesla, pružinový reverb pioneer, Nějaký kytarový krabičky, Pořádný kombo ke kytaře ( konečně), Kapesní nahrávadlo, Jaguar kytaru (sem dycky chtěl)
Sw: Konečně balík od Soundtoys. Moc času na muziku nebylo, byly jiný věci ( ženská ), Ted už zase ženská není, tak budou krámy a muzika doufam vzkvétat, nějak tyhle dvě věci nefungujou dohromady.

Sw: Konečně balík od Soundtoys. Moc času na muziku nebylo, byly jiný věci ( ženská ), Ted už zase ženská není, tak budou krámy a muzika doufam vzkvétat, nějak tyhle dvě věci nefungujou dohromady.

Naposledy upravil(a) c9000 dne 01 led 2014 16:35, celkem upraveno 1 x.
ake kombo? pre inspiraciuc9000 píše:.. Pořádný kombo ke kytaře ( konečně),

mne robí velku radost novy stojan na mikrofon Proel ... čierny ,..super vyzerá s čiernym mikrofonom

a taktiež potešili veci zdarma.. cubase LE čo som dostal k zoom recorderu

inak len par drobnosti , rainstick , chrastitka, kable a ... adapter na guit krabičky... ten by som najradšej vratil , .. musim kupit iny.
Já Jomox XBase 09, MFB 522, Novation Ultranova, Doepfer Dark Energy, Echo Audio AudioFire 8, SM Pro Audio Nano Patch, Lexicon MPX 100... Taky jsem toho ale dost prodal...
)

Jo, letos jsem si udělal radost: Klein+Hümmel O300D, kytaru Gibson Firebird V a kytarové konce Mesa Boogie 50/50 a MB 20/20 do dvou racků...výtečnou kytaru Blade Texas Stratocaster (vzorem mi byl ještě starej Luther Allison u kterýho jsem ji viděl poprvé), box Thiele s Electrovoicem12L ...živím se muzikou, takže manželka neprotestovala...jenže furt je toho tolik co by se mi hodilo, čím jsme starší tím dražší jsou naše hračky...
))
Mimochodem, Pytkine, koukal jsem do svého mailového archivu na nejstarší příspěvek, kdy jsem se přihlásil do (tenkrát ještě mailové) konference MIDI-audio na "midi-audio@pinknet.cz" ... pamatuješ? Tipuju, že jsme tu jedni z mála s těmito kořeny... je to z roku 1999 ...
Tak při této příležitosti , Pytkine a samozřejmě i všem ostatním zde na Audiozone přeju úspěšný rok 2014!!

Mimochodem, Pytkine, koukal jsem do svého mailového archivu na nejstarší příspěvek, kdy jsem se přihlásil do (tenkrát ještě mailové) konference MIDI-audio na "midi-audio@pinknet.cz" ... pamatuješ? Tipuju, že jsme tu jedni z mála s těmito kořeny... je to z roku 1999 ...
Tak při této příležitosti , Pytkine a samozřejmě i všem ostatním zde na Audiozone přeju úspěšný rok 2014!!
Naposledy upravil(a) Rošky dne 29 pro 2013 12:35, celkem upraveno 2 x.
Rošky
wire: ten Dark Energy mas jednicku nebo dvojku? A jakej je?
Hammond: podľa toho rozpisu spotrebovaného materiálu chystáš ale že seriózne štúdio, držím palce...
Jedničku a je to dravec:) hodně modulací, sampluju to a pak s tim pracuju dál... baví mě to moc a kdybych měl ještě další semi/modular veci tak bych si to užíval ještě vícAmorph píše:wire: ten Dark Energy mas jednicku nebo dvojku? A jakej je?

wire: ok, dik za info:) Asi pristi rok pujdu do ty dvojky.
jednička a dvojka FS se naprosto liší vnitřním provedením, oba jsou zcela svébytné nástroje se specifickým zvukem. První je postavená na CEM3394, dvojka je podle očesanejch A100 modulů. Afinita dle sympatií;)
Ja koupil jen male akusticke kombo Roland AC33, ale hraje nadherne. Je mj. na baterky a ozvuci i mensi sal nebo hospodu.
2STi: Jak hrajou ty Opaly?
z toho testu mi pride jednotka taka sytejsia, hutnejsia...Amorph píše:wire: ok, dik za info:) Asi pristi rok pujdu do ty dvojky.
Dendy: jo na to jsem kouka. Jestli se nepletu, jednicka je triangle a 6db filtr, dvojka saw a 12 db filtr. me se libi oboje. ale ona se jednicka uz neprodava.