Nejlepší filmové hudby ?
- don corleone
Už jsem myslel, že budu první, kdo ho vzpomene.Poklop píše:chlapi, zapoměli jste ještě na Dannyho Elfmana
Sleepy Hollow, Man in black a mnoho dalších filmů ...
Dobré filmové muziky je strašně moc.
Takový ten nadpřirozený pocit krásy a čisté radosti jsem měl naposledy U Karlíka a továrny na čokoládu. U těch děckodestrukčních klipů.
Čím sem starší tím míň často to zažívám.
Jinak, nevim, jestli jste si nekdo vsiml, ale hudba u Sleepy Hollow a Men in black maj stejnej motiv, dokonce snad i provedení, tak nevim, asi se nejak dohodli a pouzili stejnou hudbu (nebo motiv).
Sleepy Hollow je skvelej film s J.Deepem, ale z komercního hlediska neni tak uspesnej jako Men in black, tak to asi zreinkarnoval
Jinak tady je ukazka hudby ze Sleepy Hollow:
http://www.youtube.com/watch?v=_fvZRrSO-Gs
Zkopírujte si ho do schránky a pastněte do adresy do prohlížeče, pokud to nefunguje přímo (mě to teda přímo nejde)
Sleepy Hollow je skvelej film s J.Deepem, ale z komercního hlediska neni tak uspesnej jako Men in black, tak to asi zreinkarnoval
Jinak tady je ukazka hudby ze Sleepy Hollow:
http://www.youtube.com/watch?v=_fvZRrSO-Gs
Zkopírujte si ho do schránky a pastněte do adresy do prohlížeče, pokud to nefunguje přímo (mě to teda přímo nejde)
Naposledy upravil(a) Poklop dne 05 lis 2007 16:23, celkem upraveno 3 x.
Zrovna sleduju film Katakomby. Je u toho celkem trefny EBM doprovod, byt jedne z roli vystupuje zpevacka Pink.
Nektery sceny jak tam bloudi po katakombach mi pripomelo detsky trhak At ziji duchove, btw s vynikajici hudbou J. Uhlire.
PS. Docela na urovni zvladl ciganska temata Vojtech Lavicka v Romingu.
Nektery sceny jak tam bloudi po katakombach mi pripomelo detsky trhak At ziji duchove, btw s vynikajici hudbou J. Uhlire.
PS. Docela na urovni zvladl ciganska temata Vojtech Lavicka v Romingu.
Lord of the rings - vsechny tri... to bylo maso... hralo to vsude a porad, cloveku z toho az praskala hlava...
Pulp Fiction a Jackie Brown - libi se mi, jak to Tarantino vzdycky posklada z ruznych zapomenutych kousku, ktere ma rad... ja jsem diky tomu objevila treba song Across 110th Street, kterej je tedka jeden z mych nejoblibenejsich
Forrest Gump - puvodni kousky i klasicky pisnicky - proste super
Underworld - skvela hudba v obou dilech
a nedavno jsem videla na DVD filmo-muzikal Dreamgirls - a jak mam rada Beyonce, tak me uplne dostala Jennifer Hudson (puvodne z amer. superstar), ktera zpivala tak, ze jsem koncem filmu z toho byla uplne unavena...
Pulp Fiction a Jackie Brown - libi se mi, jak to Tarantino vzdycky posklada z ruznych zapomenutych kousku, ktere ma rad... ja jsem diky tomu objevila treba song Across 110th Street, kterej je tedka jeden z mych nejoblibenejsich
Forrest Gump - puvodni kousky i klasicky pisnicky - proste super
Underworld - skvela hudba v obou dilech
a nedavno jsem videla na DVD filmo-muzikal Dreamgirls - a jak mam rada Beyonce, tak me uplne dostala Jennifer Hudson (puvodne z amer. superstar), ktera zpivala tak, ze jsem koncem filmu z toho byla uplne unavena...
Michael Nyman. Dvorní skladatel režiséra Petera Greenawaye, soundtracky pro Umělcovu smlouvu, ZOO a Kuchař, zloděj, jeho žena a její milenec, jsou absolutní pecka.
Philip Glass. Trilogie Koyaanisqatsi, Powaqqatsi a Naqoyqatsi.
Suprová hudba je ve filmu Poslední zůstává, nevím od koho to je, boostrovaná basa a saxofon.
A Michael Kamen se nikomu nelíbí?
Philip Glass. Trilogie Koyaanisqatsi, Powaqqatsi a Naqoyqatsi.
Suprová hudba je ve filmu Poslední zůstává, nevím od koho to je, boostrovaná basa a saxofon.
A Michael Kamen se nikomu nelíbí?