SAE - skola pro zvukare
SAE - skola pro zvukare
hi all,
uvazuji o studiu cca 1 rok v Londyne na skole SAE (School of Audio Engineering)
slysel jste nekdo uz o teto skole, pripadne studoval tam nekdo z vas?
moc by me pomohli jakekoli informace ci reference...
pripadne:
ma nekdo z vas zajem o studium na teto skole? jestli jo tak se mi ozvete na jzj@atlas.cz a muzem to probrat.
diky,
-jj-
uvazuji o studiu cca 1 rok v Londyne na skole SAE (School of Audio Engineering)
slysel jste nekdo uz o teto skole, pripadne studoval tam nekdo z vas?
moc by me pomohli jakekoli informace ci reference...
pripadne:
ma nekdo z vas zajem o studium na teto skole? jestli jo tak se mi ozvete na jzj@atlas.cz a muzem to probrat.
diky,
-jj-
nejakou dobu jsem uvazoval o kurzu Electronic Music Producer ve Vidni, ale kdyz mi prisly informacni materialy, seznal jsem, ze bych se moc novyho nedozvedel. Audio Engineer je zajimavejsi, ale kdybych mel tolik penez abych to mohl studovat, radsi bych si za ne postavil barak.
znam chlapka ze Stockholmu, kterej se kvuli tomu odstehoval do Sydney.
znam chlapka ze Stockholmu, kterej se kvuli tomu odstehoval do Sydney.
- MonkeyFighter
-
- Profesionál
Na ty penize budes muset chytit nejakou praci venku... no a tam je Audio vystudovanejch lidi bez prace tolik, ze je lepsi se to ucit doma s pomoci netu a delat neco, co te bude zivit ;-).
No jeden FAMak mi rikal, ze jeho kamarad studoval v Londyne (oni musi aspon semestr studovat mimo FAMU) a ze si myslel, ze tam sezene nejakou praci, kdyz uz ma docela dost zkusenosti (filmy a tak) no a ze to byl straslivej prusvih, protoze i lidi, ktery meli za sebou daleko vic nez on musej delat x let zadara a cokoliv, aby je pak milostive vzali.
V cechach bys pak mel asi nejakej naskok, ale s tim dluhem... nevim ;-). Raci si kup za to vybaveni a uc se sam...
Matous
No jeden FAMak mi rikal, ze jeho kamarad studoval v Londyne (oni musi aspon semestr studovat mimo FAMU) a ze si myslel, ze tam sezene nejakou praci, kdyz uz ma docela dost zkusenosti (filmy a tak) no a ze to byl straslivej prusvih, protoze i lidi, ktery meli za sebou daleko vic nez on musej delat x let zadara a cokoliv, aby je pak milostive vzali.
V cechach bys pak mel asi nejakej naskok, ale s tim dluhem... nevim ;-). Raci si kup za to vybaveni a uc se sam...
Matous
no ja mam kamose co to studoval v parizi a ted to studuje v sydney
vyhoda tyhle skoly je ze ji muzes studovat kde chces.
Funguje po celym svete...jenom u nas ne..
Ucej se tam s masinama ale vetsinou kraviny jako samplovani atd..
no pak trosku akustiku...makaj s merakama...
je to pekne drahy.
Ale kdyz na to mas tak na to jdi ja mit prachy tak lepsi nez se flakat...
vyhoda tyhle skoly je ze ji muzes studovat kde chces.
Funguje po celym svete...jenom u nas ne..
Ucej se tam s masinama ale vetsinou kraviny jako samplovani atd..
no pak trosku akustiku...makaj s merakama...
je to pekne drahy.
Ale kdyz na to mas tak na to jdi ja mit prachy tak lepsi nez se flakat...
SAE - skola pro zvukare
diky vsem za odpovedi.
vim ze je to drahe ale tak nejak pocitam s tim ze bych si nejake penize vydelaval ve zbylem case. ale nevim jak je to se shanenim jobu v londyne, co se tam da sehnat a za kolik... a taky nevim jake vizum je na to potreba.
nemate nekdo prehled?
dik
-jj-
vim ze je to drahe ale tak nejak pocitam s tim ze bych si nejake penize vydelaval ve zbylem case. ale nevim jak je to se shanenim jobu v londyne, co se tam da sehnat a za kolik... a taky nevim jake vizum je na to potreba.
nemate nekdo prehled?
dik
-jj-