ako moja myslienka nie je obchadzat PC, ale proste prvy album co chcem spravit chcem spravit ako oldschool pristup...
ak by neprisiel Fantom G tak by som si ako seq urcite zohnal QY700.. HW u mna definuje hranice moznosti.. pri PC to neexistuje.. mas vsetko co si prajesAmorph píše:Na jednu stranu zadne PC, na druhou stranu ve Fantomu interface co nejvice se blizici PC DAW. Na jednu stranu PC a pluginy nikdy, na druhou stranu vsechny masinky digitalni. Takze nakonec je to o tom uniku pred intenetem;)
Mne by osobne prisiel oldschool pristup , ze by si pouzil same analogy a tocil by si to do pasu .. ziadne midi nic ..EXCOM píše:Jindy2 : to bol moj povodny zamer, do momentu kym mi neodysla doska na PC racku![]()
ako moja myslienka nie je obchadzat PC, ale proste prvy album co chcem spravit chcem spravit ako oldschool pristup...
lebo je to akcelerovany hw a v case ked vypoctovy vykon pc stal za pendrek, na to existovali pluginy, s ktorymi sa nejake prve vstcka nedali porovnavat. a to cele s mrte kanalmi. dnesny stav v prospech toolsov neponuka ziadny padny argument, okrem tych ze cela generacia naozaj dobrych zvukarov v nicom inom robit nechce, lebo s tymto proste vedia. ked odidu do dochodku, firma najskor skrachujec9000 píše:Nedávno jsem, se o pro toolsech bavil s jedním zákazníkem a nedokázal jsem mu tak nějak vysvětlit proč to vlastně všíchni používají, že prý to má lepší zvuk? blbobst, spíš mě příde že je to otom že ty amícký producers jsou prostš líný zkoušet něco novýho a když tam na tom jedou všichni tak oni taky aby nebyli out :wink: