nedalo mi aby som nezalozil tento thread.. pozeram ze asi sa tu najdu sympatizanti HW riesenia only...
kolko nas tu takych je co riesia vsetko cez HW? bez milacika PC?
ja se hlasim do oldskůlovýho klubu jedu kpl na hardweru, do pc posilam jenom samply na precizni strih a pak az vyslednej mixdaun, pocitam ale casem ze najedu na protoolsy a budu to kombinovat (az vyjdou do konce roku PT8)
Neural: muzes se vic rozepsat o svym setupu? Nechybej ti spickovy pluginy? Precijenom aby je clovek nahradil HW tak asi musi bejt bohac A proc ProToolsy?
Naposledy upravil(a) Cyril dne 30 říj 2008 13:36, celkem upraveno 1 x.
Mam rad praci na PC, kvuli velke obrazovce, kde mam vse prehledne usporadane.
Zkousel jsem pracovat v sekvenceru na workstation a na to nemam nervy. Chybi mi mi tam konfigurovatelnost a jsem nucen se prizpusobit systemu, tak jak ho vytvoril vyrobce syntaku.
U slozitejsich projektu - 10 a vice stop MIDI, samplu a nahravek pres mikrofony si nedovedu predstavit to delat bez PC.
Naposledy upravil(a) fova dne 30 říj 2008 14:19, celkem upraveno 1 x.
Pokud si budu delat hudbu doma jen sam pro sebe, vystacim si s pluginama a vst nastrojema. Pokud chci vystupovat pred lidma na koncertech, rekl bych, ze je vizualne lepsi mit realne nastroje.
Zbytek uz je jen nekonecna debata jestli je lepsi
- zvukova kvalita a schopnosti HW
- nebo prakticnost, kvalita a cena SW.
pytkin: pak je ale ta otazka spatne polozena..... resi hudebni nastroje nebo techniku? tohle se moc neda michat dohromady. Doma muzes pouzivat cokoliv. pokud je to nic neresici anketa, pouze zjistujici co kdo pouziva, fajn.