StandAlone studio bez PC alebo aky je moj setup?

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby

<t>Moj setup</t>

Len HW bez PC
2
7%
HW s vyuzivanim PC
22
79%
Len PC a SW
4
14%
 
Celkem hlasů: 28

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

StandAlone studio bez PC alebo aky je moj setup?

Příspěvek od EXCOM » 30 říj 2008 11:58

nedalo mi aby som nezalozil tento thread.. pozeram ze asi sa tu najdu sympatizanti HW riesenia only...
kolko nas tu takych je co riesia vsetko cez HW? bez milacika PC?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 30 říj 2008 12:25

ja se hlasim do oldskůlovýho klubu 8) jedu kpl na hardweru, do pc posilam jenom samply na precizni strih a pak az vyslednej mixdaun, pocitam ale casem ze najedu na protoolsy a budu to kombinovat (az vyjdou do konce roku PT8)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 říj 2008 13:24

Neural: muzes se vic rozepsat o svym setupu? Nechybej ti spickovy pluginy? Precijenom aby je clovek nahradil HW tak asi musi bejt bohac :) A proc ProToolsy?
Naposledy upravil(a) Cyril dne 30 říj 2008 13:36, celkem upraveno 1 x.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 říj 2008 13:28

Cyril : ani nie :) ja tiez patrim do tej fajty ktora vobec neriesi PC..

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 30 říj 2008 13:43

Tak, nedávno mi Neural psal, že prodal Yamahu 01v96, a tam jsou (byly) efekty určitě dost slušný...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 říj 2008 14:01

EXCOM : ja som na teba velmi zvedavy .. ked zacnes miesat .. ako si vystacis s hardwarom , co mas ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 říj 2008 14:14

Pytkin : vsetko ide, len treba chciet ..
ale aj ja som na to zvedavy veru :)

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 30 říj 2008 14:14

Mam rad praci na PC, kvuli velke obrazovce, kde mam vse prehledne usporadane.
Zkousel jsem pracovat v sekvenceru na workstation a na to nemam nervy. Chybi mi mi tam konfigurovatelnost a jsem nucen se prizpusobit systemu, tak jak ho vytvoril vyrobce syntaku.
U slozitejsich projektu - 10 a vice stop MIDI, samplu a nahravek pres mikrofony si nedovedu predstavit to delat bez PC.
Naposledy upravil(a) fova dne 30 říj 2008 14:19, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 30 říj 2008 14:18

obzvlast total recall mozny na SW je k nezaplaceni.

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 30 říj 2008 14:42

Pokud si budu delat hudbu doma jen sam pro sebe, vystacim si s pluginama a vst nastrojema. Pokud chci vystupovat pred lidma na koncertech, rekl bych, ze je vizualne lepsi mit realne nastroje.

Zbytek uz je jen nekonecna debata jestli je lepsi
- zvukova kvalita a schopnosti HW
- nebo prakticnost, kvalita a cena SW.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 říj 2008 15:15

lupo píše:Zbytek uz je jen nekonecna debata jestli je lepsi
- zvukova kvalita a schopnosti HW
- nebo prakticnost, kvalita a cena SW.
tento thread by nemal riesit co je lepsie a co nie, ale kto ako pracuje..

all : ziadne porovnavacky co je lepsie a co nie.. ide tu fakt o to kto ako a s cim pracuje 8)

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 30 říj 2008 15:36

aha to je jen anketa, tak pardon.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 30 říj 2008 15:47

LUPO píše:aha to je jen anketa, tak pardon.
ale nie :) len aby sa toho niekto nechytil ako to tu zvycajne byva...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 říj 2008 15:55

lupo : jedna vec su nastroje .. druha vec je mixovanie .. na koncerty nikto netaha racky plne NEVE EQvacov a kompresorov .. v studiu ich ale maju ..

LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 30 říj 2008 16:06

pytkin: pak je ale ta otazka spatne polozena..... resi hudebni nastroje nebo techniku? tohle se moc neda michat dohromady. Doma muzes pouzivat cokoliv. pokud je to nic neresici anketa, pouze zjistujici co kdo pouziva, fajn.

Odpovědět