Struny na housle
Re: Struny na housle
Toho Wolfa mám taky! Že bych vyměnil i pavouka
.

Teď jsem natáhl na housle ty Briliant Silver. Večer budu testovat, fakt jsem zvědavý.
Ale to nejsou ty vintage ?tony9 píše:Teď jsem natáhl na housle ty Briliant Silver. Večer budu testovat, fakt jsem zvědavý.
Tak pak poreferujtony9 píše:Teď jsem natáhl na housle ty Briliant Silver. Večer budu testovat, fakt jsem zvědavý.

Nejsou nesehnal jsem je.Ivo píše:Ale to nejsou ty vintage ?
Zkusím tyhle a do příště se pokusím vintage sehnat.
Jak je testnu tak dám vědět.Vrzalík píše:Tak pak poreferujtony9 píše:Teď jsem natáhl na housle ty Briliant Silver. Večer budu testovat, fakt jsem zvědavý..( rozdíl oproti strunám, které jsí měl předtím). Já je ještě nemám, dnes jsem vyslal bráchu poptat se na ty Vintage. Jsem zvědavý, jestli je někde budou mít
.
Vrzalík ináč já su z Blatnice, tak zdravím do Dubňan.
Nejsou k mání (vintage):(. Tak budu psát na Slovensko. Kolik ty vintage struny stojí? ( zřejmě dotaz pro Iva)
. Zdravím do Blatnice!
Tak to máme celkem blízkotony9 píše:Vrzalík ináč já su z Blatnice, tak zdravím do Dubňan.

Pánové nějak se nemůžu dostat k tomu abych napsal pár řádků o strunách Warchal briliant se stříbrným vinutím. je to způsobeno tím , že nejsem typický recenzent no a taky u nás je teď čas vinobraní tak moc neztíhám.
Jenom ve skratce ty struny jsou výborné.
Příště jdu do těch vintage, jsem na ně moc zvědavý.
Jak bude chvilka pokusím se těch současných strunách pár řádků napsat.
Ivo dík za tip na výborné struny.
Zdravím všechny houslisty na Ezone. Ahoj Tony
Jenom ve skratce ty struny jsou výborné.
Příště jdu do těch vintage, jsem na ně moc zvědavý.
Jak bude chvilka pokusím se těch současných strunách pár řádků napsat.
Ivo dík za tip na výborné struny.
Zdravím všechny houslisty na Ezone. Ahoj Tony

Tak mně ty Vintage dnes dorazily. Jsem zvědavý.

Dej pak vědět dojmy. Jo a taky kde jsi je koupil?Vrzalík píše:Tak mně ty Vintage dnes dorazily. Jsem zvědavý.
Dobrou noc

Objednával jsem je ze Slovenska. Poslední dobou mám takový pocit, že vybírám produkty, které u nás nejsou k dostání ( viz oktava mk012). Tady je link na mail http://www.warchal.com/contact.html. Za cca 4 dny jsem je měl doma. Stály něco málo přes 1400,-. První dojem je, že jsou určitě plnější a barevnější. Mně se to dost těžko soudí, protože ty mé původní struny nebyly už v nejlepší kondici. Jinak ještě jednou dík Ivo za tip!
Tak co pánové houslisti, pořád vedou struny Brilliant VINTAGE od Warchala, nebo je něco nového???
...myslím, že rovnou můžeš napsat Vrzalíkovi PM 
Neválí se někomu doma kousek viloncellové kalafuny?

Neválí se někomu doma kousek viloncellové kalafuny?
Já mám pořád Brilliant WINTAGE od Warchala. Jsem s nimi spokojený. Určitě bych je také doporučil vyzkoušet. Změny k lepšímu zvuku si všimli i někteří členové naší scholy, což o něčem svědčítony9 píše:Tak co pánové houslisti, pořád vedou struny Brilliant VINTAGE od Warchala, nebo je něco nového???

Bohuželkoma6 píše:Neválí se někomu doma kousek viloncellové kalafuny?

Taky nemám tu kalafunu.koma6 píše:Neválí se někomu doma kousek viloncellové kalafuny?
Tak asi taky půjdu do těch vintage , už se na ně těším.
Mimochodem když je řeč o kalafuně jakou používáte na houslový smyčec??? Já mám nějakou Pirastro a ta dost od začátku špinila i když byla nová.