Čtečka el. knih

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Pytkin
Moderátor

Re: Čtečka el. knih

Příspěvek od Pytkin »

no sak ibux.sk je Wooky :) ved o tom pisem :)

Stale bojujem , ci zobrat ten Kindle 3 s 3G alebo radsej Kindle 5 bez 3G .. ale je mensi ..

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Aha, promin, mne se to nejak nespojilo :D
Pokud nepotrebujes klavesnici (caste psani poznamek - mne se to hodilo u knih, na ktery jsem psal eseje), tak klidne vol petku. Ale podle me je to docela jedno, takze se rozhoduj podle vyuzitelnosti 3G. (Jeste dodam, ze na mym modelu je sice webovy prohlizec, ale je to spis fakt nouzovka, prekreslovani slozitejsich stranek je pomale a obecne to proste na web neni. Na zjisteni spoje nebo precteni e-mailu OK, na nejaky brouzdani spis ne.)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Jo sak ten kindle 3 3G mame pozicany od zeninho kolegu, co ho chce predat.. Este sa nevyjadril za kolko.. Browser vidim aky je pomaly.. Skorej je zaujimavy v zahranici, ako nudzovka, kde je datovy rosming drahy..

Wohma

Příspěvek od Wohma »

Ted jsem koupil knihu z rajknih.cz, kteri donedavna jeli jen na Wooky, ale spousti podporu Kindlu (neni to nahodou to stejne jako ibux?). A muzu prohlasit, ze jsem spokojen - doruceni az do ctecky, kniha je slusne formatovana, bez problemu. Jen by mohli podporovat PayPal.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Jo to je to iste.. Konecne pochopili, ze uzavrety system nema sancu

Odpovědět