Mojej zene klesol cisty prijem o nemalo eur mesacne po "socialne-demokratickych" opatreniach zmrdov co su teraz pri moci.. ja osobne som musel zrusit zivnost a zacat riesit ponikanie inak (pre mna zlozitejsie) - v opacnom pripade by mi mesacny cisty citelne klesol tiez ... to co som spravil ja bolo nutenych spravit desatisice zivnostnikov tu na slovensku odkedy nastupili k moci ti socdemacky fasisti ... to len na okrajOxxygen píše:Komu z vas se snizila zivotni uroven a muzete jednoznacne rict, ze vam v tom zabranila soucasna politicka situace?
toto je ale sirsi problem
na slovensku nam vdaka socdemackej bande zacal radikalne nam zacal narastat statny dlh, radikalne sa zhorsuje vymozitelnost prava (samozrejme to su veci pre povrchny a plytky sposob zivota 'hlavne ze mam svoj standard' nepodstatne) .. slovensko prehrava sudne spory a je nutene platit tazke miliony eur firmam ktore poskodili zakony ktore schvaluej tato vlada - cize defaulto tie peniaze idu z nasich dani a o to menej potom ich je tam kde ich naozaj treba
takze asi tak .. pohlad ze 'ja mam svoj standard som spokojny' je naozaj velmi hlupy, plytky a kratkozraky ...