Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
Pytkin: zalezi, jakej mas globus, jestli sis napsal amerika nad cinu, tak jo:)
ja myslim ze mame globus vsetci rovnaky ..
dokument ZDF, 45 min.
stačilo by upravit na:Pytkin píše:predpokladam , ze hovoris o amerike ..vras píše:rastis: v te zemi pada zivotni uroven, stoupa nezamestnanost, nejsou leky, tisknou se potravinove listky, dochazeji statni rezervy a pristi rok hrozi krach, tresta se za slovo a shromazdovani, pricemz korupce vede k nejvyssim mistum a dosahuje neslychanych rozmeru a bezmala tretina rozpoctu se posila na zbrojeni a zeme valci tc. ve dvou valkach.
v te zemi pada zivotni uroven, stoupa nezamestnanost, velká část obyvatel nemá zdravotní pojištění, dochazeji statni rezervy a pristi rok hrozi krach, skrytě se tresta se za slovo a shromazdovani, pricemz korupce vede k nejvyssim mistum a dosahuje neslychanych rozmeru a bezmala tretina rozpoctu se posila na zbrojeni a zeme valci tc. ve několika valkach
takže Ruská versus USA propaganda - vyjde to nastejno
obcas mam uz pocit ze vrasovi za tie nezmysly co tu pise musi niekto platit..
vras: ohladom toho zbrojenia a toho kto dava kolko na armadu:

vras: ohladom toho zbrojenia a toho kto dava kolko na armadu:

Chlapci, sami jste sobe dukazem, ze rusacka propaganda funguje. Pokud jde o nas, Evropu nebo uz probrane USA, je to jeste horsi nez si myslite, na svete neni horsi misto - jsme prehlidka dekadence, buzerantu a nefungujicich systemu.
To nevym jaks k tomuhle závěru dospěl - někde jsi tu zmínil kritický myšlení, možná by stálo za to ho uplatnit, ale je to jedno .Chlapci, sami jste sobe dukazem, ze rusacka propaganda funguje
Co se týká celkově kritického pohledu na dnešní globální společnost, tak s tím s trochou tolerance souhlasím - jen trochu nechápu, že si trošku protiřečíš.
Tvoje závěry mi tudíž přijdou vcelku irelevantní - jen muj názor, nic ve zlym
To byla ovsem ironie. Najdi tedy ve svete aspon jednu zemi, ktera je lepsi nez liberalni demokracie (sem patri prohnila Evropa, Severni Amerika a tak) - ber to jako prvni lekci v kurzu kritickeho mysleni. A pozor, Rusko se nabizi hned, ale Rusko to neni:))
hmm, som z teba volako zmetený
to je jednoduche, je na vyplatnej paske americkej ambasady a jeho uloha je sirit tu bludy typu ze rusko dava na zbrojenie tretinu svojho rozpoctu a podobne nezmysly
)))) lebo inak si fakt neviem vysvetlit preco by niekto pricetny dobrovolne zapisal taku blbost 

nic nevite, za to ja nemuzu, ani pomoct nemuzu, ostavejte v blazene trolli nevedomosti
Blbec krici , ze vsetci na okolo su blbci ..
Ano, zapomnel jsem na pravidlo, ze bavit se s blbcem dele nez minutu znamena, ze on si mysli totez.
https://www.freemag.one/2016/02/15/rusk ... mi-silami/
(ten link neni pro Pytkina aj., tam spise doporucuji Aeronet)
https://www.freemag.one/2016/02/15/rusk ... mi-silami/
(ten link neni pro Pytkina aj., tam spise doporucuji Aeronet)