Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
biscuit

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od biscuit »

ze to tam bombardujou hlava nehlava. ze si tam udelali takovy vostry cviceni - to myslis? :-) predpokladam, ze nic jineho uz te nenapada...

no za chvili mame novy rok, kaslu na zbytecne rypani. mejte se vsichni fajn ve 2016 :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No da sa na to hladiet aj tvojim pohladom .. Mne to pripada tak, ze sa tam konecne dakto snazi spravit poriadok .. Ale samozrejme sme obaja moc daleko , aby sme realne vedeli , ako to tam vlastne vyzera a co sa tam deje .. Ale proste mam pocit , ze rusi tam robia viac pre ukoncenie konfliktov , ako americania ..

dendy

Příspěvek od dendy »

novorocne trochu odlahcime temu..

koberec na stene, medved pred telkou - kde inde toto zazijes ako v Rusku ???
Obrázek

:-D

rastis

Příspěvek od rastis »

biscuit - medzivojnovy / povojnovy Sovietsky zvaz so psychopatickym Stalinom v cele sa da prirovnat k dnesnemu Rusku ? miestny mocensky boj medzi komunistickymi frakciami v 1968 s 20 rokov trvajucou Sovietskou koncovku sa da prirovnat k dnesnemu Rusku ? ja tomu naozaj nerozumiem. kolko ma inak dnesne Rusko vojenskych zakladni mimo svoje uzemie ? a kolko ich ma USA ? skratka, ani Tvoja odpoved mi nevyjasnila, coho konkretne sa mame od dnesneho Ruska obavat...

dendy

Příspěvek od dendy »

tvarit sa ze sucasne rusko pod vladou Putina je osemhlavy drak je rovnako mimo ako sa tvarit ze Putin je najdobrotivejsi vodca...

Coho by som sa naozaj v pripade Ruska bal by bol pad Putina... rusko bez silneho kvazi diktatora ktory drzi okrem ineho armadu a jej jadrovy azenal pevne pod kontrolou, to by naozaj mohlo dopadnut velmi zle ...

Kym je tam Putin, je to ok.

Inak aj tak je to smiesne - najzasadnejsie rozhodnutia ktore urcuju smerovnie sveta sa nerobia v parlamentoch a vladnych budovach ale v centralnych bankach..

vras

Příspěvek od vras »

vsem do roku 2016 preji jasnejsi videni a mene relativisticky rozplizleho pohledu, budeme to potrebovat

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Skor budeme potrebovat niekoho , kto nas zbavy tej pliagy .. To si zelam ja ..

vras

Příspěvek od vras »

Kdyz chces odstranit verbez (odstranit - mysleno odstavit od moci, aby nedoslo k nedorozumeni), musis ji prvne rozeznat. A s tim ma docela dost velka cast naroda problem, takze se tak trochu potacime od konvicky ke konvicce. Cekani na "niekoho", ktery to vsechno zaridi, to snad tusis, kam to vede :/

dendy

Příspěvek od dendy »

vras píše:vsem do roku 2016 preji jasnejsi videni a mene relativisticky rozplizleho pohledu, budeme to potrebovat
ja prajem menej toho naivneho ciernobieleho videnia a delenia politikov na "dobrych" a"zlych", nasich a "tych druhych", na "ochrancov" a tych cosu "hrozba"...

vras

Příspěvek od vras »

dendy: kdybys mel s tim multicolorovym odstupem na skolni stupnici 1 az 5 ohodnotit Hitlera, byla by to trojka? H. vlastne propadl silene vire, veril, ze lidska spolecnost funguje na principu evoluce, kde slabsi musi prirozene uvolnit misto silnejsimu. Dokazal pro to strhnout nemecky narod. Narod mu veril. Neni prece nic dulezitejsiho nez zakony prirody. Tudiz i vyvoleny narod ma pravo odstranit narody menecenne tak jako v prirode silnejsi tvor vzdy zahubi slabsiho. Nebo bys dal petku s tim, ze dnes vime, jak to dopadlo?

wopst
Vybavení

Příspěvek od wopst »

Panečku, 193 stran u jedný debaty...to chce výdrž :palec+: :D

dendy

Příspěvek od dendy »

problem je ze mainstreamove media nie su v nicom lepsie nez tieto rozne parlamentni a britske a ine hlisty, na slovensku zem a vek a podobna zumpa... jedni aj druhy dodavaju fakty prekrutene, neuplne, len take ktore nie su v rozpore s doktrinou ktoru reprezentuju (jedni proamericku, prozapadnu, druhi prorusku).. prast jak uhod pre mna..

preco napriklad verejnopravna televizia v hlavnom vysielacom case neda dokument ako je tento ?? autor je uznavany investigativny novinar ktory nasadzuje zivot v bojovych zonach aby odhalil spinavosti ktore robi americka vlada cez najate sukromne paramilitantne firmy..
aj tu rozprava velmi zaujimave veci
https://m.

vras

Příspěvek od vras »

Pravdu ma Wollner, to je vcelku pekny navod pro hledace pravdy. A kuprikladu zminene Parlamentni listy jsou polit. bulvar, ktery lze uz ve svem nazvu, zeano

Odpovědět