lavender píše:
...okej cize podla teba sa nema nikto k nicomu vyjadrovat, ale hladiet na ekonomicke a tralalala dalej zaujmy slovenska?
lavender píše:...
pomenovat veci tak ako su je pre mna pri politikovi to najhodnotnejsie. je mi fuk, ze ty to vnimas ako propagandu....
nic ani vzdialene podobne tomuto som nikde nenapisal. snazim sa formulovat zrozumitelne, o to viacej ma mrzi, ze sa mi zjavne nedari. chybu na druhej strane taktne vylucujem.
lavender píše:... putin ma v usa dosadeneho svojho trolla.
cize nas cakaju velmi zaujimave casy.
kto je koho troll vyhodnoti samozrejme buducnost. dnes mozme citat nadpisy clankov rozne zafarbenych medii, mozme pocut vyjadrenia politikov urcene roznemu publiku a mozme sa snazit vyhodnotit realne vysledky.
jedna z mala badatelnych veci je, ako sa "testosteronovy Putinov troll s jadrovym kufrikom" stretol s Kimom (mimochodom, ze by s nim rad rokoval deklaroval uz v predvolebnej kampani). co presne rokovali sa nevie, vysledky rokovani su tiez hmliste, ale rokovat s rezimom disponujucim jadrovymi zbranami je podla mna dobra politika a ak naozaj v horizonte nejakych rokov dojde k denuklearizacii toho polostrova, bude to urcite vo svetovom hladisku prinosom. ake reci tomu od Putinovho trolla predchadzali je ina vec, ale reci ziadna historia nikdy nehodnotila ani nebude.
z roznych zdrojov vyplyva, ze Putin v poslednom obdobii pomerne zasadne znizil vydavky na zbrojenie. bezohladu na nejake sympatie alebo antipatie, tiez mi to pride ako dobra politika ... ich posobenie v Syrii podla roznych zdrojov nemalo prispelo k postupnemu upokojovaniu konfliktu. je zjavne, ze dovodom angazovania sa v lokalite budu predovsetkym vlastne zaujmy, ale ak je vysledkom ukoncenie alebo minimalne zmiernenie vojnoveho stavu, povazujem to zase len za dobru politiku...