Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
mne jde jen o to, ze tuhle situaci neumi 90 % lidi posoudit svym vlastnim estetickym usudkem a tupe papouskuje nejake prihlouple pravidlo, ze do sandalu prece ponozky nepatri. tim padem se dostavaji tyto osoby do pozice, kdy jsou k smichu ony.
https://www.today.com/style/socks-sanda ... 1D80156451
omlouvam se za ot, ale ono to s tou politikou vlastne dost uzce souvisi.
https://www.today.com/style/socks-sanda ... 1D80156451
omlouvam se za ot, ale ono to s tou politikou vlastne dost uzce souvisi.
Ja som sa co sa tyka ponoziek v sandaloch riadil vzdy jednoduchym pravidlom - ak je dost chladno nato ze zvazujem ponozky, nepotrebujem sandale ale normalne tenisky
)
Niekedy proste netreba veci komplikovat a pouzit sedliacky rozum.
Aj v politike.
Kazdopadne ked stretnem na ture v Tatrach niekoho v sandaloch, poviem si ze je kokot bez ohladu na to ci v nich ma ci nema ponozky.

Niekedy proste netreba veci komplikovat a pouzit sedliacky rozum.
Aj v politike.
Kazdopadne ked stretnem na ture v Tatrach niekoho v sandaloch, poviem si ze je kokot bez ohladu na to ci v nich ma ci nema ponozky.

biscuit : Opat opakujem ze tu nejde o to , ci do sandal ponozky patria, alebo nie .. Ale o to , ze ked stretnes niekde vo svete niekoho zo sandalmi a ponozkami , tak je to vzdy Cech .. A je to komicke .. To je vsetko .. Nehladaj v tom ziadne vykriky mody alebo co si to sem nalinkoval ..
to ale strasne kecas a nic o tom nevis. ponozky v sandalech se nosi na celem svete a nosili je pravdepodobne uz rimsti vojaci pred dvema tisici lety...
dendy: nektere sandaly jsou vhodne i pro hiking. takze bych toho kokota nechal stranou a rozlisoval. sam nosim sandaly, ktere jsou daleko pevnejsi a robustnejsi, nez kdejaka nizka trekingova bota.
ale zpatky k politice, nez si roztrhame obcanky:

dendy: nektere sandaly jsou vhodne i pro hiking. takze bych toho kokota nechal stranou a rozlisoval. sam nosim sandaly, ktere jsou daleko pevnejsi a robustnejsi, nez kdejaka nizka trekingova bota.
ale zpatky k politice, nez si roztrhame obcanky:

Hahaha milujem tieto synchronicity, pustim rano facebook a hned na mna vykukol tento post
Obcas mam podozrenie ze naozaj cely svet je len nejaka simulacia ktoru si zo srandy pustila nejaka superAI a takto sa bavi ...
(pre tych co nevedi suvislosti, pan na fotke je jedna z tragikomickych postaviciek co aktualne kandiduju na post prezidenta u nas, konktretne tento je jeden z tych co su vydatny zdroj srandiciek)

Dufam ze sa nikto tu neurazi, ved i nic nejde .. Slovaci sa zase vsade najebu a tyckuju z balkona potom
Proste politicky/narodnostne nekorektny humor je super, ked uz sa nebudmeme vediet smiat na sebe bude zle. A to hovorim ako polo cech polo slovak 

(pre tych co nevedi suvislosti, pan na fotke je jedna z tragikomickych postaviciek co aktualne kandiduju na post prezidenta u nas, konktretne tento je jeden z tych co su vydatny zdroj srandiciek)

Dufam ze sa nikto tu neurazi, ved i nic nejde .. Slovaci sa zase vsade najebu a tyckuju z balkona potom

ok pripustam moznost ze existuju nejake super hi-tek trekingove sandale .. vsetko je mozne .. kazdopadne zatial vzdy co som v horach stretol ludi v sandalocch tak to boli klasicke sunty za 50 centov kupovane niekde v Liedli v akcii, v ktorych beha noha hore-dole .. To uplne vidis, chlapik ide proti tebe a na kazdom vacsom kamienku na ktory stupi balancuje lebo mu noha lieta .. To je ten moment, ked si v duchu poviem "kokot".
Naposledy upravil(a) dendy dne 06 srp 2018 08:55, celkem upraveno 2 x.
tak na ceskeho, nebo slovenskeho prezidenta? jestli vy uz kazdeho nevkusne obuteho krupana nepovazujete rovnou za cecha? 
hele, ja samozrejme vim, na co narazite. jen jsem haklivej na pausalizovani a zjednodusovani veci. jsem takova pica proste
btw. jeste k tem sandalum teda, kdyz vidim tu fotku. kdyby jel nekde pobliz me v autobuse takovejhle typek a mel ponozky, tak budu stokrat radeji, ze je ma, nez kdyby je nemel, protoze mu rozhodne budou min smrdet nohy - teda za predpokladu, ze si je alespon rano vzal ciste
a to je dalsi, naprosto neodiskutovatelnej fakt o ponozkach v sandalech. a divim se, ze tenhle "vonavej" argument ty modni vily, pisici do modnich okynek bulvarnich platku, vubec nezajima. z cehoz je jasne videt, ze jim k problematice chybi blizsi, rekl bych takovej ten spravne lidsky hrejivej, pristup...

hele, ja samozrejme vim, na co narazite. jen jsem haklivej na pausalizovani a zjednodusovani veci. jsem takova pica proste

btw. jeste k tem sandalum teda, kdyz vidim tu fotku. kdyby jel nekde pobliz me v autobuse takovejhle typek a mel ponozky, tak budu stokrat radeji, ze je ma, nez kdyby je nemel, protoze mu rozhodne budou min smrdet nohy - teda za predpokladu, ze si je alespon rano vzal ciste

> takovejhle typek a mel ponozky, tak budu stokrat radeji, ze je ma, nez kdyby je nemel, protoze mu rozhodne budou min smrdet nohy
spadol som pod stol od smiechu .. pragmatizmus level 9000, na to vobec nieje co dodat len plne suhlasit

> hele, ja samozrejme vim, na co narazite. jen jsem haklivej na pausalizovani a zjednodusovani veci
naa jasne .. jedna vec je stranda, druha vec je ze ked sa bavime vazne - gaussova krivka nepusti, viacmenej v kazdom state vacsina ludi su krupani a sedlaci a ti rozumni s prehladom su len ta spicka gaussa
) Ja si rad robim srandu zo slovakov aj cechcov, lebo jak som vravel kedze som polovicny cech a polovicny slovak nemam ziadne vycitky svedomia z toho, vzdy si tobim srandu aj zo seba 

> hele, ja samozrejme vim, na co narazite. jen jsem haklivej na pausalizovani a zjednodusovani veci
naa jasne .. jedna vec je stranda, druha vec je ze ked sa bavime vazne - gaussova krivka nepusti, viacmenej v kazdom state vacsina ludi su krupani a sedlaci a ti rozumni s prehladom su len ta spicka gaussa

a henten je ten kandidat?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Eduard_Chmel%C3%A1r
jsem koukal, ze vy mate kandidatu jak dvoumiliardova zeme
jsem koukal, ze vy mate kandidatu jak dvoumiliardova zeme

biscuit : ano to je on .. A to sa podla mna este ani vsetci neprihlasili s kandidaturou ..
Jo a jeden vacsi kokot ako druhy - egohonic, dalsi je fasista,alebo kamos bosa albanskej mafie,... atdbiscuit píše: ↑06 srp 2018 10:43a henten je ten kandidat?
jsem koukal, ze vy mate kandidatu jak dvoumiliardova zeme![]()
Tak ale aki volici, taki kandidati

no jo no, to je vsude stejny 

ja som stretol v rohacoch na hrebeni cecha v sandalocj naboso, tricko, kratase a v tesco igelitke proviant.
bolo tam asi 6stupnov nad nulou.
bolo tam asi 6stupnov nad nulou.
- ReaktoplazmAR
ja ked vidim sandaly tak mi je uplne jedno ci s ponozkami alebo bez.. a ked nahodou tie snurkove hipisacke tak ma krci a narovnava, to za prve.. a za druhe som si vsimol ze okolo raperov v LA je taka moda ze hrube biele ponozky do plazovych slapiek.
tolko odo mna k politike..
add. jo a este ked si to nabuseny typek zene v tych slapkach co sa im hovori tusim zabky a capka mu to o spotene paty.. total war!
tolko odo mna k politike..
add. jo a este ked si to nabuseny typek zene v tych slapkach co sa im hovori tusim zabky a capka mu to o spotene paty.. total war!
lavender, reaktoplazmar:
jako typci na ulici v pantoflich, v nich ponozky, cepku s rovnym ksiltem na hlave, kterou maj narazenou pres usi, pokerovany, ze tak driv tolik nebyli ani stoleti namornici, drsnej vyraz, mobil v jedny a igelitku v druhy... z toho chcipam i ja
ale vubec nejvic jsou crocs. jako udelat prodejni hit a navliknout skoro kazdymu na svete na nohu ustrizenej gumak, tomu rikam kumst, ale tim to u me tedy konci

jako typci na ulici v pantoflich, v nich ponozky, cepku s rovnym ksiltem na hlave, kterou maj narazenou pres usi, pokerovany, ze tak driv tolik nebyli ani stoleti namornici, drsnej vyraz, mobil v jedny a igelitku v druhy... z toho chcipam i ja

ale vubec nejvic jsou crocs. jako udelat prodejni hit a navliknout skoro kazdymu na svete na nohu ustrizenej gumak, tomu rikam kumst, ale tim to u me tedy konci