Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
biscuit

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od biscuit »

mne jde jen o to, ze tuhle situaci neumi 90 % lidi posoudit svym vlastnim estetickym usudkem a tupe papouskuje nejake prihlouple pravidlo, ze do sandalu prece ponozky nepatri. tim padem se dostavaji tyto osoby do pozice, kdy jsou k smichu ony.

https://www.today.com/style/socks-sanda ... 1D80156451

omlouvam se za ot, ale ono to s tou politikou vlastne dost uzce souvisi.

dendy

Příspěvek od dendy »

Ja som sa co sa tyka ponoziek v sandaloch riadil vzdy jednoduchym pravidlom - ak je dost chladno nato ze zvazujem ponozky, nepotrebujem sandale ale normalne tenisky :-))

Niekedy proste netreba veci komplikovat a pouzit sedliacky rozum.

Aj v politike.

Kazdopadne ked stretnem na ture v Tatrach niekoho v sandaloch, poviem si ze je kokot bez ohladu na to ci v nich ma ci nema ponozky. :mrgreen:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

biscuit : Opat opakujem ze tu nejde o to , ci do sandal ponozky patria, alebo nie .. Ale o to , ze ked stretnes niekde vo svete niekoho zo sandalmi a ponozkami , tak je to vzdy Cech .. A je to komicke .. To je vsetko .. Nehladaj v tom ziadne vykriky mody alebo co si to sem nalinkoval ..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to ale strasne kecas a nic o tom nevis. ponozky v sandalech se nosi na celem svete a nosili je pravdepodobne uz rimsti vojaci pred dvema tisici lety...

dendy: nektere sandaly jsou vhodne i pro hiking. takze bych toho kokota nechal stranou a rozlisoval. sam nosim sandaly, ktere jsou daleko pevnejsi a robustnejsi, nez kdejaka nizka trekingova bota.

ale zpatky k politice, nez si roztrhame obcanky:
Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

Hahaha milujem tieto synchronicity, pustim rano facebook a hned na mna vykukol tento post :-D :-D :-D Obcas mam podozrenie ze naozaj cely svet je len nejaka simulacia ktoru si zo srandy pustila nejaka superAI a takto sa bavi ...

(pre tych co nevedi suvislosti, pan na fotke je jedna z tragikomickych postaviciek co aktualne kandiduju na post prezidenta u nas, konktretne tento je jeden z tych co su vydatny zdroj srandiciek)

Obrázek

Dufam ze sa nikto tu neurazi, ved i nic nejde .. Slovaci sa zase vsade najebu a tyckuju z balkona potom :-D Proste politicky/narodnostne nekorektny humor je super, ked uz sa nebudmeme vediet smiat na sebe bude zle. A to hovorim ako polo cech polo slovak :-D
biscuit píše:
06 srp 2018 02:41
dendy: nektere sandaly jsou vhodne i pro hiking. takze bych toho kokota nechal stranou a rozlisoval. sam nosim sandaly, ktere jsou daleko pevnejsi a robustnejsi, nez kdejaka nizka trekingova bota.
ok pripustam moznost ze existuju nejake super hi-tek trekingove sandale .. vsetko je mozne .. kazdopadne zatial vzdy co som v horach stretol ludi v sandalocch tak to boli klasicke sunty za 50 centov kupovane niekde v Liedli v akcii, v ktorych beha noha hore-dole .. To uplne vidis, chlapik ide proti tebe a na kazdom vacsom kamienku na ktory stupi balancuje lebo mu noha lieta .. To je ten moment, ked si v duchu poviem "kokot".
Naposledy upravil(a) dendy dne 06 srp 2018 08:55, celkem upraveno 2 x.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

tak na ceskeho, nebo slovenskeho prezidenta? jestli vy uz kazdeho nevkusne obuteho krupana nepovazujete rovnou za cecha? :-)

hele, ja samozrejme vim, na co narazite. jen jsem haklivej na pausalizovani a zjednodusovani veci. jsem takova pica proste :-)

btw. jeste k tem sandalum teda, kdyz vidim tu fotku. kdyby jel nekde pobliz me v autobuse takovejhle typek a mel ponozky, tak budu stokrat radeji, ze je ma, nez kdyby je nemel, protoze mu rozhodne budou min smrdet nohy - teda za predpokladu, ze si je alespon rano vzal ciste ;-) a to je dalsi, naprosto neodiskutovatelnej fakt o ponozkach v sandalech. a divim se, ze tenhle "vonavej" argument ty modni vily, pisici do modnich okynek bulvarnich platku, vubec nezajima. z cehoz je jasne videt, ze jim k problematice chybi blizsi, rekl bych takovej ten spravne lidsky hrejivej, pristup...

dendy

Příspěvek od dendy »

> takovejhle typek a mel ponozky, tak budu stokrat radeji, ze je ma, nez kdyby je nemel, protoze mu rozhodne budou min smrdet nohy

:-D :-D :-D spadol som pod stol od smiechu .. pragmatizmus level 9000, na to vobec nieje co dodat len plne suhlasit :-D :-D :-D

> hele, ja samozrejme vim, na co narazite. jen jsem haklivej na pausalizovani a zjednodusovani veci

naa jasne .. jedna vec je stranda, druha vec je ze ked sa bavime vazne - gaussova krivka nepusti, viacmenej v kazdom state vacsina ludi su krupani a sedlaci a ti rozumni s prehladom su len ta spicka gaussa :-)) Ja si rad robim srandu zo slovakov aj cechcov, lebo jak som vravel kedze som polovicny cech a polovicny slovak nemam ziadne vycitky svedomia z toho, vzdy si tobim srandu aj zo seba :D

rastis

Příspěvek od rastis »

biscuit píše:
05 srp 2018 22:33
...
omlouvam se za ot, ale ono to s tou politikou vlastne dost uzce souvisi.
su to rovnake sociologicke javy fungujuce na totoznych principoch

biscuit

Příspěvek od biscuit »

a henten je ten kandidat?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Eduard_Chmel%C3%A1r
jsem koukal, ze vy mate kandidatu jak dvoumiliardova zeme :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

biscuit : ano to je on .. A to sa podla mna este ani vsetci neprihlasili s kandidaturou ..

dendy

Příspěvek od dendy »

biscuit píše:
06 srp 2018 10:43
a henten je ten kandidat?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Eduard_Chmel%C3%A1r
jsem koukal, ze vy mate kandidatu jak dvoumiliardova zeme :-)
Jo a jeden vacsi kokot ako druhy - egohonic, dalsi je fasista,alebo kamos bosa albanskej mafie,... atd

Tak ale aki volici, taki kandidati :-D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no jo no, to je vsude stejny :-)

lavender

Příspěvek od lavender »

ja som stretol v rohacoch na hrebeni cecha v sandalocj naboso, tricko, kratase a v tesco igelitke proviant.
bolo tam asi 6stupnov nad nulou.

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

ja ked vidim sandaly tak mi je uplne jedno ci s ponozkami alebo bez.. a ked nahodou tie snurkove hipisacke tak ma krci a narovnava, to za prve.. a za druhe som si vsimol ze okolo raperov v LA je taka moda ze hrube biele ponozky do plazovych slapiek.
tolko odo mna k politike..

add. jo a este ked si to nabuseny typek zene v tych slapkach co sa im hovori tusim zabky a capka mu to o spotene paty.. total war!

biscuit

Příspěvek od biscuit »

lavender, reaktoplazmar: :mrgreen:
jako typci na ulici v pantoflich, v nich ponozky, cepku s rovnym ksiltem na hlave, kterou maj narazenou pres usi, pokerovany, ze tak driv tolik nebyli ani stoleti namornici, drsnej vyraz, mobil v jedny a igelitku v druhy... z toho chcipam i ja :-)
ale vubec nejvic jsou crocs. jako udelat prodejni hit a navliknout skoro kazdymu na svete na nohu ustrizenej gumak, tomu rikam kumst, ale tim to u me tedy konci :-D

Odpovědět