Diskusia o nabozenstve

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
tomy45

Re: Diskusia o nabozenstve

Příspěvek od tomy45 »

Ohladne tej 4% vzorky. Mam kamosov homosexualov, vychadzam s nimi dobre. Avsak, bohuzial, bol aj jeden pripad, kedy to nevyslo... a to vtedy, ked ma jeden z nich zacal balit. Viem, je to dost osobne, no napriek tomu, ze pre vacsinu citajucich toto forum, zostavam ja aj moj kamos anonymny mozem o tom napisat. Mozem o sebe povedat, ze som kludna povaha, som Byk :))))) ale v ten okamih ked sa o to dotycny pokusil, nejak ten moj kalich sa prelial a zlomil som mu nos. V tomto nie prilis stastnom okamihu, sa vsak nasiel aj stastny okamih a to ten, ze si proste uvedomil (napriek predoslym mojim vyjadreniam) ze naozaj nie som "vhodny typ" a objekt jeho zaujmu. Nejaky cas na to sa ospravedlnil a bolo to potom uz fajn. Vychadzame spolu fajn.
Co vsak ja vnimam dost otvorene a otazne, priznam sa, skutocne neviem, co za tym je, ze ta homosexualita "vznika". Nepoburuje ma to, vnimam to proste tak, ze to je. Nechcem nikoho liecit, ani nic podobne...
Len tak z mojej skusenosti, co vnimam ja tak trochu paradoxne je, ze homosexualov, ktorych ja poznam, pochadzaju z tej vyssej vrsty, tzn. ti, ktori nemusia riesit otazky typu "co budem jest zajtra"... Preto mi niekedy prijde, ze ta homosexualita je do istej miery zvolena individualne, akysi rozmar. No na druhej strane, nieco mi hovori, ze nie je to uplne az tak pravda.
Stari historici pripisuju pad Rima prave upadkom mravov a rozmachu homosexuality, benevolentnosti. Do istej miery zastavam nazor, ze za "tym vsetkym" moze byt aj doba "moznosti"... taka ako dnes, kto nema nudzu o ewricka, nenajde si to co by ho uspokojovalo, hlada svoj zmysel zivota, tak skusa... Ale tu tiez narazam na fakty, ze tomu tak nemusi byt. Ale urcite, pri niektorych momentoch "rozhodovania" to ma vplyv.
V tejto tematike je urcite viac otazok ako odpovedi. Preto nevynasam sud, len konstatujem, opisujem svoj nazor na zaklade vlastnych prezitkov a nesudim - este raz.

dendy

Příspěvek od dendy »

tomy45 píše:Co vsak ja vnimam dost otvorene a otazne, priznam sa, skutocne neviem, co za tym je, ze ta homosexualita "vznika"
to je v poriadku s tym si zatial aj mudre hlavy co sa tomu venuju nie su uplne iste :-) jedine co je iste ze sa stym clovek uz narodi .. to je holy fakt .. nieje to nic co si clovek zvoli z rozmaru sam .. ani nic co sa da 'odnaucit'.. je to bezne aj v prirode medzi zvieratami - zhruba v rovnakej miere ako medzi ludmi .. hold o tom je evolucia .. nahodne zmeny, metoa pokus omyl, co nevyjde to sa zahodi.. mozno ze to je nejaka forma samoregulacie proti uplne exponencialnemu mnozeniu (aj ked v pripade ludi to moc nezabera :-)) .. mozno za 10000 rokov evolucia tuto vetvu vyradi.. ktovie ..
tomy45 píše:Preto mi niekedy prijde, ze ta homosexualita je do istej miery zvolena individualne, akysi rozmar.
to je blbost :-)) problem je v tom ze ludia co su relativne zabezpeceny, maju urcity standard, maju mensi problem sa k tomu priznat nez ludia co ziju v 'spodnej' vrstve, z ruky do ust.. lebo je smutny fakt ze v tejto vrstve je zaroven oval viac ludi s primitivnejsim myslenim ktori maju homosexualov za nejaky odpad ... v strednej a vyssej vrstve mas statisticky zstupene predsa len vysie percento inteligetnejsich ludi z rozhladom ktri nemaju problem akceptovat bezne socialne vztahy s niekym kto ma inu sice sexualnu orientaciu ale inak sa od nich v nicom nelisi ..
Naposledy upravil(a) dendy dne 10 úno 2015 08:06, celkem upraveno 1 x.

lavender

Příspěvek od lavender »

@tomy, dendy: tie dva clanky co som sem daval (mysie nebo a rozhovor s tym zidovskym politilogom/sociologom), maju spojitost v tom, ze nasa civilizacia alebo zriadenie ako ho pozname teraz pomaly ale isto konci.uz je skoro jasne, ze v eu bude do max 5rokov vojna a ako sa to usporiada potom je otazne. dufam, ze sa nam podari dovtedy zdvihnut kotvy a ist odtialto dorici.

dendy

Příspěvek od dendy »

https://www.facebook.com/video.php?v=716520065135441

Kiska MEGA respekt .. konecne mame prezidenta na ktoreho clovek moze byt hrdy ..

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

lavender píše:@tomy, dendy: tie dva clanky co som sem daval (mysie nebo a rozhovor s tym zidovskym politilogom/sociologom), maju spojitost v tom, ze nasa civilizacia alebo zriadenie ako ho pozname teraz pomaly ale isto konci.uz je skoro jasne, ze v eu bude do max 5rokov vojna a ako sa to usporiada potom je otazne. dufam, ze sa nam podari dovtedy zdvihnut kotvy a ist odtialto dorici.
Je to desive, ale v podstate sa to k tomu blizi. Myslim, ze odchod nepomoze nikomu.
Niekedy mi tato momentalna situacia prichadza tak absurdna, ze je rychlo uveritelna konspiracna teoria o nadvlade par ludmi, prip. ina verzia.

Ak sa nenajde kompromis, vojensky stret bude nevyhnutelny. Potom jedine co ostane bude fakt len sa modlit.
Naposledy upravil(a) tomy45 dne 10 úno 2015 10:33, celkem upraveno 1 x.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

a za vydatnej pomoci prave takovych kiskovcov...

dendy

Příspěvek od dendy »

na odlahcenie.. trocha nabozenskeho humoru ...

Obrázek

Obrázek

inak chlapi asi ste uz stari, podliehate tomu istemu co od urciteho veku uz dlhe generacie podliehaju ludia - maju pocit ze uz ziju na konci dobrych casov, cely svet speje do zahuby a coskoro skonci :-))) Treba menej pozerat TV, prednasky ludi typu Stanek, a bude to OK :-)

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Ty sledujes dianie okolo z palmy na ostrove v tichomori? To nema nic s vekom. TV nekukam, Stanek neviem kto je. Sledujem liveleak, sem-tam sme.sk a nejaky ten iny sortovany zdroj info. Nehovoril som o konci sveta, ten nepride, maximalne koniec sveta pre isty pocet jednotlivcov, ktori uz teraz umieraju alebo zomru v dosledku toho co nie az tak daleko od nas je.

lavender

Příspěvek od lavender »

@dendy: nemam tv cez 10r. nehovorim o konci sveta, ale o tom, ze demokracia pada dolu. a dopadne. dlho to trvat nebude. takisto o vztahoch medzi ludmi. takto brutalne to tu este nebolo - co si ja pamatam. neviem, intuicia ma zatial neojebala. kiez by ma. myslim si, ze kdekolvek okrem europy to bude znesitelnejsie na prezitie.
edit: pred casom som daval znamemu otazku, ako by zahlasoval v referende s jedinou otazkou: ci chceme aby bolo slovensko sucastou ruska. pytal sa ma ci mi kape na karbid, ale ja si myslim, ze dosratost tejto populacie a momentalnych slovenskych generacii by zahlasovala ZA.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Tak ani so SNP to nebolo jednoznacne si myslim... Moj nazor o SNP co som si vytvoril po tom, co som si o nom precital z dostupnych, nahodnych a povinnych zdrojov, je asi taky... ze bolo zbytocne. SS hladali partizanov, partizanska vojna je aka? Vyvrazdovali dediny, zeny, deti...
Cize, ked spominas to posranie z Rusov... asi som moc velky ludomil, a nechcem aby zbytocne boli kantreni ludia mojej krajiny, podpisal by som ZA aj ja.
Vies... ono nie kazdy si uvedomuje nasledky rozhodnuti, ktore spravi. Ani ja nie... Ale v tomto by som mal jasno, kedze historia to len potvrdzuje. Potom, uz len ostava otazne... sklopit tu hlavu kvoli ponizeniu alebo nad myslienkou, prip. realitou toho, ze budem stat nad hrobmi.

lavender

Příspěvek od lavender »

@tomy: mna to neprekvapuje, ze by si podpisal za. ale nad hrobmi by si stal aj tak, pretoze tento scenar tu bol cez druhu svetovu - arizacia a vyvazanie nasich zidovskych spoluobcanov. ja by som bol na 100% proti. nezaprem kurva sam seba predsa.

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

urcite, nepopieram. bola by to obrovska dilema.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Duvody valky jsou stejny jako u simpanzu... Bud o bobule a nebo prosazeni genu...

Nenapada jediny duvod proc by byla soucasna evropa ve valce.. S Ruskem? s posahanejma arabama, ktery umi tak nekoho neozbrojenyho postrilet akáčkem nebo odpalit bombu?

Rusko neni predvalecny nemecko, ktere mocnosti reparacema polozili na kolena. Neni ani ekonomicka krize, kdy nebylo co zrat.
Rusko ma jen 150 milionu obyvatel, EU pul miliardy a za zady USA.. Opravdu by jste v pozici ruska pousteli do valky?:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

dendy

Příspěvek od dendy »

:palec+: Oxyygen

Odpovědět