Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
me instagram vadi, je mi fakt protivny se na takovouhle upravu divat, zvlast kdyz to vetsina lidi na fb pouziva na vicemene dokumentarni fotky. Takze pak je akorat jasny, ze takhle to tam opravdu nevypada.
len pre ujasnenie, ja sa na stary ciernobiely fotak nehram, ja nan fotim (povacsinou Yashica 124G a Minolta X-700 ale aj ine...)napriklad ten link co sem daval Solarfall, tam presne to bol ten pripad ked ta ma aj niektore zaujimave fotky ale to jak su takmer vsetky tahane na silu do CB to cele posuva na uroven gycu, akoze podme sa hrat na stary ciernobiely fotak..
Mordor .... (aneb v srdci supervulkánu)
ivo: uzasne miesto... a 6,7 (s tym stromom) su paradne !
dnes bol prijemne temny mesiac ...
https://dl.dropboxusercontent.com/s/klp ... 0%2028.jpg
dnes bol prijemne temny mesiac ...
https://dl.dropboxusercontent.com/s/klp ... 0%2028.jpg
A vraj nemas rad CB fotografie
tam neni ziadny postprocesing.. ako som to odfotil tak som to bachol sem hold v noci vela farieb nenafotis )
- ReaktoplazmAR
vtak na strome pecka... to si mal asi dost velky objektiv ze ? nepredpokladam ze by ta nechal tak blizko sa priblizit
- ReaktoplazmAR
dendy: fotil som to starym kompaktom sony h2, ale optiku má slušnú (12x opto zoom), tým v poslednej dobe fotím všetko..
btw vták bol velmi kludný, mám aj fotky z bližšia, ale tam už mu mierim rovno do prdele.. škoda že sa neotočil..
jackies: super! hned sa mi vybavilo brothers in arms
btw vták bol velmi kludný, mám aj fotky z bližšia, ale tam už mu mierim rovno do prdele.. škoda že sa neotočil..
jackies: super! hned sa mi vybavilo brothers in arms
jackies fajne, tomu se neda nic vytknout ani. neser!
toto fotila jedna trail bezkyne...
toto fotila jedna trail bezkyne...
- Přílohy
-
Dik lidi..
delay : slepenec to není, je to tak, jak to bylo.
Nevím ale, jestli fotka neztratí své kouzlo, když prozradím o co jde
Ale co. Jsem to já. Je to prostě "autoportrét".
Chodím už léta hledat staré věci s detektotem kovů a tahám sebou sem tam i fotopotřeby.
Tahle fotografie je dokonce na zadání "vyfotografujte něco, kde by byl kousek Vás".
delay : slepenec to není, je to tak, jak to bylo.
Nevím ale, jestli fotka neztratí své kouzlo, když prozradím o co jde
Ale co. Jsem to já. Je to prostě "autoportrét".
Chodím už léta hledat staré věci s detektotem kovů a tahám sebou sem tam i fotopotřeby.
Tahle fotografie je dokonce na zadání "vyfotografujte něco, kde by byl kousek Vás".
muzikant