Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
tohle je obycejna turisticka fotka z mobilu, ani neni moc ostra, ale pripada mi svym zpusobem zajimava.
Jedna z dneška.
Prubnul jsem na ní trochu ten NIK zdarma ( Color Efex Pro ).
Plácl jsem na to pouze tovární preset Midnight a jo ! docela dobrý Coby ne.
Na ty barevné mapy zatím kašlu
Prubnul jsem na ní trochu ten NIK zdarma ( Color Efex Pro ).
Plácl jsem na to pouze tovární preset Midnight a jo ! docela dobrý Coby ne.
Na ty barevné mapy zatím kašlu
- Přílohy
-
muzikant
z nejakeho dovodu vo mne evokuje film Brazilpeteness píše:tohle je obycejna turisticka fotka z mobilu, ani neni moc ostra, ale pripada mi svym zpusobem zajimava.
...
clovece, jackiesi, to je hrozna osklivost ta sedocerna mapa. doporucuju lepsi monitor, jestli to nevidis.
Neco takoveho to bude, proste nejaky surrealisticky snovy svetrastis píše:z nejakeho dovodu vo mne evokuje film Brazilpeteness píše:tohle je obycejna turisticka fotka z mobilu, ani neni moc ostra, ale pripada mi svym zpusobem zajimava.
...
Jo vidím, vždyť to píšu že na to kašlubiscuit píše:clovece, jackiesi, to je hrozna osklivost ta sedocerna mapa. doporucuju lepsi monitor, jestli to nevidis.
Jinak tyhle fleky mi sem tam vznikají až po převodu do jpegu.
Hlavně v těch temných částech. Přitom vždy ukládám v nejlepší kvalitě.
muzikant
sorry, ja jsem slepej - neumim cist
v cem to exportujes?
v cem to exportujes?
delay, na jednej strane to strasne obdivujem, tu trpezlivost a doslednost ... Na druhej strane z toho mam strach. Tie moznosti manipulacie s nazormi ludi, tie moznosti prekrucania reality...
paradni, tady je pak jako wp:
http://retouchingacademy.com/wp-content ... -Image.jpg
http://retouchingacademy.com/wp-content ... -Image.jpg
jedna z mnoha z vikendu (rallye praha revival)
dekuju. zacal jsem nad tim trochu jinak premejslet. dokonce jsem vzal na milost, z myho pohledu casto az hystericky pouzivanej, faded look. takze ano, cerna je malinko useknuta, stiny trosku akcentovany a svetla lehounce zatazeny a ohledne kolorizace, na to me privedla prace s videem, kterou jsem posledni dny zacal brat relativne "vazne" (vy smyslu zaliby) a strasne me to bavi. driv mi ten filmovej/kolorovanej obraz prisel mozna trochu srandovni, protoze je svym zpusobem trochu lo-fi, ale zacal jsem ho vnimat jako dalsi prostredek k vyjadreni atmosfery, kterej v sobe ma navic takovy hrejivy kouzlo
tady jsem tomu dal proniknout naplno i vcetne formatu
tady jsem tomu dal proniknout naplno i vcetne formatu