Fyzika, kozmologia, biologia a ine vedecke temy
- ReaktoplazmAR
Re: Fyzika, kozmologia, biologia a ine vedecke temy
ot: akurat som rozmyšlal aky film si zobrat na chatu.. Ivo si to vyriešil za mna
severny pol a švestku

Ivo, ja na rozdiel od Teba nie som lesnik... tak trochu respektu pri tom vtipkovani...Zijem medzi docela vzdelanymi ludmi a na taketo vtipky nie som zvyknuty - pouzivame ich na duchom menej obdarenych. OK? A navyse - ja som ten, co "na driftovanie ladu veri". Naopak Ty si ten, kto ma tendenciu verit na levitaciu...
dendy - ano, dvojicky v NY zrutila CIA na objednavku US vlady a FBI to ututlala.... lietadla tam ani neboli...
- ano, jedna molekula kacacej pecene premoze 100 000 chripkovych virusov...
reaktor - ty si to cital? co idu zistovat? existenciu coho? akym sposobom ? mimoriadna myslienkova linka Praha-Tokyo? "presne zmeranu vodu by nebolo odveci použit.." - to myslis vazne ? Ty si na vyske spal ? ten "tazko vyvratitelny experiment" nesplna zakladne parametre vedy. preto som to necital dalej. nepotrebujem citat, ked uz na zaciatku sa docitam, ze priprava testovanej vody spociva "v nakupe flasiek v obchodaku a odstraneni nalepiek a symbolov."
verim, ze za par tyzdnov sa tu stretneme pri inom clanku, ktory bude tento detailne vyvracat...
a potom sa vam vsetkym trom trosku vysmejem do tvare, lebo taketo koniny... to je Klasse I. !!!

dendy - ano, dvojicky v NY zrutila CIA na objednavku US vlady a FBI to ututlala.... lietadla tam ani neboli...
- ano, jedna molekula kacacej pecene premoze 100 000 chripkovych virusov...
reaktor - ty si to cital? co idu zistovat? existenciu coho? akym sposobom ? mimoriadna myslienkova linka Praha-Tokyo? "presne zmeranu vodu by nebolo odveci použit.." - to myslis vazne ? Ty si na vyske spal ? ten "tazko vyvratitelny experiment" nesplna zakladne parametre vedy. preto som to necital dalej. nepotrebujem citat, ked uz na zaciatku sa docitam, ze priprava testovanej vody spociva "v nakupe flasiek v obchodaku a odstraneni nalepiek a symbolov."
verim, ze za par tyzdnov sa tu stretneme pri inom clanku, ktory bude tento detailne vyvracat...

a potom sa vam vsetkym trom trosku vysmejem do tvare, lebo taketo koniny... to je Klasse I. !!!
OK, takze ....
Bavime sa o vyskume pana Masaru Emoto ??? Ak ano, tak pan vystudoval ... Alternativnu medicinu v Indii... Dobre ???
Citujem uvod z jeho webu: Hado creates words Words are the vibrations of nature Therefore beautiful words create beautiful nature Ugly words create ugly nature. This is the root of the universe. = Vibracie prirody = pekne slova tvoriace pekne veci, skarede slova skarede veci .... VEDA PRVEJ KATEGORIE !!!!
Som rad, ze ludia vasej vedeckej kapacity (dendy, reaktor, Ivo) ma skolia o "rozhlade a sirsom chapani sveta". Aj nabuduce sa rad s vami pobavim !
P.S. Idem si dat nejaku-tu testovaciu vodu z chladnicky (etikety dam dole)
P.S. 2 To je ale blamaaaaaaaz !!!! "Prvy seriozny experiment z velmi tazko spochybnitelnou metodikou"
Asi sa pocuuuuraaam !!!!

Bavime sa o vyskume pana Masaru Emoto ??? Ak ano, tak pan vystudoval ... Alternativnu medicinu v Indii... Dobre ???

Citujem uvod z jeho webu: Hado creates words Words are the vibrations of nature Therefore beautiful words create beautiful nature Ugly words create ugly nature. This is the root of the universe. = Vibracie prirody = pekne slova tvoriace pekne veci, skarede slova skarede veci .... VEDA PRVEJ KATEGORIE !!!!

Som rad, ze ludia vasej vedeckej kapacity (dendy, reaktor, Ivo) ma skolia o "rozhlade a sirsom chapani sveta". Aj nabuduce sa rad s vami pobavim !
P.S. Idem si dat nejaku-tu testovaciu vodu z chladnicky (etikety dam dole)
P.S. 2 To je ale blamaaaaaaaz !!!! "Prvy seriozny experiment z velmi tazko spochybnitelnou metodikou"
Asi sa pocuuuuraaam !!!!

k tomuto jeden slovensky:
Pentaquark uz mame. Teraz je na rade JT-bozon.
Pentaquark uz mame. Teraz je na rade JT-bozon.
- ReaktoplazmAR
prognozy sú vraj také že do budúcna možme očakávat relativne huste pribudanie/objavovanie podobných elementarnych častic..
z trochu iného súdka je toto (100 milionov za objavenie mimozemského života)
http://www.independent.co.uk/life-style ... 01594.html
neviem či má zmysel takáto výzva s odmenou, top adept na úspech je imho ešte vo výstavbe:
http://io9.com/china-is-building-an-abs ... 1719983857
z trochu iného súdka je toto (100 milionov za objavenie mimozemského života)
http://www.independent.co.uk/life-style ... 01594.html
neviem či má zmysel takáto výzva s odmenou, top adept na úspech je imho ešte vo výstavbe:
http://io9.com/china-is-building-an-abs ... 1719983857
podla mna to hladanie je uplne zbytocne .. v prvom rade.. keby chcel hladat niekto NAS, pokial sa nenachadza maximalne do 100 svetelnych rokov od nas tak nas nema sancu najst - pretoze len zhruba pred 100 rokmi sme zacali pouzivat radio, a vlastne uplne intenzivne az tak pred 50 rokmi .. takze radiove vlny od nas dalej este nedoleteli.. taze pre civilizacie vzdialenejsie od nas viac ako +/- 100 svetelnych rokov sme v podsate neobjavitelni ..
a ak NAAHODOU nieto zachyti to co sme vyslali teraz niekde 100.000 ly daleko, cize za 100.000 rokov od teraz .. aj tak uz v tej dobe budeme bud vyhynuti, alebo budeme vyvojo tak daleko ze my ho najdeme prvi
)))
to su vyhodene peniaze, radsej keby to investovali do budovania zaklani na mesiaci, marse, to by malo podsatne vacsi prinos ..
a ak NAAHODOU nieto zachyti to co sme vyslali teraz niekde 100.000 ly daleko, cize za 100.000 rokov od teraz .. aj tak uz v tej dobe budeme bud vyhynuti, alebo budeme vyvojo tak daleko ze my ho najdeme prvi

to su vyhodene peniaze, radsej keby to investovali do budovania zaklani na mesiaci, marse, to by malo podsatne vacsi prinos ..
- ReaktoplazmAR
to je jasné.. je to len hra "sledovanosti".. Hawking rád prepožičiava svoje meno rôznym senzáciam a media na druhú stranu radi venujú priestor takýmto veciam.. tomu ruskému melonárovi čo to sponzoruje neviem presne o čo ide.. z toho čo som čítal sa mi zdá že chce trochu provokovat náboženské "elity"..
akože bolo by to fajn taký skutočný transparentný kontakt.. hlavne pre teologov..
akože bolo by to fajn taký skutočný transparentný kontakt.. hlavne pre teologov..
niekde som cital dobru uvahu.. ze to zase neni na skodu naliat 100 mega do takehoto projektu.. mimozemstanov sice pravdepodobne nenajdu.. ale popri tom sa pravdepodobne spravi kopa inych parcialnych objavov a pozorovani vesmiru
) takze vlastne pre astronomiu je to dobre
)

alebo len potrebuje vyprat prachy...
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
extremne zaujimave citanie .. deli nas tak 30 rokov od momentu ked stvorime boha
otaza je, ci to bude dobry boh 
http://waitbutwhy.com/2015/01/artificia ... ion-1.html

http://waitbutwhy.com/2015/01/artificia ... ion-1.html
Ak ta AI vygenerovala aj dynamicku zlozku, tak klobuk dole, znie to dost moderne (z klasickej hudby) ale mam taky pocit, ze sa vygenerovali len noty a toto co sme poculi bola interpretacia clovekom. Aspon podla komentov v clanku a videa mi to tak pride.