Jaké repro 5.1 ?
Re: Jaké repro 5.1 ?
zasadna skoda je , ze uz tie HTX22 nerobia a nahradili ich tym novsim modelom .. ten starsi model je absolutne dokonaly ..
přesně to jsem chtěl říct. ten hdx vypadá luxusně, ALE nemá ten mikrák :-/////
a ma to aspon EQ, tak minimalne 3 parametricke pasma na kanal? ak ano, neriesil by som moc mikrak... pomery si nastavis aj inak, existuju testovacie subory, kde pouzivas ucho... mikrak sa da kupit aj zvlast a urobit meranie beznym pc a na zaklade neho nastavit EQ. ovset to eq tam musi byt...
ja osobne by som pri tej cene moc neriesil a kupil aj tu novsiu verziu, vyzera to fakt ok
ja osobne by som pri tej cene moc neriesil a kupil aj tu novsiu verziu, vyzera to fakt ok
myslíš tu Onkyo HTX-22HDX? tady je specifikace a ten EQ (Audyssey) tam nevidím
hlavne aj tusim uz nema 2oj pasmove satelity , ale len jedno pasmove .. mam pocit ze sa z nich neda dat dole sietka .. na fotka nikde nie su bez sietky ..Lukmignon píše:přesně to jsem chtěl říct. ten hdx vypadá luxusně, ALE nemá ten mikrák :-/////
kexik : ale mikrak ma automatiku , ktory ti vsetko nastavi sam .. to je dost zasadna vec .. je to strasne pohodlne ..
Pytkine, Onkyo HT-S5405 kalibrační mikrofon má. co myslíš? bude lepší než ten 22 hdx bez mikráku?
http://www.mall.cz/domaci-kino-bez-dvd/onkyo-ht-s5405-b
http://www.mall.cz/domaci-kino-bez-dvd/onkyo-ht-s5405-b
jo .. chod do toho .. tie satelitne repraky mi pripadaju ze budu uplne rovnake .. bude tam navyse ten mikrofon , co ti vyrazne zjednodusi nastavenie ..
asi půjdu. ještě se zeptám... někde jsem četl, že tohle má přední dvoupásmový repráky a zadní jedno-
u těch zadních to asi nevadí ne? jaký je v tom vlastně rozdíl?
ps můžeš mi tuto informaci ověřit jestli to aspon ty přední dvoupásmový má? už nevím kde jsem to viděl a ted to nikde nemůžu najít
u těch zadních to asi nevadí ne? jaký je v tom vlastně rozdíl?
ps můžeš mi tuto informaci ověřit jestli to aspon ty přední dvoupásmový má? už nevím kde jsem to viděl a ted to nikde nemůžu najít
no prave to maju az tie 6405 .. podla popisu .. na obrazku 6405 je to dokonca vidiet ..

center aj predne su 2pasmove .. a zadne su jedno pasmove .. v popise :
SKF-648 2-WAY ACOUSTIC SUSPENSION FRONT SPEAKERS
8 cm Cone Woofer
2.5 cm Balanced-Dome Tweeter
Max. Input Power: 130 W
Gloss Finished
Magnetically Shielded
SKC-648 2-WAY ACOUSTIC SUSPENSION CENTER SPEAKER
8 cm Cone Woofer x 2
Gloss Finished
Magnetically Shielded
SKR-648 FULL-RANGE ACOUSTIC SUSPENSION SURROUND SPEAKERS
8 cm Cone
Gloss Finished
kde 5405 repraky radsej neukazuju :

a v popise je :
SKF-548 FULL-RANGE BASS REFLEX FRONT SPEAKERS
8 cm Cone
Max. Input Power: 120 W
Gloss Finished
Magnetically Shielded
SKC-548 FULL-RANGE BASS REFLEX CENTER SPEAKER
8 cm Cone
Gloss Finished
Magnetically Shielded
SKR-548 FULL-RANGE BASS REFLEX SURROUND SPEAKERS
8 cm Cone
Gloss Finished
aj basak je tu 16tka a u tych 6405 je 20tka ..

center aj predne su 2pasmove .. a zadne su jedno pasmove .. v popise :
SKF-648 2-WAY ACOUSTIC SUSPENSION FRONT SPEAKERS
8 cm Cone Woofer
Gloss Finished
Magnetically Shielded
SKC-648 2-WAY ACOUSTIC SUSPENSION CENTER SPEAKER
8 cm Cone Woofer x 2
Gloss Finished
Magnetically Shielded
SKR-648 FULL-RANGE ACOUSTIC SUSPENSION SURROUND SPEAKERS
8 cm Cone
Gloss Finished
kde 5405 repraky radsej neukazuju :

a v popise je :
SKF-548 FULL-RANGE BASS REFLEX FRONT SPEAKERS
8 cm Cone
Gloss Finished
Magnetically Shielded
SKC-548 FULL-RANGE BASS REFLEX CENTER SPEAKER
8 cm Cone
Gloss Finished
Magnetically Shielded
SKR-548 FULL-RANGE BASS REFLEX SURROUND SPEAKERS
8 cm Cone
Gloss Finished
aj basak je tu 16tka a u tych 6405 je 20tka ..
pytkin: no, kupoval som sefovi jednu yamahu co ma tiez mikrak a nakoniec som aj tak do toho musel sahat rucne 

to už je ale 15,5 tisíc 
je v tom velkej rozdíl?

je v tom velkej rozdíl?
neviem . nepocul som tieto .. ja mam tie HTX22 starsi model a ten ma tiez dvojpasmove satelity .. a hraju dobre ..
to je těžký prostě... s každým lepším modelem stoupá i cena. fakt škoda, že tu verzi 22 takhle "vylepšili"
asi vezmu ty 5405, stejně je maj jen na netu, tak při nejhorším vrátím. rád bych si je někde poslechnul, ale v žádným kamenným obchodě jsem je neviděl žádný onkyo
asi vezmu ty 5405, stejně je maj jen na netu, tak při nejhorším vrátím. rád bych si je někde poslechnul, ale v žádným kamenným obchodě jsem je neviděl žádný onkyo
jo zober to a mozes to vratit .. ono je aj tak najlepsie si to doma nastvit vsetko na svoj priestor .. napipas to mikrofonom a uvidis ako to bude hrat ..
a můžeš mi teda zkusit vysvětlit rozdíl mezi jedno- a dvoupásmovým reproduktorem?
ten 6405 má mikrofon? našel jsem tu sestavu za 13,5. pořád je to na mě dost ale tentokrát se nechci unáhlit, jedno kino už jsem vracel...
ten 6405 má mikrofon? našel jsem tu sestavu za 13,5. pořád je to na mě dost ale tentokrát se nechci unáhlit, jedno kino už jsem vracel...