Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
-
Mě to tak po sjetí pár dílů v originálu rozhodně nepřišlo. Rimmer je standardní looser (tedy, né že by Lister nebyl), který se jen snaží hrát na smetánku, ale vůbec mu to nejde. Už je tom to co dělá a jak se u toho tváří, těžko se dá tvrdit, že v originále je to mysleno smrtelně vážně a blbce z něj dělá dabing.Acid Punk píše:Kdezto v nasem prekladu vyznivaji spis vsichni jako blbci hlavne rimmer a provadi uplne blbiny.. chovaji se nemozne, jsou k smichu
-
- Profesionál
Já se u Borata bavil, není to sice žádná intelektuální zábava, ale při průměrné znalosti angličtiny je to veliká legrace.Ivo píše:A co říkáte na Borata ? Nešťastnou náhodou jsem toho nedávno kousek viděl ...
Jinak mě docela dostaly "Goyovy přízraky". A na DVD jsem pořídil celkem vzácnost Poslední tanec Salome (Salome´s Last Dance) - zakázanej film podle Oscara Wilda. Vyšlo to akorát v Japonsku (nejsou tam křesťani, který by to zakázali)
Jo a absolutní megablbost je Sunshine. Nedalo se tomu ani smát. Solarisu nebo 2001 Vesmírné Odysee to fakt nesahá ani po kotníky. ... a když začne být ta "pseudo-psychologie" nuda tak se objeví příšera ... filmový odpad.
-
No tak zrovna jsem se na to po Kermitákových chvalozpěvech chystal slavnostně do kina ...a.tom.x píše: Jo a absolutní megablbost je Sunshine. Nedalo se tomu ani smát. Solarisu nebo 2001 Vesmírné Odysee to fakt nesahá ani po kotníky. ... a když začne být ta "pseudo-psychologie" nuda tak se objeví příšera ... filmový odpad.
Spousta lidí k tomu filmu má výhrady. Já bych ten film shrnul takto:styx_oarsman píše:Goyove prizraky som si pustil vcera, ale priznam sa, ze som od toho cakal viac. Doba tam bola pekne znazornena, ale pribeh mi prisiel taky trochu... nekompaktny.
1/ není o Goyovi (Goya se hodil protože v té době žil jako průvodce)
2/ nejsou to dějiny inkvizice, Španělska ani napoleonských tažení
3/ ten příběh se mohl odehrát kdekoliv třeba v Československu ve 20. století (ale to by nikdo nezaplatil, východoevropských srdceryvných filmů už je moc)
4/ poselství v kostce: umělci jsou děvky prodejný (Goyva připomínka při zabavování Lorenzova obrazu: "kdo ho zaplatí?"), slouží každýmu režimu a jsou posraný až za ušima, politici převlékají pláště jak se jim hodí a ideologie se mění ... a politici zůstávají. Všechny dějinné změny vždycky odsere střední třída a na závěr lůza tleská na popravě. Tak to bylo, je a bude. Myslím, že nemusím uvádět příklady z každodenní reality ČR.
Myslím si, že starej pán natočil majstrštyk, ale moc lidí ho nepochopí.
Lituju každý koruny co jsem za to zaplatil, měl jsem chuť požadovat vrácení vstupného Velmi slabé. Ještě, že hlavní hrdina (zemřel potupnou smrtí v chladící kapalině počítačového procesoru zvícího jaderného reaktoru) byl fešák, tak se alespoň dalo na co koukat ... to ale asi neoceníšIvo píše:No tak zrovna jsem se na to po Kermitákových chvalozpěvech chystal slavnostně do kina ...a.tom.x píše: Jo a absolutní megablbost je Sunshine. Nedalo se tomu ani smát. Solarisu nebo 2001 Vesmírné Odysee to fakt nesahá ani po kotníky. ... a když začne být ta "pseudo-psychologie" nuda tak se objeví příšera ... filmový odpad.
Poslední takhle blbej film co jsem viděl byl Van Helsing, ale při tom jsem se celou dobu válel smíchy a ta pani na vedlejší sedačce i s manželem mě propichovai pohledem ... oni se při tom fakt snad báli nebo co. Docela bych si to někdy dal lehce připitej to by musel být fakt odvaz.