Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Samozrejme, byl jsem na cesky premiere v Madarskym institutu, lidi tam bylo tolik, ze dokonce lezeli v rade (!) primo pod platnem. Simultanne to prekladal takovej deda a byla to strasna legrace, napr. kdyz se chraplavym kolisajicim hlasem pokousel zpivat (!) cesky ty polsky pisnicky od Marigolda. Neuveritelny. No, ale abych to zkratil, ten film je sracka. Totalni. Je to vlastne jakejsi nesmyslnej sestrih serialu, kterej stoji uplne za hovno ale aspon se tam trochu da pochopit dej. S knizkama to samozrejme moc spolecnyho nema. Ale abych jenom nehanil, nektery dily serialu, nebo spis nektery sceny celkem usly. Ale celkove je to totalni zklamani a mrzi me, ze to nektery lidi znaj a necetli knizky a podle tohodle si musej myslet, ze je to fakt slabota. Oproti genialite Sapkowskiho knizek je proste filmovy zpracovani k placi.Kermitak píše:Cyril: ad fantasy - a zaklinace jsi videl ?
Delay, dík za tip na The CUP - to se těším!
Jestli je GOAL! film z prostředí Premier League natáčený v Newcastle United, jak je tam chvílema i Alan Shearer a jiní - tak ten se mi líbil MOC.
OT:
imho Premier League je už pravděpodobně jediná fotbalová soutěž, kde ještě lze vidět fotbalovou hru ve smyslu sportovním, a ne hereckém
Byl jsem na zápase West Ham-Manchester UTD, když za WH hrál ještě Řepa, a byl to fakt nářez. A po zápase jsem hned viděl ve sport. baru přenos ze Španělska - Real proti "někomu"... a to se nedalo koukat, fakt. Frajeři tam padali jak přezrálý hrušky, váleli sudy, DEBATOVALI a GESTIKULOVALI směrem k rozhodčímu ( to mne taky na "dnešních" fotbalistech sere) , prostě hnus, velebnosti...
Je smutný, jak se taková skvělá a rychlá hra v podání top profesionálů zpomalila a zmrvila...
Jestli je GOAL! film z prostředí Premier League natáčený v Newcastle United, jak je tam chvílema i Alan Shearer a jiní - tak ten se mi líbil MOC.
OT:
imho Premier League je už pravděpodobně jediná fotbalová soutěž, kde ještě lze vidět fotbalovou hru ve smyslu sportovním, a ne hereckém
Byl jsem na zápase West Ham-Manchester UTD, když za WH hrál ještě Řepa, a byl to fakt nářez. A po zápase jsem hned viděl ve sport. baru přenos ze Španělska - Real proti "někomu"... a to se nedalo koukat, fakt. Frajeři tam padali jak přezrálý hrušky, váleli sudy, DEBATOVALI a GESTIKULOVALI směrem k rozhodčímu ( to mne taky na "dnešních" fotbalistech sere) , prostě hnus, velebnosti...
Je smutný, jak se taková skvělá a rychlá hra v podání top profesionálů zpomalila a zmrvila...