Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Shodan

Příspěvek od Shodan »

Brooklyn: jo, něco takovýho jsem chtěl taky napsat, ale takhle po ránu mi to tak dobře nejde. Ještě že tě máme :D
Naposledy upravil(a) Shodan dne 23 kvě 2007 12:33, celkem upraveno 1 x.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

bassline píše:Ivo: ' pojeb sa ' , alebo ' chod do pici '.... :lol:
no, mozna ze pro slovenstinu by se jednalo o koser preklad -- u svych slovenskych kamaradu v praze jsem si stacil vsimnout, ze picujou v kazde druhe vete.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

jo nejlepsi preklad slova stupid je stupidni :) to bych blil...

delay

Příspěvek od delay »

dendy píše:
nathanael píše:Někdy je ten český dabing ale i dobrý. Dabing Červeného Trpaslíka je prý lepší, než anglický originál.
tak stara skola ceskeho dabinku bola super.. to iste co o RedDwarf plati aj o Pulp Fiction ..
TWIN PEAKS je ta samá liga... Myslím, že dabingové studio na Barrandově je stále ještě na vysoké úrovni (Mimochodem právě Twin Peaks se tuším kompletně dělalo tam - myslím originál, nebo něco jinýho vod Lynche?, ach ta paměť), je to zaběhlá značka i ve světě. Dabing ČT považuji také za profi. Komerční TV nehodnotím, NOVU ignoruji zcela.

bassline

Příspěvek od bassline »

Brooklyn / juanita juarez píše:u svych slovenskych kamaradu v praze jsem si stacil vsimnout, ze picujou v kazde druhe vete.
Ty mas takych kamaratov ? :lol:

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Slováci co znám osobně já říkají za každým druhým až třetím slovem něco jako "ty kokso" (nebo koxo?) ale nepičujou. Jak by vypadal takovejto "koxo" dabing si taky nedovedu představit :mrgreen:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

velvet

Příspěvek od velvet »

He HE - The Greatest R´n´R Swindle!
SPY GAME - jak jsem na tenhle film mohl zapomenout?
Malý Buddha. Matrix. Sedm let v Tibetu.

A co filmy se sportovní tématikou?
(pořadí nic nevyjadřuje)

1/ "Ali" - Will Smith hraje Cassiuse Claye/ Muhammada Aliho. Paráda.
2/ "Přirozený talent" - Robert Redford ve filmu o baseballu. Jak baseball vůbec nesleduju, tady mi ten baseball vůbec nevadil - ba dokonce mne bavil.
3/ "Legenda o slavném návratu" -dtto co jsem napsal o Přirozeném talentu, jen je to o golfu s Will Smithem
4/ Michel Vaillant (Na plný plyn) - Fr. - z prostředí automobil. závodů. Spolupráce na scénáři Luc Besson. Velice zdařilé.

A pár filmů o hokeji: Mystery Alaska, Miracle, Slap Shot (Paul Newman!)

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Zpět k topicu:

The Pick of Destiny / Trsátko osudu
http://www.imdb.com/title/tt0365830/

-netradiční muzikál a kopec legrace. Tohle by měl vidět každej muzikant, je to ze života... :wink:

Cheesetor

Příspěvek od Cheesetor »

Polskej rychlodabing na vas, holomci.. :)

Dlouhodobe miluji Cetu - http://imdb.com/title/tt0091763/
Pri domacim sledovani me v posledni dobe potesili Clerks 2 - http://imdb.com/title/tt0424345/
A v kine jsem se v posledni dobe nejvic zasmal u Kim Ki-Duka - http://imdb.com/title/tt0456470/
Obrázek

kexik

Příspěvek od kexik »

no, ked lynch, tak jedine rabbits a eraser head. zbytok su komercne sracky :)))))

btw, zozente si film everything is illuminated. prvy film o holokauste, z ktoreho mi nebolo na grcanie (z autorov, nie zo scen). a par dobrych gagov k tomu

no a k mojej oblubenej teme 2. svetovej, prijemne ma prekvapil Band of brothers. ako kazda amerika, je to nasladle, ale da sa, hlavne kamera... co mi vadi, je malo originality, mali aspon povyberat sceny, ktore nie su v kazdej pocitacovej hre (omaha, foy, st. marie de eglisse etc)

delay

Příspěvek od delay »

velvet píše:He HE - The Greatest R´n´R Swindle!
SPY GAME - jak jsem na tenhle film mohl zapomenout?
Malý Buddha. Matrix. Sedm let v Tibetu.

A co filmy se sportovní tématikou?
(pořadí nic nevyjadřuje)

1/ "Ali" - Will Smith hraje Cassiuse Claye/ Muhammada Aliho. Paráda.
2/ "Přirozený talent" - Robert Redford ve filmu o baseballu. Jak baseball vůbec nesleduju, tady mi ten baseball vůbec nevadil - ba dokonce mne bavil.
3/ "Legenda o slavném návratu" -dtto co jsem napsal o Přirozeném talentu, jen je to o golfu s Will Smithem
4/ Michel Vaillant (Na plný plyn) - Fr. - z prostředí automobil. závodů. Spolupráce na scénáři Luc Besson. Velice zdařilé.

A pár filmů o hokeji: Mystery Alaska, Miracle, Slap Shot (Paul Newman!)
Naposledy mě nadchl-rozbrečel GÓL - (GOAL!) což je fotbalová fikce, no pak půjčovnová DVD novinka Gridiron Gang (podle skutečnosti). Pak si vybavuju oddechovou slátaninku Shaolin Soccer a Blafuj jako Backham... Jéžiš tohle je film: THE CUP http://www.csfd.cz/film/71190-pohar-phorpa/ (natočený pravým lámským mnichem v Produkci malého Bhútanského království).

Díky za tipy na hokej, znám pouze Miracle...

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

Vážně by mě zajímalo, jestli je to tím, že internet toho hodně snese, nebo fakt tolik lidí odmítá třeba dabing

Stejně jako se bavím představou, jak někdo googluje "lepší" filmy, aby o nich hned mohl něco napsat :-)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

delay: jo Pohar jsem videl :) Zajimavy...

delay

Příspěvek od delay »

fantozzi píše:Vážně by mě zajímalo, jestli je to tím, že internet toho hodně snese, nebo fakt tolik lidí odmítá třeba dabing

Stejně jako se bavím představou, jak někdo googluje "lepší" filmy, aby o nich hned mohl něco napsat :-)
Co se týče tvé první poznámky, tak tu moc nechápu. A k tomu druhýmu jen tolik... Já osobně nemám potřebu nikde googlovat (a zatím jsem to nepostřehl ani u nikoho dalšího), abych si tady masíroval ego tím, jaký skvělý film sem viděl. Pouze upozorňuji na filmy, které mne zaujaly nebo které mám v paměti... :roll:

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Cyril: ad fantasy - a zaklinace jsi videl ?

Dendy: ja bych nerekl ze The Cell je jediny dobry film s J.L, U-turn taky neni spatnej ;)

Odpovědět